Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
spyduck
nagyúr
Hú skacok!
Tegnap tesztelgettem a Dell N5110-et. Hát nem gondoltam volna, hogy az N5010 után csinálnak sz*rabbat. A minőség ugyanúgy pocsék! A billentyűzet meg katasztrófa, 1cm-t hajlik befelé és gépelés közben idegesítő pattogó hangot ad ki.
-
Kerio
őstag
válasz
dkface
üzenetére
És ez milyen lehet?
Packard Bell EASYNOTE TM85-JN-503HG -
Kerio
őstag
Sziasztok!
Milyen notit vegyek 140.000Ft körül? Olyan érdekel amin medium grafikán futnak az 1-2 éves játékok. Fontos, hogy ne legyen gagyi a hangja. Mert egy párszor ezzel már befürödtem. És ami problémát szokott okozni, hogy kifényesedik a billentyűzet alatti rész.
-
Kobe
veterán
részletesebb beszámoló 1-max 2 héten belül
-
grc999
tag
válasz
albgab
üzenetére
Ajánlhatom ezt?
A márka kb. garancia a megbízhatóságra. -
albgab
aktív tag
Milyen gépet tudtuk ajánlani?
Adatok:
- 12 colos
- wifi
- minél hosszab üzemidő (nagyon min. 6 óra)
- winchester mérete mindegy (bőven elég a 100 GB)Tehát nem kell egy nagyon bika gép (szerintem egy tök alap is jó) de az legyen nagyon megbízható.
Én Nokia bookleten gondolkodtam (csak az kicsi)
ár: max 100 eFt
mondjatok tippeket.
köszi
-
Shon000
csendes tag
Köszi a gyors reakciókat

Igazából nagyon nem szeretném azt az amúgy árban a belsőhöz képest nagyon jó fogásnak tűnő DELL N5110-est megvenni, csak szerettem volna nyugodt szívvel kizárni (pl az N53SV-vel szemben) a versenyből. Úgy tűnik végre sikerült, így mivel az XPS árban viszont azonos felszereltséggel az N53SV-nél határozottan több, továbbra is az Asus tűnik nyerőnek. A Pavilion még közbeszólhat, várok priviüzenetet is a témában, meg 1-2 véleményt még innen-onnan.
Tény, a Pavilionról beszéltünk legkevesebbet, mert abból egy boltban sem találkoztam ezzel a Sandy Bridges Dv6-ossal :\ (igaz, hasonlóval igen, úgyhogy végülis sikerült "megtapogatnom"
) -
Z86
őstag
válasz
Shon000
üzenetére
Az envyvel egészen biztosan nem egy kategória. Azt a HP azt egy minőségében elitebook szintű játékos, multimédiás szériának szánja. Az ára is olyan (az más kérdés, hogy ezt is meg lehet venni renew - akciósként).
Az XPS meg mostanában olcsósodik, a dellnél átvette a szerepét az alienware. Így azzal valóban kb. azonos piacot kívánnak megcélozni. -
rizso
addikt
válasz
Shon000
üzenetére
Szerintem nem nagyon vágták, hogy milyen Pavilionról van szó. Abból is van az alap műanyag házas, meg mellette a fém házas - és a kettő igencsak más kategóriát képvisel (azt hiszem az új szériánál csak a fém kapott 4 hangszórót meg beatsaudiot - bár ez nem biztos).
Amik kb. egy szinten vannak (szerintem): Dv6 (pl. egy olyan, mint ami nálam van), N53, XPS, esetleg még a TimelineX, de ha acer, akkor inább az "Ethos" család. -
Shon000
csendes tag
Az lesz a vége, hogy közzéteszed egy saját siteon
ugye. ? 
Ma is jártam boltokban, és a következő hasznos információkkal okosítottak:
Ugye vacillálok az Asus N53SV, a Dell N5110 és a HP Pavilion Dv6-os gépek közt (sőt, most képbe került az Acer - és könyörgöm ne vágja rá senki, hogy "de az acer az szaaaar"
)Ugyanúgy i7 SB procival, sajnos csak 5400rpm-es tökmindegy mekkora 500GB+ vinyóval, és ugye a GT540, GT525 illetve 6770M videókarikkal, 4-4 Gb rammal, USB3-al, + sallang. (oké, eSata csak a dellben van, de azt így belegondolva ki tudom váltani egy USB-s sata rackkel)
Tehát a amivel okosabb lettem - az Inspironról és a Pavilionról, hogy nem egy kategóriák az N53-assal (árban is mondjuk van köztük egy >20-30eFt), hiába van azonos felszereltségű belső - minthogy az Inspiron és a Pavilion is csak belépő kategória a gyártónál. A HP-nál az Envyt, Dellnél az XPS-t jelölték meg hasonló színvonalúnak (azaz akkor már jobbnak is, árban viszont mindkettő inkább a 300k felé kacsintgat).Nagyon érdekelne ezzel kapcsolatban a véleményetek

Ja, és olvastam Asus topicban, egy az általam kinézettel egyező notebookról, hogy érezhetően lassú a merevlemez, ezt más is így találta?
-
rizso
addikt
válasz
lockdown90
üzenetére
Nem rajtam múlik...Én már a napokban felraktam Logoutra. Gondolom van még előttem is 1-2 cikk, előbb azok kerülnek ki, utána az enyém.
-
rizso
addikt
válasz
Chaser
üzenetére
Igen, ezt a szamot megtalaltam en is, sot fel is hivtam oket. Azt mondtak, hogy futar jon a gepert egyeztetett idopontban, elviszi a gepet, szervizben bevizsgaljak/javitjak, majd a futar hozza vissza - tehat minden ugy van, ahogy eddig tudtuk, csak kicsit felrértheto a megfogalmazas...
-
Gyula86
csendes tag
Üdv!
Strapabíró notebookot keresek 150e Ft-ig.
Netezni, filmet nézni kellene,13-15 col között (lánynak lesz).
A gépről kellene számla is . Mit ajánlanátok? -
McCoy20
tag
válasz
badika
üzenetére
Igen tudom a specifikációkkkal tisztában vagyok, az acer sokkal mobilabb, a hp egy kicsit "monstrumabb". Ami érdekelne, hogy gyakorlati használat alatt ilyen gépeknek volt e valamilyen problémája? Mert ugye azt egy ph-s vagy akármilyen más teszt nem föltétlen tudja megállapítani.
-
badika
tag
válasz
McCoy20
üzenetére
A két gép teljesen más kategória. Pl az egyik 14-es a másik, meg 15,6-os. Ha ezeket nézted, akkor én inkább ezt az 5820tg-t ajánlanám.
Jóval olcsóbb, mint a 4820tg. És + 2 év garral a Hp árában van kb. és annál lényegesen erősebb. -
rizso
addikt
"Meghibásodott eszközének garanciális cseréjét kérheti otthonában vagy munkahelyén megbízott futárszolgálatunk által. A szolgáltatás igénybevételéhez hívja a 06-40-200-629-es vevőszolgálati telefonszámot, ahol munkatársunk beazonosítja az Ön készülékét, a meghibásodást és a garanciális jogosultságot. A hibás készülék cseréjére kb. 5 munkanap múlva kerül sor a telefonon egyeztetett napon és helyen, munkaidőben. Akkor célszerű ezt a szolgáltatásunkat igénybe vennie, ha az Ön közelében nincs szervizpontunk és a megbeszélt napon munkaidőben Ön, vagy megbízottja folyamatosan a megbeszélt helyen tartózkodik a hibás készülékkel. Garanciális extra szolgáltatásunk bármely magyarországi település belterületén ingyenesen vehető igénybe.
HP Háztól-házig garancia szolgáltatás: 06-40-200-629"Nekem ez tök úgy jön le, mintha helyszíni garancia lenne - nem?? Én úgy tudom, hogy a futár jön érte, elviszi, majd hozza a javított gépet. De a fenti írásból meg az jön le, az általam megjelölt helyszínen végzik a cserét...Most akkor hibás a megfogalmazás?
-
McCoy20
tag
Hülye kérdés, melyiket a kettő közül? Tapasztalaotok?
Timeline 4820TG [link]
vagy
HP Pavilion Dv6 [link]
Tudom az Acer keményebb béllel van szerelve, de mik a gyakorlati tapasztalatok, problémák? Szervíz és társai, az Acer hamarabb elhasználódik-e (dehülye megfogalmazás) mert ugye ez már nem belépú szint.
Üdv

ui: isminek lesz ballagásra
-
Shon000
csendes tag
Na ez az, amikor egy márkát úgy zusammen leírnak, holott sokkal inkább típusfüggő, hogy mennyire minőségi a masina. (lásd asusnál a k52 lehúzta a márkát, pedig különben kifejezetten stabil, megbízható termékekkel bíró cégről van szó)
najó, megnézem még i7 sb-vel milyen acert árulnak
-
rizso
addikt
válasz
Shon000
üzenetére
Miben jobb? Ez az acer a "minőségibb" gépek közé tartozik, mint pl. egy Dv6, XPS, N53 - csak az ára sok egy kicsit szerintem...Én simán elgondolkodnék rajta, ha nem 270k lenne, hanem mondjuk 220k (tudom, annyiért ott az új TimelineX, ami még hasonlít is rá).
A teszt már pár napja megvan, bármikor engedélyezhetik, és akkor ti is látjátok

-
Cyrin
addikt
Én ezt a Dell Latitude E5520-as gépet néztem ki magamnak 237-ért.
Ami fontos:
-matt kijelző
-numerikus bill.
-firewire (bár ez express card-dal is megoldható, csak az pluszköltség)
-normális kivitel (ilyen inspiron szériák nem játszanak)
-3 év gari
-ha a gyerek véletlen ráfröcsköli a kakaót, ne halálozzon elAmi nem lényeg, az a videokártya, játékra abszolút nem lenne használva, csak videoszerkesztésre, szabadidejében pedig fullhd tv-re kötve minden egyébre.
Ami még tetszett az a HP4530s, de abban nincs firewire, meg még nem is kapható itthon, nekem meg minél előbb kellene.Aki tud jobbat ne tartsa magában.
-
Shon000
csendes tag
így hirtelen nem látom át miben jobb ez a gép mondjuk az i7-el felszerelt dell n5110-nél, amit oprendszer nélkül még mindig meg lehet találni 60k pénzzel olcsóbban

(oké, talán a vga, ha jól emlékszem a dellben "csak" 525, de akkor mondjuk az asus n53sv is lehetne ellenérv, igaz az csak 20k pénzzel olcsóbb, bár szintén i7 procival
)meg hát örökké szidott acer minőség se áll mellette..
ámbár csak nekem van 3 közeli ismerősöm, aki mostmár tényleg lassan 2 éve használja problémamentesen az acerét, ebből kettő rendszeresen hordozza is
dv6 tesztről van valami hír? máról volt szó, de nem látom :\ pedig gyakorlatilag arra várok, aztán még egy személyes randevú mindhárommal, mert azt muszáj, és végül vásárlás (ugye dell n5110, asus n53sv, hp pav dv6)
-
rizso
addikt
Kár, hogy ez az acer ennyibe kerül...Ha ez a gép lenne 200-230k között, akkor azt mondom, hogy nem is rossz, főleg 3 év garanciával (most ne menjünk bele, hogy milyen a garanciája).
-
Z86
őstag
Talán már érdemesebb lenne az új szériát venni, dellből legalábbis.
-
atila4
senior tag
Sziasztok! Új gépet szeretnék venni, de nem tudok dönteni, hogy laptop vagy asztali legyen. (laptop mellet szóljon a hordozhatóság)
A masina játékra, 3dsmaxhoz, filmnézéshez meg hasonlókhoz kellene. Játék szempontjából fontos lenne, hogy az új játékok menjenek rajta (már nem sokat játszom, de ezeket szeretném kipróbálni: rage,dirt 3, batman, stronghold 3 stb.) szóval ami év vége fele jelenik meg és még szeretnék 2012-re is gondolni-e tekintetbe És még azt figyelembe kéne venni, hogy ezek a játékok egy Samsung T220-ra rákötve, hogy mennének? 3ds max-hoz meg a proci kell inkább(render miatt). Hordozhatóság kb 1-2 hetente 1-szer 2-szer (de ha nem jó a laptop arra amire használni szeretném akkor ezekről lemondok).
Így, hogy ezekre szeretném használni a masinát megéri-e laptopot venni a hordozhatóság miatt?
1: HP
2: Acer
Ezek között nem tudom teljesítménybe mennyi különbség van, de ha elenyésző akkor az Acer-t választanám. Hp az olyan esetben, ha az Acer nem elegendő + még jöhetnek, hogy melyikek lennének jók erre a célra. Ha egyik se akkor marad az asztali.
Köszönöm a válaszokat!
-
Chaser
legenda
chacer...chaser's choise

Nekem amúgy a tökéletes gép az lenne ami halk, amennyire csak lehet, hűvös, matt kijelzős, profi bill-e van és touchpadja, -esetleg trackpoint se baj ha van
- azt se bánnám ha frankó JBL hangszórói lennének, a kijelző ips vagy jobb tn, könnyen szerelhető, lehessen venni különböző felbontású kijelzőkkel, alu burkolattal és kb ennyi. És sztem ez nem lehetetlen, persze olyan elvárásom nincs, hogy brutál vga-val és cpu-val is halk legyen, de egy i3 + gt 545 -hd6770m szintig igen.szerk: jah meg véletlen se elöl legyenek az audio csatlakozók
-
dkface
aktív tag
Hátha valakit érdekel felkerült ipon-ra az új játékos samsung tesztje ami már csak a GT540 vs HD5730 párharc miatt is érdekes
. Egyébként nekem bejövös a cucc , kifejezetten jó próbálkozás a samsung-tól , de kétszáz körül illene adni ahhoz hogy valóban egészséges konkurencia legyen.Jah és rizso ez win

-
rizso
addikt
válasz
petike2014
üzenetére
Hát csak mindenkinek mások az igényei

Chaser: ki tudja, lehet, hogy az unokámnak már Chaser típusú laptopja lesz (vagy felvásárlod az acert, és csak kicsit módosítasz a nevén, és lesz mondjuk "chacer")
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Chaser
legenda
válasz
petike2014
üzenetére
Akkor még mindig nincs meg a tökéletes notebook, de lassan eljutunk oda is...
-
petike2014
aktív tag
Igen,igen, üdv mindenkinek!
Megtisztelő volt,hogy egy órácskára kipróbálhattam a gépet.
Vittem magammal egy Acer 5750G-t, amit én nyúzok pár napja, azzal hasonlítanám össze pár mondatban.
A hangszórók hangzása sokkal-sokkal erőteljesebb és talán kicsivel nagyobb hangszínt fed le. A ventilátor normál használat mellett is hangosabb a HP-ben mint az acerben, ennek ellenére majd 10 fokkal melegebb (acerben néha-néha kapcsol csak be általános terhelés mellett). A kijelzőben találtam még különbséget a HP-nek teltebb (kontrasztosabb) színei voltak.
Ami a hp-ban nem tetszett: - nyíl billentyűknél illesztési hiba, a billentyűzet maga az egész, ventilátor hang, vga váltás metódus
Ami a hp-ban tetszett: hangszórok,kijelző,tapipad,"ház" minősége anyaga (negatív az ujjlenyomat gyűjtés miatt)Ami az acerben nem tetszett: WD500-as parkolóállás "hibás" hdd, kijlező (sajnos csak elfogadható minőség), a ház 20ft-os műanyagnak hat (nekem tetszik de ilyen árban lehetne valami nem ennyire gagyinak tűnő, amúgy nem gagyi csak ránézésre)
Ami az acerben tetszett: core i7 (felesleges de érezhető töbletsebessége), ventilátor,billentyűzet (minden téren), vga váltás metódus (optimus), ventilátor hang 6.5-7 órás akkuidő.Acer spec: core i7 2630qm, 4gb, 500gb, GT540M 1GB
HP spec: core i3 2310m, 8gb, 500gb, 6770M 1GBVga teljesítményben egyértelműen a 6770M volt a nyertes, tapasztalatom szerint a GT540M az 5730 (y560-ban található) szintétjt tudja hozni (néha alatta - néha felette, de inkább felette) jóval kevesebb energiafelhasználással.
UI: Rizso kollégát megkérném majd,hogy egy akkuidő teszetet (wlan on, min fényerő, min cpu clock, és böngészgess neten (videók ,flash off, youtube off, netrádió off) köszi előre is
.Remélem tudtam segíteni. GAMER=DV6 6770M
-
rizso
addikt
válasz
Dreamie
üzenetére
Ha 3DMark06 segít, akkor itt egy mérésem. Nincs egyik komponens se húzva, illetve a teszt teljes natív felbontásban készült! Mondjuk az enyémben "csak" i3-2310m van...
Vagy mondjuk ha ez segít: Crysis 2 1366*768-as felbontás mellett "GAMER" beállítással átlag 50fps körül megy vele!!! Kérdezd csak meg petike2014 fórumtársunkat - ő ma nézte meg a gépet működés közben

-
Dreamie
őstag
Sziasztok!
Annyira nem vagyok otthon notebook témában, csak érdeklődök, hogy melyik processzor és videókártya lenne legjobb választás játékra, és esetleg tudnátok-e ajánlani notebookot olyan 200-250 k körüli kategóriában. HA olcsóbb az sem gond. Nem kell 4 Gb-nál több memoria, és 500 Gb-nál több HDD, csak erős proci és vga!

Köszi!
-
Kiano
csendes tag
Hello,
100.000 forintot szánnék egy laptopra, mit tudnátok ajánlani?Ne netbook,MSI,Acer,Fujitsu-Siemens,Lenovo legyen ez fontos

Ami kellene hogy legyen benne:
Webkamera
Dual proci
512-es VGA
Freedos
Min. 2Gb memória
250Gb-os vagy nagyobb HDDKét-három fajtát tudnátok ajánlani?
Köszi!! -
Maddoxtomi
tag
Van valakinek Acer aspire 7750g típusú notija? Esetleg ismerőse akinek ilyen van, vagy ismerős ismerősének, távoli rokonnak...........? Van még időm a vásárlásig de már 1 hónapja ez az egyetlen 17"os laptop erős vgaval és procival ilyen olcsón, de egyszerűen nem találok sehol a neten egy weblapot ahol írnának róla, hogy milyen a kijelzője, hogy melegedik és hasonlók. Tudnátok segíteni tapasztalatokkal esetleg 1-2 linkkel a gépről?
-
dkface
aktív tag
válasz
medvecsapda
üzenetére
Én a linkelt toshibáról váltottam a linkelt lenovo-ra úgyhogy abszolút látom a helyzetet és azt kell hogy mondjam hogy sokkal jobb a lenovo
Egyébként pedig a toshiba-ban is 550mhz-en jár a gpu , egyedül a Sony és a Dell N5010 játszik alacsonyabb órajelekkel.
Egyébként a 3. lehetőséget választanám a helyedben mindenféleképpen 3hónap alatt sokat változhatnak az árak. Ha még is most vennél akkor egyértelműen leonovo! -
badika
tag
válasz
attila206
üzenetére
y560-ak
Dell n5110-ek
illetve az általad linkelt gép, csak olcsóbban
5820tg +gar kiterjesztés (+2 év kb 20 k)Ezekkel minddel tudsz még játszani egy ideig. Mindnek van előnye és hátránya is egyaránt.
Hogy hogyan lehet majd ezeket eladni... Az még messze van. Akkor talán inkább a Dell, mivel az már SB-s és van rajta usb 3.0 is, és persze alap 3 év helyszíni gar. -
attila206
tag
válasz
badika
üzenetére
Egy e betű lemaradt
Azaz 160 ezerre gondoltam. Már kicsit szűkíteném a keretet azzal, hogy legyen benne egy olyan videókártya, amivel alkalomadtán játszani lehet. Milyen gépeket tudnátok ajánlani, amit majd a garancia lejárta előtt el tudnék másnak adni? 
Elsőre egy ilyenre gondoltam:
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-timelinex-5820tg-3382g32mn/1447/Mi a véleményetek? A külső meg a 8 órás üzemidő fogott meg elsősorban, bár egy garanciakiterjesztést szerintem kellene hozzá venni.
-
attila206
tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Ez konkrétan az K52JE- EX225D. Nekem is ilyen volt, most járok ott, hogy 2 hónap után kapom vissza a vételárat, amiből új gépet vehetek.
160 Ft környékén milyen 15-16 -s kijelzőjű gépet ajánlanátok? Lehetőleg olyanra gondoltam, amiben nincs windows, hogy ár/érték arányban jobban jöjjek ki.
-
badika
tag
válasz
medvecsapda
üzenetére
Ha csak augusztustól kell a gép, akkor mindenképpen a várakozást ajánlom. Látva az árak alakulását az elmúlt 1 hónapban. Lehet, hogy a mostani 200k-s gépek lesznek 150k körül.
Én a kettő közül az y560-ra szavaznék egyébként. -
Giovanny
őstag
Sziasztok, laptop vásárláson gondolkodok,HP 8440p vagy Dell E6410, mi a véleményetek?
-
Z86
őstag
válasz
medvecsapda
üzenetére
A várakozó álláspontra szavazok.
-
medvecsapda
csendes tag
Sziasztok!
Két laptop van pillanatnyilag a látóterembe, a 150 ezres ár, illetve a 2 éves nemzetközi garancia miatt:
1. Toshiba Satellite L650-1FQ (Intel Core i3-370M/4GB/500GB/HD 5650)
2. A Lenovo Y560 (Intel Core i3-350M/2GB/320GB/HD 5730)
A Toshiba jobb vételnek tűnik, a videokártya kb. csak 15%-al lassabb a Lenovoénál, legalábbis eddig úgy gondoltam. Visszaolvasva a fórumban, írtátok hogy ennek a Toshibának a videokártyája csak 450 MHz-en megy az 550 helyett. Ha ez valóban így van, akkor már jóval nagyobb a különbség a két kártya között. Így már a Lenovo tűnik befutónak (+2GB ramot bele).
Ez valóban így van?3. lehetőség: várok még július végéig, (mivel igazából csak augusztustól kell nagyon a laptop) addigra talán a cirka 150 ezerért jobb gépet kapok.
-
fcriss
tag
válasz
Chaser
üzenetére
Abban igazad van,hogyha többet ír azt vállalni kell,azért írtam az első pontot ha netalán valami nagyobb gebasz van pl az alaplappal azt már nem biztos,hogy bevállalják,jön a sufniműhely forrasztás,ekecsmunka,míg a hivatalos HP szerviz lehet hogy azt mondja alaplapcsere.

-
fcriss
tag
válasz
Chaser
üzenetére
" senkit nem érdekel hogy a gyártó 2 helyett 1-et adott rá, gondolom a vevőt a legkevésbé "
Engem kifejezetten zavarna,ha a kisker adná a 2. év garit:
1.HP szervizben nem érvényesíthető,könnyen lehet hogy valami sufniszervizben kötne ki a noti,ki tudja hogy javítanák meg
2.Ha a garanciát bővíteni szeretnéd 3 évre,garanciakiterjesztést regisztrálni kell a gyártó honlapján,ott pedig 1 év fog szerepelni az adatbázisban,úgyhogy 1 évről kell bővítened 3 évre,nem pedig 2-ről,az meg anyagilag sem mindegy
-
tg08
csendes tag
Sziasztok!
Ezek közül szerintetek melyiket éri meg megvenni?
Lenovo IdeaPad Z560 i5
Acer Aspire 5742G i5, ATI HD 6370
Acer Aspire 5742G i3 BrownÉn a másodikat néztem ki,de ti melyiket választanátok?
/Ismerős németbe lakik és erről az oldalról tud venni olcsóbban notit/Köszi szépen előre is a segítséget!
-
-
spyduck
nagyúr
válasz
lockdown90
üzenetére
Látod ez egy érdekes dolog, mivel a Pavilion gépeket csak mo.-n árulják 2év garral. A külföldi lokalizációs gépek 1év garosak de sok bolt pl az Amcsiból behozott Pavilionokat 2év garral árulja. Vagy mondhatnám az Envy szériát is.... Azt, h mi lesz 1év után nagyon megnézném.
-
fcriss
tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Mielőtt rendeltem beszéltem velük telón,azt mondták hogy mindenben egyezik a gyártó honlapján szereplő specifikációval,tehát[2év].Legalábbis remélem.

-
Shon000
csendes tag
válasz
lockdown90
üzenetére
Köszi!
Ennyi belefér, így ránézésre nem tűnik annyira fényesnek, hogy minden érintés meglátsszon rajta - nameg a minta is takar.
Viszont most vettem észre, hogy nincs rajta e-sata :\ Azért nagy kár, időnként elmegyek ide-oda gépet rendbetenni, és külön örültem ennek a megoldásnak, hogy nem kell majd hazahurcibálnom a vinyókat adatmentés céljából..
Ámbár az Asus n53sv-n sincs. Fránya Dell n5110, csak találok mindig valamit, amivel magát a top3-ban...
A Samsungnak volt még ez az SF511 modellje versenyben, de a borítás miatt elbukott ő is, ráadásul alig bruttó 20-at kell hozzátenni, és i7-est kapok, ami árban cca 10%, teljesítményben pedig akár +30%-ot is jelenthet, ha hihetek a teszteknek.
Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Microsoft Surface Pro 7+ - Újszerű, billentyűzettel és ceruzával
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3846
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

ugye. ?
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)