Hirdetés
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv!
Van olyan program, ami a gép indulásakor automatikusan át tud másolni egy adott mappát egy adott helyre?
Ramdisket hoznék létre édesapám notiján, de ő nem fogja megérteni, h a ramon létrehozott partíció kikapcsoláskor elveszti tartalmát.
Van rá megoldás, a ramdisk létrehozó program csinál egy mentést kikapcsoláskor (CD kép formájában), amit induláskor visszatölt.
Igenám, de ez a kikapcsoláskor CD kép létrehozása ez valami roppant időigényes folyamat, 5-10 perccel később kapcsol le a gép.
Ezt megint csak nem fogja megérteni édesapám..
Ezt én a saját gépemen úgy oldottam meg, h nem kértem a mentést, a CD kép nem jön létre, hanem manuálisan elmentem egy helyre a teljes ramdisk partíció tartalmát (sima másolás Total Commanderben).
A gép indulásakor a ramdisk partíciót létrehozza automatikusan a ramdisk program, de nem tölt vissza rá semmit, hanem én másolom vissza a tartalmát manuálisan.
Ez így nálam jól működik. (Böngészőt, és annak chace tárát másolgatom oda-vissza.)Na de édesapámnak ez magas lenne, ő nem fog másolgatni.
Biztos van ilyen program, ami autorunba bekerülve a gép kikapcsolásakor/indításakor másolgat oda-vissza?

Új hozzászólás Aktív témák
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Nintendo Switch 2
- Jövedelem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Witcher topik
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Bomba ár! Asus R512CA - Core i3 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
- WELOCK smart lock ToucA51 okoszár
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4574
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest