- Évi két bemutatóra állhat át az Apple
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Indián keresztül kerülné meg Trumpot az Apple
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Küszöbön a One UI 8 béta program
Aktív témák
-
cass
aktív tag
Szerintetek érdemes ilyet venni?
-
cass
aktív tag
erre valaki?
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy notebook-ot amit filmnézésre, netezésre használnék. Szeretném ha min. 15,4, de előny ha 17-es kijelzője lenne, de nekem a legfontosabb szempont az, hogy nagyon könnyű és vékony legyen. Úgy hallottam most jönnek ezek az ultrabook-ok, ezek biztos nagyon jók lesznek... Szóval a lényeg az, hogy ilyen ultra vékonyt szeretnék. Legyen hosszú aksiideje, megbízható, kitartó, halk stb... 200.000 HUF-ot szánnék rá maximum. Ebben az árkategóriában a most kapható notebook-ok közül melyiket ajánljátok nekem? Köszönöm a válaszokat!
-
cass
aktív tag
Sziasztok!
Nos én szeretnék notebook-ot vásárolni és nem nagyon értek hozzá. Ebben szeretném a segítségeteket kérni!
Igényeim:
- min 15 colos legyen a kijelző
- tartós, jó minőségű legyen(tudtommal az a HP)
- Netezésre, photoshop-ra, egyéb programokra, film nézésre, zene hallgatásra, meg ha lehet régebbi játékok futtatására is kéne(pl. GTA vice city, NFS most wanted...)
- 120.000ft a max amit tudnék rá szánni
- újszerű használt is szóba jöhet
Ha nincs ebben az árkategóriában az igényemnek megfelelő akkor, mutassátok meg melyik van hozzá a legközelebb!
Köszönöm előre is!
Aktív témák
- MSI Thin 15 Gamer laptop makulátlan állapotban, 2,5 év garanciával, ingyen kiegészítőkkel.
- Garanciális! ASUS Zenbook Notebook! 13" OLED / i7-1065G7 / 8GB / 512GB SSD
- Lenovo ThinkPad X13 Gen4 Laptop! Intel i5-1345U / 16GB DDR5 / 13.3" WUXGA
- Lenovo ThinkPad X1 FOLD! Hybrid laptop! Hajlítható OLED kijelzős (2048x1536)! BeszámítOK!
- ASUS TUF Gaming F16 (2024)
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest