-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
raver
aktív tag
Mivel nem ismerem a DVD-id felépítését: Az egész anyagot lerippeled pl aviba. ( rippelő progikból dunát lehet rekeszteni).
Nem tudom menyire ismered a VirtualDub-ot. Azzal tudsz vágni, összeilleszteni,... , hangot levenni, rátenni, ... . Mindezt elmenteni egy vagy több aviba. Aztán fogysz mondjuk egy Nero vision expresst, és csinálsz belőle DVD-t. Ha a DVD-re több jelenetet is szeretnél, akkor célszerű még az avi gyártásoknál megcsinálni a külön részeket.
Ha nem ismere a Virtual Dub-ot, akkor: Ripp -> Választasz valami egyszerűbb szerkesztőt ( én pl az Ulead video studio 8 szoktam használni) legyártod az avikat -> és ismét nero vision expres.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged