- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Beköszönt a hajlítható telefonok aranykora
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Újabb tanúsítványt kapott a Poco X8 Pro Max
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- Itt a Google Pixel 10a EU-s energiacímkéje
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fatal`
üzenetére
Az a probléma hogy a játék csak bizonyos komplett részek elérési útját engedi átírni. Például nekem nem kell minden moddolt textúrát betölteni a ramba ha úgysem használom, vagy nem kell az összes pálya ami csak ritkán van szerveren. Nem megyek tankos pályákra akkor ne töltse be a ramba azokat. (ha nem talál bizonyos fileokat akkor meg kilép a játék!)
A gond az hogy 8gb a játék és 4gb a ramdrive, jól meg kell gondolnom mit rakok bele. Az egyik kiegészítőét sehogy nem tudom belerakni mert abban nem mennek az elérési utak rendesen.
Az új játék meg 10gb felett lesz, azaz lehet hogy a textúra könyvtár már kitesz 4gb felett. Ebben az esetben nem tudom használni a ramdriveot mert kevés lesz rajta a hely.
példának
/maps/ 300mb
/texture/ 4gb
/sound/ 2gb
Ebből nekem az összes pálya kell meg csak bizonyos textúrafileok. (tankoké nem, csak ha nem rakom bele akkor hibával elszáll mert nem találja)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- BESZÁMÍTÁS! Inno3D iChill X3 RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- Decathlonos 43-as boxcipő, alig használt, hibátlan állapotban
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest