Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raiu
tag
Üdv
Notebook vásárlását tervezem LEGKÉSŐBB augusztus végén.
Az érdekelne,hogy milyen gépet lehetne kihozni durván 200.000Ft -ból (de inkább az alatt).Elképzelésem lenne a géppel kapcsolatban, hogy milyen kéne,de nem tudom eldönteni,hogy mi az amiből engedni kéne.
Játékhoz kellene amúgy. Konkrétan a gw2 alá venném,de nem bánnám ha azt is magasabb beállításokon tudnám futtatni a későbbi fejlesztések hatására bekövetkező teljesítmény növekedés miatt.
MINIMUM ilyen gép kéne:
CPU: i5
VGa: Nvidia Geforce GT 540
Memória: 4GB
HDD: 500GB
Garancia: 2 év (háztól házig vagy helyszíni)
Extrák: Bluetooth, WiFi
Egyéb extrák, de nem életbevágóak: usb 3.0, widi, gigabit lanSajnos túl sok gép és márka jöhet szóba ebben a kategóriába és nem tudom,hogy minek milyen rejtett hibái vannak, ami miatt nem ajánlatos megvenni vagy jobban oda kellene arra a részére figyelni.
Boltok között meg nagy az eltérés ezért is írok ide. 167.000Ft -ból megtudnám venni a fentebb összeállított laptopot a radium.hu -n,de őket sokan szidják a neten. Notebook.hu és Notebookstore.hu pedig 175K körül árul ilyen gépeket, de azok minimálisan gyengébbek a radium.hu -nál vehetőnél. Más boltról nem tudok, akik árulnak ilyen vagy ennél jobb össze állításban olcsón/hasonló áron gépet.
Előre is köszönöm azoknak, akik segítenek nekem.
U.i.: Külső hűtő, táska (HA nem 15,6" -os), garancia bővítés (hogy meg legyen a 2 év rajta) bele kell férni a keretbe, ha kell a géphez! Minimálisan hajlandó vagyok többet fizetni a gépért,de jobban örülnék neki,ha 200.000Ft ba bőven beleférnék.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- DELL Latitude 7400 -2 in 1-14" -Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző, 360 -ban hajlítható
- DELL Latitude 7400 - Prémium üzleti / I7-8665U / 16GB / 256GB SSD / 14" FHD Szép állapot, jó akku
- Lenovo V14 G2- i5-1135G7 (11.Gen) 12 GB RAM 256GB SSD FHD Intel Iris Xe KIválló akku
- Eladó Dell Inspiron laptop IPS kijelző, i5, SSD, hosszú akku idő!
- Lenovo ThinkPad X395 /Win 11/AMD Rysen 5 pro/8Gb/SSD/Full HD/Office/Több órás/ Gari/ Számlával
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Asus ROG Strix G16 G614JV - 16"WQXGA 240Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 8GB - 2 év garancia
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest