- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel topik
- Kijelzőjén alig látható gyűrődéssel mutatkozott be az Oppo Find N6
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mobil flották
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Fotók, videók mobillal
- Thaiföldön már videózzák a Samsung Galaxy A37-et és A57-et
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brd
nagyúr
válasz
captain81
üzenetére
A csatlakozás állapota alatt mit értesz? Ha sima TCP/IP, és esetleg DHCP-vel (automatikus címkéréssel) akkor ezt magától kellene csinálnia (ha nem teszi, akkor a hálókártya, vagy a drivere szar). PPPoE-re ezt csak úgy tudod megoldani, ha valami figyeli, hogy internetelérés is van-e. Ezt pl. egy dyndns.org klienssel meg tudod tenni: az le tud futtatni egy programot, ha nem találja a "külső" IP-t. Ez a lefuttatandó program pedig annyit kell csináljon, hogy lebontja a PPPoE-t, majd újracsatlakoztatja. Ezt egy batch-ből is meg lehet csinálni, viszont a dyndns kliens csak exe-t tud indítani (legalábbis, amit én használok), ezért kell a .bat-ból exe-t csinálni, és úgy megadni neki. Erre én XP-n találtam megoldást, és a fentiek alapján működik is az egész, de nem tudom, hogy 64 bit-es Win7 alatt működik-e, mert csak 32 bit-es a .bat to .exe "konverter" progi, ha jól emlékszem.
A másik lehetőség egy megfelelő router beszerzése, amelynek a firmware tud ilyet, vagy legalábbis lehet okosítani a firmware-ét olyanra, ami tud.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung kuponkunyeráló
- LG LCD és LED TV-k
- Docker konténerizálás
- Crimson Desert
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell UltraSharp 24 USB-C Hub Monitor - U2422HE - 27% ÁFÁs
- PNY RTX 5070 Ti // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- 261 - Lenovo LOQ (17IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5070
- DAHUA 16GB DDR4 3200 MHz laptop RAM
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest