Hirdetés
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Milyen pendrive-ot vegyek? Összefoglaló! 
Új hozzászólás Aktív témák
-
macska
tag
válasz
Tauren45
üzenetére
5 x 1000MB-on teszteltük főképp, mert anno a tesztoldalakon is ez volt a beállítás, amikor én vettem az ADATA S102Pro-t 32GB USB 3.0. USB 3.0-án a Seq teszt, igazán ez érdekelt, olvasás: 96-98MB/sec, írás 46-48MB/Sec. PCI-E 3.0 kártyán keresztül.
Nálam érzékeny volt az USB 3.0 hosszabbító kábelre, nem igazán ismerte fel az ADATA S102Pro-t a gép. Csak a PCI-E 3.0 portról közvetlen csatlakozással ment stabilan, kifogástalanul.
USB 3.0 portról USB2.0-ás (!!) hosszabbító kábellel jobb volt ezen tényező, stabilan felismerte. Ekkor ha jól emlékszem olvasás 34MB/sec, írás 24MB/sec körül volt, egy ilyen kísérletet hajtottam végre.
Aztán vettem egy 4USB 3.0-ás külső tápegységgel rendelkező Trust bővítőt, azon hozza az ADATA stabilan a 96-98MB/sec-es olvasás, illetve a 46-48MB/sec írás értékeket, mint amikor az PCI-E kártya USB 3.0 portjára volt közvetlen csatlakoztatva. Valamint a kis USB 2.0-ás winyóm (250GB) is saját, gyári kábelével kifogástalanul működik, persze 2.0-ás sebességgel. Ez utóbbit csak úgy ismerte fel a gépem Win7 alatt az alaplapi hátsó USB 2.0-ás portomról, ha Y HDD kábelt használtam, azaz a tápellátás 2 USB 2.0 portról volt levéve, a vinyó számára. Az eredeti, gyári kábelével nem volt felismerhető a gép számára, ha 1 USB 2.0 portra volt csatlakoztatva. Tápellátási problémája volt, valamiért.
Új hozzászólás Aktív témák
Ajánlott adathordozók az összefoglaló alján.
Társtopikok:
• Pendrive probléma
• Pendrive irás-olvasás sebesség
• SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone Air / iPhone 17/ iPhone 17 Pro/ iPhone 17 Pro Max
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 512GB AI PC FHD+ 1 év garancia
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Ventilátorok 120/140mm és modding termékek kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest