- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Real_Necro
veterán
válasz legiaap #27414 üzenetére
Ez hasznos volt nekem is, köszi.
Kicsit elemezgettem a telókat, INNOV8 nálam is szóba jött, csak elszomorító, hogy nem bír sokat az akksija. Pixonnál ugyanez a helyzet, valamint társul hozzá, hogy csak érintő képernyős. A 2 Nokia szerintem borzalmasan ronda, valamint fotóminőségben azért lemarad a Samuhoz és SE-hez képest. C905 eddig a befutó, bár ott is vannak gyerekhibák, mint a recsegő hangszóró meg slide-os mivoltából az idővel elöregedő kábel. (megjegyzem, hogy a hangszóró hibát az újabbakban elvileg már javították, utóbbi hiba meg minden slideos teló gondja, viszont olcsón javítható).
Innov8 és C905 is masszívan össze van rakva, utóbbi kicsit téglásabb, meg fémesebb is, nekem személy szerint jobban tetszik. Volt kollégám jóideje nyüstöl egyet, sokat telefonál, ha 3G, Bt és Wifi ki van kapcsolva, akkor normál használat mellett 3 napot elketyeg a cucc.
„Az, ami törvényes, az ugye nem lehet etikátlan. Ez etikátlan, ezért lehetne törvénytelen, de ami nem törvénytelen, az nem is helytelen. Ha helytelen lenne, törvénytelen is lenne.”
-
-
törölt tag
válasz legiaap #26978 üzenetére
Igen, én is néztem, de nincs szükségem olyan nagy kijelzőre, inkább maradok egy "köztes" méretnél.
És i8000 Omnia II-ről mik a vélemények?
Ha jól tudom annak még a régi rezisztív kijelzője van, viszont a Spica már kapacitív, nameg azért mégis a kettő közül a Spica fejlettebb valamivel.
Ha például a Spicát választom, akkor a 2.1 (vagy esetleg 2.2-es) Androidra az jövőben is adnak majd ki programokat, vagy némileg gyengül majd a támogatottsága? -
korpicschess
veterán
válasz legiaap #26427 üzenetére
legiaap:
Jó nyílván Én speciel utálom az Omniát, de attól még a winmo-t nem kéne sz*rozni..Gigi23:
Itt van egy dual simes Samsung teszt, alul az előzményeknél pedig több is!
Nokiának van egyáltalán dual simje?[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
rizso
addikt
válasz legiaap #26247 üzenetére
Hát mindenkit utolért a válság...Én is bírom a kütyüket, mégis visszaálltam egy mezei n82-re...Bezzeg a régi szép idők: omnia(még az elején), m900, satio, BB, n97
Iphone4 nekem is tetszene(nem is kicsit), csak sajna egy vagyont kérnek majd érte...korpicschess: egyszer jó lenne megtapogatni az ipodot Nagyon gondolkodtam mostanában rajta, csak a mass storage hiánya miatt nem merek belevágni...Vagy meg lehet oldani valahogy? Egy tulajjal beszéltem, azt mondta, hogy csak itunes-on keresztül lehet vele babrálni - az meg nem minden gépen van...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Assimilator
őstag
válasz legiaap #26119 üzenetére
Néztem mind a kettőt.Az 5320-ban az nem tetszik, hogy elég bumfordi. A 6303 pedig noha a 6300 ráncfelvarrásaként szánták, közel sem hat olyan minőséginek.
Ha már 6303 akkor sima vagy "i". Annyit tudok, hogy az i az fixfokuszos emiatt jobb az állókép de gyengébb a videó???Esetleg más telefon még?
-
hebling
tag
válasz legiaap #20943 üzenetére
A kauciot nem a dijcsomagra kérték el hanem a telefonra amit aztán le lehet beszélni!tudom ez sovány vigasz de egy ideig 0-ás tel.számla csekket kapsz! Ezt az összeget a t-mobile rendszere határozza meg és nem az eladó!Sajnos az iphone esetében ez gyakori jelenség!
[ Szerkesztve ]
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
-
zsoleer
senior tag
válasz legiaap #20943 üzenetére
bementem 2 helyre is és mondtam hogy iphone 3g S akarok venni ikon 400 csomagban fehér 16gb lett volna ugye 40K kell befizetni mondta a csávo + 75K kaucio mert sok volt a vissza élés mondom ez a 75K hova van irva azt mondja hogy a honlapon fennt van és akár 200K is kérhetnek kicsit kinevetem a csávot mondom már sokan panaszkodtak erre ugytudom ö meg erre hogy tudja na bumm
-
diegho
nagyúr
válasz legiaap #14836 üzenetére
én is 90k-ért láttam legolcsóbban, ezért kérdezem, hogy hol lehet 60-ért kapni.
OFF-ban kérdezem, hogy a közeljövőben várható valami érdemi újítás a mobilok terén, amiért megérné esetleg várni év végéig a telefon cserével, vagy amit most veszek az bőven jó lesz jövő ilyenkor is?
-
sanzi89
addikt
válasz legiaap #11200 üzenetére
Üdv.
Tetszetős az U800 is, sőt külsőre még jobban bejön, mint a fent említett Nokia. Megnéztem a gyári oldalt, és ott sajna nem írnak se a füles, se a töltő csatlakozójűról, vagy arról, hogy max mekkora memóriakártyát fogad be. Ha valakinek van infója ossza meg kérem.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
-
alex89
senior tag
válasz legiaap #8858 üzenetére
"Hol kapsz Te ennyiért N95 8 Gigásat???" pl:
Superphone moricz: 79.900ft
Vip technika :83.899ft
Alisca gsm :83.900ft
Vip phone 84.900
W-tel gsm:88.000ft
...bár ezekhez az árakhoz hozzá tartozik,hogy van ahol csak egy töltőt kapsz hozzá semmi mást...
Ja és egyébként szerintem esélyes lehet még az LG kf 750 is , kamerában hozza az előbb említett készülékek szintjét ,sőt..
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
aggleány
addikt
-
gyuri00
aktív tag
válasz legiaap #7189 üzenetére
akkor a g800 el kell feljteni pedig tényleg elgé szép
az n82 meg a n78 azok nagyon nem jönnek be nekem
az n95 az nem rossz meg az sok mindenhez ért csak 100 ropi
és az n81 8GB szerinted az milyen??? igaz abba nicsen gps de van be wlan ami a g800 nincsen meg az jól is néz ki az 30 ropit meg nemér meg szeirtem hogy legyenbenne gps meg az n95 amúgy se jön be annyira
amúgy ehez a gps témához interet is kell nemigaz?? hogy a műholdkara meg iylenek tudjon csatizni??
-
Frodi
csendes tag
válasz legiaap #5755 üzenetére
Köszi a gyors reagálást régebben is volt már SE telefonom az első 2-3 hónapban hibátlanul működtek aztán a szoftver elkezdte szép lassan megadni magát!
Amúgy amit ajánlottál W960i nekem nagyon tetszik csak mennyire veszi fel tudásban a versenyt az N95-el?(Designban szerintem lenyomta)[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
válasz legiaap #5625 üzenetére
A lassúság simbyan sajátosság. Vagyis eddig ami simbyanos telóm volt azok mind lassúak voltak...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
gpatrik
tag
válasz legiaap #3596 üzenetére
Nem feltétlen ragaszkodok a symbihez.
Zenében jobb a W850 mint az 5700? Naggyából egy árban van a kettő. A gyári tartozékok között milyen kártyákat adnak a sonyék és a nokiáék a telóhoz?[ Szerkesztve ]
"A világ tele van készséges emberekkel. Az egyik fele kész dolgozni, a másik fele kész hagyni őket dolgozni."
-
Antonio
senior tag
válasz legiaap #3128 üzenetére
értem köszi,
Sajnos nem tudom megítélni hogy nekem ez kevés vagy sok lesz e ...
milyen hasonló kaliberű/árú ill egy kicsit jobb softveres tulajdonságú telót tudnál ajánlani?
samsungban? E950 bár az már inkább 60 eft körül van ...
motorola Z6?Samsung 65KS8000, Denon AVR-X2400H, White Heco Music Style 500 front, Heco MS Center, Heco MS 200F Satellite, Sub: Dynavoice T12, Zidoo X9S, Synology DS216+II, Dell precision 4800
-
t256
őstag
válasz legiaap #3073 üzenetére
Ha nem nagy kérés le tudnád írni, hogy kell háttértárra állítani a telót? Még nem is hallottam ilyet.
szerk.: egyébként a legújabb PC Studio (3.1) fagy le.
[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
_calogero
tag
válasz legiaap #2568 üzenetére
Csak az a fém ház...
Meg nekem nem feltétlenül kell a nagy tudás. Szinte csak telefonálásra, havonta 2-3 SMS megírására, meg ébresztésre használom a telefonomat (de gagyi, olcsó műanyag vackot nem akarok venni).Bár a D900i még nem volt a kezemben.
2 éve volt egy kis kagyló Samsungom, most édesapám használja, teljesen hibátlanul működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció