Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ddmb

aktív tag

Nemrég volt dolgom egy alsó-középkategóriás HP laptoppal, 180 ezer volt... Erős gépet kaptunk, viszont a kijelzője szerintem katasztrofális. Oldalról, fölülről, alulról is nagyon torzulnak a színek, jóformán egyetlen szögből jó. Nekem a céges laptopom egy Dell E5550, gyönyörű képernyővel. A kérdésem, hogy melyik gyártó melyik modelljeinek vannak ehhez hasonló kijelzői? Van esetleg 200 ezerért szép képernyővel rendelkező laptop? Azt se bánom, ha gyengécskébb a hardware.

Még 2005-ben vettem egy Fujitsu Siemens laptopot, annak is kifogástalan volt a képernyője, és ha nem tévedek Samsung volt a gyártó (tudom, az még más technológia volt). Manapság kik gyártanak kijelzőket laptopokba? Hogy tudnám előre egy konkrét laptopról, hogy milyen a kijelzője? Mi is, ahogy sokan mások, interneten rendeltük a laptopot, ott vannak a paraméterek, de a kijelzőről max annyi, hogy matt vagy fényes... Pedig egy laptopnak ez az egyik legfontosabb paramétere, ugyanis ebbe bámulunk reggeltől estig. Kit érdekel, hogy i3 vagy i5, vagy hogy hány gigahertzes...

Új hozzászólás Aktív témák