Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Android szakmai topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tresh
veterán
Annyi pénzért van pár használhatóbb telefon szerintem, nem azt mondtam hogy nem vállalható de én spec nem vagyok egy hardcore user aki 4magos hyperszuper cuccot akar de 1 napig volt nálam az ace és a jó isten mentette meg hogy ne vágjam földhöz..megváltás volt újra az sgs-t a kezembe venni (tudom nem egy kategória) de akkor is az új mini kis kijelző ellenére is használhatóbb készülék
-
Domxc
senior tag
Nexus S, LG Optimus Black, Optimus 7, Xperia X10i, Xperia Arc (használtan), HTC Desire, HTC Mozart.
Geri: Megéri, jobb teljesítmény, kamera, nagyobb kijelző, por,-ütés,vizálló felület, nagyobb RAM/ROM, és belső memória.
Szvsz ne így kontrolcé kontrolvézz be egy oldalt, hanem alul a hsz írásánál kattints a "Link" gombra, és oda másold be. Ezt itt így nem nagyon szokás.
[ Szerkesztve ]
Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
tevike
senior tag
Hát igazából a legtöbb normális telefont ebben a kis monológba kivesézted,de míg nem olvastam végig figyelmesen azt hittem most okos leszek.....de még se
Samsungot nem akarsz,Galaxy S jutott eszembe pedig,ami hasonló kaliberű de ilyen árba másik okos telefon ami hasonló tulajdonságokkal bír mint az általad leírtak és nem samsung... én most nem tudok
[ Szerkesztve ]
-
sagesz93
addikt
Én 35-ért vettem autóstöltővel és 2gb-s karival(2hónapos makulátlan példány) + 5k volt egy függetlenítő kód, amit akkor kér mikor egy nem t-s kártyát raksz bele...
ez 40k akárhogy nézem. Sok vagy kevés, nekem megérte, arénától sokkal jobb.(amit 40-be adtam el.. )
De szerintem már 30-ba is lehet szerezni. -
-
sagesz93
addikt
-
kkrisi
senior tag
nekem ami teló ki voltak nézve az a bl40 akkor a spica 5800 vagy még a samsung jet! Ezeketa zért néztem mert ezek vannak most a t-mobilnál ésrákérdeztem a fórumba h ki mit mondd rájuk. mert ha mind kaki akkor végső esetbe egy 5630lesz
de az elején rögtön ki is lőtték az lg mert ócsárolták... utánna jött a samsung anak lassú a rendszere...stb stb. tehát az is kilőve (pedig a jet nagyon tetszik, meg a bl40is de hát akiknek van tapasztalatuk azok biztos tudják)
a spicát azért soroltam be mert volt aki azt mondta h az adroid az lesza jövő és ha kijön esetleg egy újabb op a spicára akkor bármikor tudom frissíteni és mindig naprakész kis teló lesz belőle ezáltal.
[ Szerkesztve ]
-
kkrisi
senior tag
na de nem érintős és nekem ezek a stílusú telefonok nem jönnek amin van 25347 gomb. MEg se tudnám nyomni őket
meg nem tudom régebben azon voltam h spica mert android és az lesz a jövő de nem tudom h tényleg hosszútávú telefon lenne az...
de akkor ennek az elvárásaimnak mondj egy jó telefont: Legyen benne wifi, kihangosítva is jól szóljon, érintős legyen, és azért a hátulján lévő kamerát kísérje villanó!
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
Esetleg LG Aréna? Wifi van(opera minit meg rá lehet tölteni, ha nem jön be a gyári böngésző), zenére jó, kapacitív kijelző, 3"kijelző, gondolom valamilyen skype kliens is van rá...És 30-40k között találsz garanciás, fullos arénát És még a kamerája sem rossz - ha meg abszolút nem szempont, akkor egyenesen tökéletes a kamerája(videóban nagyon ott van amúgy, öcsémnek van)!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
meroly
veterán
Hát igen, ha lehetne más alternatíva, akkor bőven tudnék választani. Amúgy nem kell feltétlenül gumírozott, de ne csússzon (fém kilőve).
Még a 6230i az egyedi jó alternatíva, mert minden szempontból szeretem és van is egy itthon, de olyan csúszós a hátlap anyaga sajnos. Az akku még elviselhető lenne, de a hátlapkorpicschess: köszi
Impossible is nothing
-
-
phob!a
csendes tag
Igen új telefont szeretnék. Alapvetően függetlent szerettem volna, de ha így nem találok megfelelőt akkor lehet függő is. Most anyum a Vodánál van és maradni is szeretne szerintem ja és már letelt régen a hűségidő. Nagyon úgy fest, hogy 20k-ból független, megfelelő paraméterekkel rendelkező és minőségi telefont nemigazán fogok találni. Pedig semmi extra igényem nincs. Mindegy keresek tovább és remélem tudtok segíteni egy kicsit benne.
''I know not with what weapons World War III will be fought, but World War IV will be fought with sticks and stones.'' Albert Einstein
-
veterán
No igen, ezeket a modelleket nem tudom érdemben kommentálni, bár a w800 uaz, mint a k750, de a nálam levő w800 angliai vérvonallal rendelkezett abból a korból, amikor idehaza még csak pár darab vendégeskedett feketén. Azzal sokáig nem volt gond, míg az ominózus eset meg nem történt. Utána már joy-mentes idők következtek. Vagyis PDA-idők
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
picur220
veterán
A multitask a Symbianon meg a Windowson van, ezen annyi van, hogy 1 javás progit le tudsz tenni a háttérbe... (Javíts ki, ha tévedek...) Am nem találkoztam még olyan progival, ami ne futna el S40-en. Akár 1 10mb-s navigációs progi is fut, 100mb-nyi térképpel...
[ Szerkesztve ]
-
picur220
veterán
Igaz, nagyon laza volt a szöveg, akkor lássuk a valóságalapját:
- 2,5 m Jack csati, a szabványtalan SE csati helyett
- 3,2 mpx kamera, 2 mpx helyett
- 16,8 millió szín a 262ezer helyett
- Mivel SE, kevésbé kompatibilis a progikkal (tapasztalat)
- Nehezebb, mivel FÉMBŐL van.
- Van push-to-talk (tudom, hogy semmi haszna )
- Kisebb készülék
- Gyorsabb memóriakártya(olcsóbb is)
Relatív: jobban néz ki, nem olyan mint 1 tégla, amit földhöz vágtak, ezért le van törve(csapva) az alja. De ez már csak nézőpont kérdése, kinek mi tetszik. -
ko9
addikt
Hali!
Persze, csak zenét hallgatnék szinte
Nekem is jobban tetszik az SE gyümölcse, csak azon alsó sorcsatit kellene cserélnem, és ha azzal se oldódik meg a problémája, akkor marad a GDFS újraírás...
Azért köszi, hogy megerősítettél a döntésben!
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
Mr.Grincs
veterán
Jólnézki a telefon maga, windows mobile sw van rajta, magyar. Full jó nagyon gyors, okos is. De távolságtartó vagyok a samsungoktól,. 130K ért vette az extreme digitalba.
Én mondtam neki hogy ne vegye meg mert nem ér annyit de őtudja. Én inkább kifizetek 60K-t és két évig t mobile rabja leszek és mégis van egy Iphoneom, ami nem gáz csak most vodás vagyok, a számhordozás meg nagy töcskölés, meg pannaonos a céges mobilom és unok már ennyi telóval járni/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
MODERÁTOR
-
alex89
senior tag
az itteni tesztpéldány természetesen egy egyedi eset ... de egy rokonom viszont tapasztalt néha érintkezési problémákat w880-nál, bár lehet az övé volt a másik egyedi eset és az összes többivel nincs semmi gond
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
wmarci
senior tag
Szerintem is, akkor a lesz. 2év garral 49.900Ft az extremedigitalban. Holnap benézek oda.
Apropó, mekkora MicroSD-t adnak hozzá? És lehet, hogy ki kell cserélnem a fülest is valamilyen sennhesier termékre. remélem jól tudom, hogy ennek csak 2,5 mm-es csatija van.
Mit érdemes hozzá venni?
1. átalakítót+3,5 fülest
2.2,5 fülest.
Vagy más módja is van?Köszi a segítséget.
Wmarci -
D27
aktív tag
Értem.
És ha elfogy, nem is hoznak újakat?
Szóval október végéig nem is marad már szerinted?Az tartja bennem a reményt hogy lehet hogy ez egy ilyen karácsonyi akciós teló lesz, mert ez a 21990.- nem sok érte, és okos is. Erről mi a véleményetek? Lehetséges hogy megmarad ilyen karácsonyi akcióig?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Tegnap voltam a II-es mamuszi Saturnban, a telós sor első méterén még jó pár monokróm Nokiát láttam, szerintem azok közül válassz. Jó nagy számok, jó nagy gombok, jó nagy rendelkezésre állás, jó nagy puszi a nagyitól
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
veterán
Magamnak én is az E65-öt választanám, de azért hadd mondjam el, hogy most már java alapon is rengeteg program érhető el a navigációs progitól kezdve a dokumentum megjelenítőn át (ezek gagyik) a Biblia programig szinte minden féle, java limit eddig sem volt minden készüléken - tudom, sok Nokián volt, de pl SE-knél egyáltalán nem - multitask pedig szintúgy van már sok nem symbianos készüléknél. Akár SE k800, akár v640 alkalmas mindezekre. Nincs már olyan hatalmas különbség, de azért egyszerűbb egy symbian esetében persze. (Viszont hivatalosan sok progi fizetős a symbiannál, amiket fellelhetsz törve is, persze)
MOD
Messi, neked azért nem ajánlottam a Nokiát, mert ha nem ismered a symbiant, akkor egyrész ne mvalószínű, hogy szükséged van rá, másrészt pedig már sok embernek keserítette meg az életét a túl okos telefon, mivel nem használta ki, de összezavarta[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Sipi16
őstag
Ezért váltottam le a K800i-m mert 3 napot bírtz az akksija. A 6300 meg 5-6 napot elmegy... Nekem nem jött be az Se...
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
edie0914
csendes tag
Előfizetéssel venném, a munkahelyemre kellene, de több darab mert egymással kell sokat beszélgetnünk. Most kinyithatós fajtánk volt, rájöttünk, hogy nem volt túl jó választás, a nokia 6131. Már nem ragaszkodunk a kinyithatóshoz, inkább az a fontos, hogy bírja a munkát és ne a töltőn lógjon. Vodafonos, előfizetéses, hálózatba vagyunk. Az ára nem az elsődleges szempont, mivel azt a cégünk fizeti, nekünk a típust kell kiválasztani.
-
hebling
tag
Minöségi darab a 6500 ez igaz csak nincsen plexi a kijelzö elött ami megvédené a külsö hatásoktol és 8000 alatt nem hiszem hogy meguszhato a kijelzö csere!Egy ilyen "gyártási" hiba még mondjuk egy e250-nél elmegy de egy 6500-nál?Háááát.....
Unatkozó okoskodó gyappantak kérem kíméljenek meg!
-
Loach
tag
Esetleg - ha a kamera nem olyan fontos, na meg ha meg tudsz barátkozni a formával, ami ízlésfüggő - a Nokia 6300-át tudnám ajánlani, ha a zenét preferálod akkor pedig Samsung F330 (itt negatívum, hoyg a Samuknak az antennája nem olyan erős) jöhet esetleg szóba alternatívaként, ami még az árkategóriában van...
[ Szerkesztve ]
-
L.C.S.
tag
Köszi a választ.
A k770-es nem lenne rossz, ha 1 éves előfizetéssel kb. 15k-ért adnák, így szerintem drága, de lehet csak kicsit kellene még várnom.
Nerm ragaszkodom az SE-hez (mondjuk korábbi (2-3 évvel ezelőtti) tapasztalataim alapján az SE volt ami a legtöbb tudást a legolcsóbban hozta, de a jelenlegi helyzetet nem ismerem, miket ajánlanál? ja, és mit tudnak ezek walkamanok? (bocs a sok kérdésért )
-
Timocicu
senior tag
Háááát!
6790.- volt,de most nézem, hogy megváltoztatták!!!! Még pár percel ezelőtt is annyi volt, de most nézem, hogy már 33890!!!!
Kíváncsi leszek mit szólnak hozzá a többiek!
„Kell, hogy valahol hiányozzak, hogy álmatlan éjt okozzak, hogy valaki, ha nincs is messze, felriadjon minden neszre, hogy én legyek az élete értelme.”
-
~Mate
tag
Én a nyár végéig tuti beszerzek egy N82-t. Kérdés, hogy a nyár folyamán mikor. Most még azért elég magas az ára, és nem akarom ellőni az összes pénzemet, inkább várok, mivel semmivel sem jobb most megvenni, mint augusztus végén. Tökéletesen ráérek, lényeg, hogy mire jön az 1. évem a felsőoktatásban, már meglegyen. Jó persze már szeretne az ember kattintgatni pár képet, de ezt a 2 hónapot már kibírom. Azért két hónap alatt sokat esik az ára abban biztos vagyok. Főleg, ha jön az N96.
-
alex89
senior tag
a 6500 slide meg viszi a 8gigát is
AMD Power: azért olyan sokkal nem jobb, a kamerán meg a vakun kívül ugyanaz és videóban még rosszabb is a k800 + a k660-ban van megabass
[ Szerkesztve ]
''A bolygó működése során kritikus hiba lépett fel. Az ember.exe file súlyosan sérült. A rendszer leáll. Próbáljon meg egy újabb evolúciót.''
-
D27
aktív tag
A TrackID, egy alkalmazás, csak néhány telefon szoftvere alapból tartalmazza. A SE honlapjáról letölthető bármelyik telefonra... Vagy a telefon "Játékok" mappájában, a "Sony Ericsson" parancsból.
És egyébként igen, a W580 akadozás nélkül viszi a 4GB-s memóriakártyát, és én már több mint 3GB-t betöltöttem, és így is akadozás nélkül viszi.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Videó stream letöltése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest