Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
-
wanted5
őstag
Sziasztok!
Építőmérnöknek készülök és szeretnék egy laptopot venni.
Egy Dell XPS L702X-et néztem ki magamnak, abból is az alapváltozatot kb 270k-ért.
Szerintetek jó választás lenne? -
dkface
aktív tag
válasz
VINIKOR
üzenetére
Sokkal inkább venném ezt : Lenovo Y560
Az egy év garancia valóban lófasz főleg ismerve az acer gépeket, tehát abba mindenképp belekell számolni a garancia bővítést ami ilyen kategóriában 22-25ezer szokott lenni.
A Lenovo-n van gyárilag +1év garancia ráadásul bizonyítottan az egyik legjobb laptop a kategóriában. -
VINIKOR
senior tag
Erről a notiról mi a véleményetek? Acer Aspire 5742G-484G64Mn
Úgy általában az Acerről mi a vélemény? 1 év garancia kevésnek tűnik.
Köszi. -
zglo
csendes tag
Háború=Garancia
csak épp Líbián gondolkodtam
Az egyik egy i7/NVIDIA® GeForce® GT 540M 2GB/6GB Shared Dual Channel DDR3 Memory /640GB 7200 RPM SATA Hard Drive a másik az gyengébb, i5, csak 1GB.s videokártya és 4 GB memóra, plusz 500as merev lemez.
Az árat még várom, de az első kb. 265-300, a másik olcsóbb, arról nincsen még ennyi infóm se.
-
zglo
csendes tag
Sziasztok!
Kérdéssel fordulnék hozzátok. Alkalmam nyílt egy dell xps15 megrendelésére, Svájcból. Szerintetek megéri? Ami aggaszt, az az, hogy nálunk 3 év háború van, kint csak egy alapból. Plusza billentyűzetért is aggódok, nem magyar..
Köszii! -
g4b3n
tag
Kb. milyen ár különbség van az 1. és 2. generációs Core porcik között?
200e körül milyen matt kijelzős notit ajánlotok? -
ktommy91
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Az a baj hogy a billentyűzet világításon bukik az egész. Arról mindenképp le kell mondanod.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
energy_
üzenetére
&rizso&ktommy91: Köszönöm! A 2 hely azért lenne jó, mert tervezek majd egy SSD-t tenni bele rendszer alá, és talán praktikusabb lenne mellette a beépített vinyó. Esetleg 1 db. 2,5"-os hellyel rendelkező, valamint USB 3.0 csatis notit tudnátok mondani (a többi igény változatlan, matt kijelző maradt előny, de nem szükség) ?
mp
-
rizso
addikt
Szerintetek az i3-2310m (2,1GHz) mennyire elég? Jelenleg ez a 2 verzió él:
- i3-2310m+GT540m
- i3-370m (2,4GHz)+GT435m -
energy_
senior tag
tudtommal ha valaki vigyázz vmire az nem szokott magától tönkre menni,és ha meg alapból hibás egy notebook arra elég 2 év gar és nem sok 5 év garos notebookot ismerek,kiterjeszteni meg nem csak dellnél lehet
xarax:kicsit drágábban van dell xps l702x az jobb választás de attól függetlenül az a dell se rossz
-
XaraX
addikt
[link]
Némi gondban vagyok, nem értek a laptopokhoz.
A fiamnak vennék, felhasználási terület eléggé vegyes lenne, főképpen tanulási segédlet egyetemen, némi játék, (igaz, ez nem annyira feltétel, van mellette asztali gépe), stb...
Kikötés, hogy 17" legyen,.
Szerintetek ez megfelelő, vagy esetleg tudtok hasonló árkategóriában jobbat ajánlani? -
Attici
őstag
Valaki ismeri a SAMSUNG RV509-est vagy a Samsung laptopokat?
Érdemes megvenni?
-
ktommy91
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Mint előttem is írták ilyen gép nincs. Ha a matt kijelzőről illetve a billentyűzet háttérvilágitásról lemondasz akkor egy dell xps l701x lehet a nyerő.
-
rizso
addikt
válasz
molnarpeter
üzenetére
Ennyi pénzért szerintem kicsit magasak az igényeid
Nem tudom, hogy a Dell L502x-ben már világít a billentyűzet, vagy csak új formát kapott... -
energy_
senior tag
válasz
molnarpeter
üzenetére
sajna ilyet nem nagyon fogsz találni,ebben a kategóriában legjobb a y560 w7 nélkül 180ért vagy w7el 195ért,vagy dell xps l502x de 2 vinyó hely és matt kijelző egyikben sincs és usb3 ra se vennék mérget

szerk:vagy ha tényleg 5 évre lenne akkor érdemes elgondolkodni egy gx660ról amiben 2 vinyo hely és háttérvilágitás is van ráadásul 5 év mulva se lenne elavult a konfigja viszont a billentyűzete nem az igazi
most készült róla teszt ph-n -
molnarpeter
nagyúr
Érdeklődnék, hogy milyen játékra is alkalmas, háttérvilágításos billentyűzettel rendelkező, USB 3.0-s csatis és két vinyó(hely)es, esetleg matt kijelzős notit ajánlotok, kb 200k-ért? (nagyjából 150 és 250k között
) Kolesz, akár 5 évig is használni fogom, programozás miatt jó billentyűzet nem hátrány 
mp
-
rizso
addikt
válasz
energy_
üzenetére
radiumnál sincs 200k-ért i5-2410m-es verzió, főleg nem win7-tel. Náluk szerintem majd most fognak csökkenni az árak, hogy másnál is lehet kapni 220k-ért win7-tel. Eddig szinte csak náluk volt, de most már sok helyen van, és ez kedvező lehet az árakra

donatel: szerintem hamarosan csökken az ára, augusztusig meg biztosan.
-
energy_
senior tag
-
zsigmondz
csendes tag
Sziasztok!
Szükségem lenne a segítségetekre: laptopom még sosem volt, jelenleg is egy barátomnak segítenék választani. Keret max 150e Ft de jobb lenne 130-140-ből megúszni. Néztem egy elég sanszos példányt ASUS A52JE, kérdés hogy mi a véleményetek
Konkrét igények:
Kijelző: 15.6 col WXGA HD LED (1366x768) vagy jobb.
Erős proci a fullhd filmekhez + időnként játékokhoz, i3-ra gondoltam.
Memóra 2GB vagy több ha szükséges
Dvd író
Videókártya: ATI Mobility Radeon HD5470 vagy jobb
Wifi: 802.11b/g/n
Kártyaolvasó nem lesz használva
Interfész: Legalább 2 db USB 2.0 (Külső egér + merevlemez bölcső a bővíthetőség miatt)
1xHDMI (FullHd tvre kilőni a filmeket), 1xRJ45
Webkamera legalább 1,3 Mpixel + 1xmikrofon bemenet, 1xfejhallgató kimenet (Skype, messenger miatt)
Gari legalább 2 évKérdeznék mégvalamit: a kijelzőnél a Color-Shine (fényes) mit jelent pontosan? A monitor körülötti keret ami úgymond fényes (mert az mindegy) vagy maga a kijelző tükröződő felületű? Mert az eléggé zavaró lenne hogy nappal a nappaliban tükröződne a monitor, nekem otthon a tvm sajna ilyen (samsung c6000) és eléggé zavar hogy csak teljesen sötétben van tökéletes képe. Az Asusról mint márkáról mi a vélemény?
Előre is köszi mindenki hozzászólását. -
rizso
addikt
Srácok, láttátok, hogy kapható pl. ipon-nál is az N53? Nem is olyan rossz az ára...Vagy pl. mobilx-nél 220k

-
Gaberking
senior tag
Sziasztok!
Ezt a gépet néztem ki:.
Dell Inspiron n5010 480M/8GB/500GB/ ATI Mobility Radeon HD 5650
184.900 forintért
Rfactor -ral játszanék rajta és internetre használnám.
Szerintetek jó vétel? -
g4b3n
tag
Hali!
LENOVO Y560 kijelzője valóban matt?
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Nos én szeretnék notebook-ot vásárolni és nem nagyon értek hozzá. Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Igényeim:
- min 15 colos legyen a kijelző
- tartós, jó minőségű legyen(tudtommal az a HP)
- Netezésre, photoshop-ra, egyéb programokra, film nézésre, zene hallgatásra, meg ha lehet régebbi játékok futtatására is kéne(pl. GTA vice city, NFS most wanted...)
- 120.000ft a max amit tudnék rá szánni
- újszerű használt is szóba jöhet
Ha nincs ebben az árkategóriában az igényemnek megfelelő akkor, mutassátok meg melyik van hozzá a legközelebb!
Köszönöm előre is! -
Attici
őstag
A Samsungokat ismeri valaki?
-
tibz03
őstag
Értem, köszi a válaszokat!

Amit a 3. pontban írtál, azt kifejtenéd bővebben? Miben "sokkal rosszabb" a Lenovo az A530-nál? A procija némileg gyengébb, esetleg az anyagminősége lehet még rosszabb. Ezen kívül van valami egyéb?
SZERK: Ja, és az A530-ból van esetleg fekete színű? Mert nem találtam az IPON-on.

-
tibz03
őstag
Sziasztok!
Pár hsz.-szel ezelőtt kértem ki a véleményeteket arról, hogy 120k körül milyen laptopot érdemes venni, ez annyiban változott, hogy a keret lecsökkent 100-110k-ra. (Nem nekem lesz a laptop egyébként, hanem tesómnak, de ez most mellékes.)
Én mindenképpen i3-mas laptopra gondoltam, mert úgy gondolom, hogy egy ilyennel megint ki lehet húzni vagy 4 évet (a jelenlegi Toshibája is már több mint 4 éves, azóta csak RAM-ot kellett benne bővíteni, netezésre még most is bőven jó).
Most viszont a 100-110k-s keretbe már nem fér bele az i3, ezért érdekelne, hogy milyen procival szerelt laptopot ajánlotok a leginkább ebben az árkategóriában.Számomra ez egy szimpatikus darab: LENOVO IdeaPad G560L 59-049679. Minden rendben van vele: jó márka, sok RAM, nagy HDD (árkategórián belül, természetesen), de a proci nem tudom, mennyire lehet jó. Pont ez az alkatrész az, amit nem nagyon cserél az ember (egy RAM-bővítés vagy HDD-csere később könnyedén elvégezhető). Ezért lehet, hogy jobb lenne egy erősebb procival szerelt laptop, esetlegesen kevesebb RAM-mal és kisebb HDD-vel? Mi a véleményetek?
Összességében tehát: mik a jó procik ebben az árkategóriában? A P6100 tudtommal már kicsit öreg, érdemesebb lenne esetleg AMD procisat venni, ha az a cél, hogy ne legyen kevés a kraft 3-4 év múlva?
-
choorka
csendes tag
Tud valaki arról valamit, hogy az Y560 2 éves garanciáját ki lehet terjeszteni? Saturnban mondta a Lenovo-s arc, de eddig én még nem hallottam róla. Hozzáteszem a srác első napja volt a melóhelyen, szal nem vennék mérget az állítására
-
gyurma01
tag
Sziasztok.
Szeretnék egy notebookot venni (az elsőt) és érdeklődnék, internetezéshez és képszerkesztéshez főleg nikon capture-hoz és cs5-höz milyen gépigény kell. Nagyon régi asztali gépem van és a capture-el eléggé szenvedek főleg a raw-nál.
Két jelöltem van: A530 és HP4520s kérdés, hogy a HP megéri drágább árát.
Az intel GMA HD elviszi a képszerkesztőket?Előre is köszi.
-
bedohazi
aktív tag
talaltam egy Toshiba Satellite L650-1QJ-t 153k-ert i3 380m, 3gb drr3, 320gb hdd, es ati 5650 1gb van benne 2 ev garanciaval.
Van valakinel tapasztalata toshiba laptopokkal, mennyire megbizhatok, konnyen hibasodnak-e meg meg vagy inkabb maradjak Lenovo mellet? -
davidsone
addikt
hali
tudnátok ajánlani valamit 150-170 között, lehetőleg 17'' HD, játékra (is)
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
köszönöm... -
dkface
aktív tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
az 5650 soha nem fogja az 5770teljesítményét hozni mivel azt gyárilag ddr5-el szerelik és így több mint kétszeres a memória sávszél.
Szerk.
Gondolom a szerelmed nem játszik így felesleges diszkrét vga, javaslom a fuji a530-at, esetleg n5010 vga nélkül (azt lehet kapni pirosban J) -
MeghaL0L
addikt
Mekkora duma!

Nos a laptop jó. ára is. Viszont ha lenne 137ezred rá akkor tudnád ugyan ezt venni GT540 es VGAval! Ha meg lenne 142-őd. akkor vehetnél egy Dell-t amire 3 év gari és már játékra tökéletes, de gondolom az asszonyka nem akar játszani. Vagy ha igen akkor édemes köürülnézni, nem szabad elhamarkodott döntést hozni.
Én ezek között vacilálok most. Acer Sapire 5742G 137k de már elfogyott, máshonnan kell néznem
És ez: Dell Inspiron 5010
-
Attici
őstag
Erről mi a véleményetek?

Még sose volt laptopom, mert nem szeretem, csak az asszonynak akarok valamit, hogy leszálljon a gépemről! -
Z86
őstag
Belinkelem ezt a cikket, hátha van akinek újat tud mondani.
Nekem pl. meglepetés volt, hogy a Fujitsu is vállal 3 nap pixelgaranciát
-
MeghaL0L
addikt
Erre gondoltál? Nos, lehet igazad van, viszont az acerbe +2gbram és +180gb hely + 10% gyorsabb VGA. Akkor is a Dell-t ajánlod? Végül is nekem elég a 320gb. + 2gb ramot meg kapok 4 ezerért ha kell. és van + 3év garim. megfontolandó. Ja és mellesleg 5770 szintjére tudom húzni a vgat. hm...
-
MeghaL0L
addikt
Tisztában vagyok vele! Ő volt az első kiszemeltem. Megmondom őszintén Garanciával úgy vagyok h halottam h azt bármikor meghosszabbíthatom. Most nem lesz rá keretem... És nekem 137k ért tökéletes lenne ez az acer... erősebb mint a dell inspiron. És van is egy acerem ami már 5 éve megvan hiba mentesen, ezért merem megvenni egy év garival. Ha esetleg baja lenne trükközök egy gari hosszabbítást és megoldottam 20 ból az amugy (például ha az romlik el) 50k-s alaplapcserét.
-
MeghaL0L
addikt
válasz
energy_
üzenetére
Igen, tudom! 150 Be gondolkodtam, De az eltervezett időpontra nem lesz annyim!
Toshibát semmi kép nem vennék , Dell Inspiron-ba gondolkodtam de az is 155k. Ezt megláttam és eldöntöttem hogy ez lesz. De elfogyott.
De biztos vagyok benne hogy lehet ilyet szerezni még! Pl ITT.. Szóval addig fogok járni míg egy ilyet be nem szerzek! 
-
-
energy_
senior tag
válasz
MeghaL0L
üzenetére
csak egy kicsit kéne hozzáadni ahoz a 130khoz és már játékra is bőven alkalmas notebookot tudsz venni,én egy toshiba l650 et ajánlok ami most akcios vmelyik oldalon és 150 de most hirtelen nem emlékszem hol

szerk: az az acer nagyon jó let volna csak kár hogy elfogyott,azt én is néztem de várható volt hogy elkapkodják
amugy jobban jársz 
-
MeghaL0L
addikt
Akkor aztmondod ruházzak be erre a +10K-s ra? Acer Aspire 5742G i3, Gt540.
Ez 137 ezer, de már itt az iponon nincsen. Biztosan találok valahol. Jobban járok ha ezt veszem? -
Skiller
tag
Helló mindenki!
Laptopot szeretnék venni max 120 000ft-ig. Böngészésre kell meg filmet nézni (720p)
meg néha counter strike 1.6 menne rajta. -
Z86
őstag
válasz
Habzsi-Dőzsi
üzenetére
Szerintem ennyiért: HP 2540p
-
Habzsi-Dőzsi
tag
Sziasztok!
Milyen notebookot tudtok ajánlani?
Elvárások:
- 12,1"-13,3"
- könnyű
- akku jól bírja
- Munka, filmezés, kevés játék.Keret: 250k
Előre is köszönöm a válaszotok.
Üdv, Habzsi
-
-
MeghaL0L
addikt
Van valami vélemény erről az Intel Pentium P6100 2.00Ghz-ról? Mert egy ilyen < kis gépezetben gondolkodom... Jó ára van, jó a vidkari is. Csak a Procit nem ismerem. Játékra megfelelne vajon?
-
dkface
aktív tag
-
tibz03
őstag
Köszi, ez jónak tűnik, egyedüli probléma a 2 GB RAM.
Bár mondjuk ez nem létfontosságú, ma még úgyis elég a 2 GB, később meg lehet bővíteni.Én is kinéztem kettőt, ezekről mi a véleményed?
- Lenovo Ideapad G560L 59-042951 (bár ezzel némileg túllépném a keretet, de ha tényleg megéri a cucc, akkor még ennyi plusz belefér)
- Toshiba Satellite L650-148 Notebook
Aktív témák
- Thinkpad E16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-1355U MX550 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- X1 Carbon Gen12 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad T490 14" FHD IPS i5-8365U 16GB 512GB magyar vilbill ujjlolv új akku gar
- Apple Macbook Pro 15.2- A1989 - 13" CORE I5 8259U
- Lenovo laptop i3-8130U / 4GB RAM / 256GB NVMe SSD / GeForce MX110 / Win10 hibátlan esztétika
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Sandisk Extreme Portable SSD 2TB!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

csak épp Líbián gondolkodtam

Nem tudom, hogy a Dell L502x-ben már világít a billentyűzet, vagy csak új formát kapott...
Talán a 3 év gar elég megnyugtató lehet, de olvass vissza róla. HP-ból ilyen árban ennyi garral nem fogsz találni hasonlót, ami ajánlott a 4520s széria 3 év garral, esetleg a g62.