Hirdetés
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Létezik olyan program, ami egy adott folyamatnak képes processzort lefoglalni? Teszem azt fut 1 exe, és annak fenn tart mindig mondjuk 20-25% procit.

-
RockHaRD
addikt
Aki az SRTEditort használta már, és esetleg valamennyire otthon van benne, az meg tudná mondani, hogy mit kellene csinálni, hogy az ékezetes felirat ne kriksz-kraksz legyen? txt-be megcsináltam a transcriptet, rendes ékezetes magyar szöveggel, de mikor beltöltöm az srteditorba, akkor minden ékezetes betű összevisszaság
utána srt-be is elmentve összevisszaság van...van erre valami megoldás?
szerk.: tárgytalan, az volt a megoldás, hogy notepad++ban ANSI-ba kellett konvertálni, és most jónak tűnik
köszi a semmit

-
RockHaRD
addikt
Milyen programmal lehet mkv-t vágni? Úgy értem, hogy a tömörítés, meg minden megmaradjon, csak a végéből levágni 1-2 percet?

-
RockHaRD
addikt
Van egy angol tv-ből felvett felvételem, és szeretném megcsinálni hozzá a magyar feliratot. Milyen programmal lehet ennek neki kezdeni?
(mkv, bár nem hiszem, hogy ez számít)
-
RockHaRD
addikt
valszeg ez lesz a megoldás, viszont most még egy igen hülye problémám akadt

ahogy a képeden is látszik, csak 4 sávot lehet látni egyszerre, nekem viszont így lenne vagy 6-7
és ha megnyitom amit mondtál, akkor ott van 4 sáv, de még azon kívül van 1 v. 2 ami nem látszik, és még ezekhez adnék hozzá még egyet ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
RockHaRD
addikt
alapból olyan probléma van, hogyha megnyitom az iso-t, és nem csinálok semmit, csak beállítom az outputnak, hogy mkv, majd rámegyek, h save, megadom a nevet kiterjesztést, és leokézom, akkor azonnal kiírja, hogy el lett mentve, de szarul... szal már ezt se tudja megcsinálni normálisan

-
RockHaRD
addikt
egyelőre nem nyert a dolog...
megnyitottam az avit, kimentettem az audio sávot... kb 100 mega, és nincs kiterjesztése.
utána megnyitottam az isot, és az audio sávoknál nincs egy sem. hozzáadtam azt a sávot, amit az aviból kimentettem, és ha elmentettem az egészet, akkor csinált egy 5 gigás avit, amin ugyan szól az eredeti aviból kiszedett hang, de a film kétszer olyan hosszú lett, és fele sebességgel megy, és a hang pedig értelemszerüen a felénél végetér... (csúszással egyelőre nem foglalkoztam... )hogy tudnám megcsinálni, hogy az eredeti hangok-feliratok megmaradjnaak, és csak mellé rakhassam az én hangsávomat, és ezt így egybegyúrva egy mkv-ba kimentsem?

-
RockHaRD
addikt
sziasztok. Ha van egy avi kiterjesztésű filmem magyar hanggal, és van egy berippelt dvd iso-ba, amin van kb 4 nyelvű hang, akkor azt milyen programmal tudnám egybegyúrni úgy, hogy a dvd-n plussz 1 hang legyen?

rossz minőségű nagyon az avi, és szeretném a magyar hangot a dvd-kép alá rakni úgy, hogy a többi megmaradjon

-
RockHaRD
addikt
Hali. Szerintetek létezik olyan program, ami kimutatja, hogy egy bizonyos képbe bele lett nyúlva digitálisan? (pl photoshoppal)
-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Van olyan progi, ami egy 2 cd-s avi filmből képes 1 avi-t csinálni? mármint úgy hogy nem változik semmi a videot meg hangot tekintve, csak 1 fájl lesz, és a mérete pont ugyanaz, mintha a 2-t összeadjuk.
a másik meg, h mkv videóból kiszedni a fölösleges hangsávot (pl dualból az egyik nyelvet), hogy ezáltal csökkentsem a méretét, de ennél is minden adat maradjon az eredeto

-
RockHaRD
addikt
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy létezik-e olyan progi, amivel pl egy full hd mkv kiterjesztésű video alatt lévő több csatornás hangot csatornánként tudnék editálni, pl kivenni a centerből szóló zajt úgy, hogy a hátulról jövő másik zaj ne zavarjon bele.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- OLED TV topic
- Sorozatok
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Humble szökevények 500-2500Ft
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- 2 X Dell Poweredge T320, 96GB DDR3 ECC RAM, 2.2 GHz CPU, 2 x 495W PSU
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest