-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balintXD
tag
Üdv mindenkinek. Telefonvásárlásra készülök, több készülék is szóba jött, ezek: HTC Radar, HTC Desire S, Lg Optimus Black p970, Samsung Galaxy S plus, Sony Xperia Arc S. Ezek közül melyik a legjobb?
Általában nagyon sokat netezek és nagyon sokat hallgatok rajta zenét, de emellett fontos a minél jobb kamera, képernyő, a telefon gyorsasága is. Szerintetek melyik legyen? Egyébként T Mobile-os vagyok és előfizuval kb. 90-ig nézelődtem.Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Értem,és remélem igazad lesz
[ Szerkesztve ]
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Taval egy Samsung Jet-em volt. Az egy katasztrófa volt, siznte sose volt nálam, állandóan rossz volt, most egy 8 hónapja kb. van Sony x8-m, ez eddig 2x volt csináltatva, de nem olyan vészes, csak az üzeneteimet nem kapom meg, akármit csinálnak vele xD Ezért gondolkoztam valami komolyabb készüléken, mert azért gondolom azt tovább csiszolgatják mint egy alsó-középkategóriást.
-
balintXD
tag
Sziasztok!
Jövőhónapban telefont vásárlást tervezek a T Mobile-nál, és van egy pár ami nagyon tetszik, és nem tudom melyik lenne a legideálisabb.
Amik szóba jöttek már:
Samsung Galaxy S II
Nokia N9
Iphone 4 vagy 4sAz ár nem szempont, amire általában használom: zenehallgatás, internetezés, fotózás-videózás, játékok és természetesen elég sokat telefonálok. A megbízhatóság is fontos mert az elmúlt egy két évben belefutottam pár nem túl megbízható telefonba és nincs már sok kedvem szervizbe rohangálni Szóval szerintetek ezek közül melyik a legjobb választás?
[ Szerkesztve ]
-
balintXD
tag
Sziasztok.
Új telefont tervezek venni. Most egy 10 hónapos Samsung Jet-em van, de elegem van belőle. Mindig elromlik valamilye, egyszerűen utálom.
Most semi esetre sem akarok Samsungot.3 telefont válaszottam ki a T-mobil portfólióából. A Sony x10 minit, a Sony x8 -at és az
LG gt540 -t. Ezek közül nem tudok dönteni, és mielőtt kipróbálnám őket gondoltam hátha van valakinek tapasztalata ezekkel. Így első blikkre az x10 minit venném, de szeretek videókat nézni a telefonomon és arra a 2,5 col nem túl sok. De fontos még a zene, a minősé (összeszereére gondolok), élettartam xD, fényképezési minőség... Szerintetek melyiket érdemes megvenni?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Azért nem akarom a spicát mert nekem nem a netezés meg ilyenek a fontos hanem a minél jobb kamera. zenelejátszó, FM-rádió, Dvix lejátszás... Ezekben jobb sokkal a JET szerintem.
Csak a gyorsasága a kérdés???Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Hello mindenkinek!
Azt szeretném kérdezni, hogy a Samsung Jet mennyire gyors vagy lassú telefon? (a Samsung s5230-hoz kell viszonyítani)
Tegnap délután voltam a t-nél és azt mondták : kifutó széria , még nekik itt (Békéscsaba) 1 db van raktáron. Ugyan nem vettem meg ,de erősen gondolkodok rajta hogy Kedd délelőtt első utam a t-hez vezet a Jet-ért de előtte itt meg akarom kérdezni a rendszer gyorsaságát, kezelhetőségét, mert hallottam hogy nincs a helyzet magaslatán, de jött ki hozzá frissítés és azzal jobb lett.Na igazából összefoglalva az érdekel hogy: Mennyire gyors, kezelhető? Vajon az új szoftver van -e benne a t-mobilosba? És hogy vajon megér -e 5 db ropogós tíz ezrest?
Ja és még valami, mennyiért lehet elpasszolni egy féléves új hátlappal rendelkező Samsung s5230-at?
Tudom hogy hosszú lett ez így...
Aki tud az segítsen. Előre is köszi a válaszokat
-
balintXD
tag
Láttam hogy a t-mobile-nél hamarosan kapható lesz az Lg gd880 mini. Nem tudjátok mennyibe fog kerülni kb.?
-
balintXD
tag
Ez egy új kiadású LG arena? Ha igen akkor nem tudjátok miben új ez?
LINK: http://www.gsmarena.com/lg_gt950_arena-pictures-3076.php
-
balintXD
tag
Amúgy valszeg a Jet lesz, mert szerintem a nokia elég kiforratlan (első érintős nokia)...
-
balintXD
tag
Amúgy milyen cikkről beszéltetek?
Hátha vmi érdekes.Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Akkor jó, mert ez már idegesítő néha (mármint a star sebessége)
[ Szerkesztve ]
-
balintXD
tag
Igen... valószínűleg a Jet lesz a befutó... Ezért mondtam hogy a galaxy tudása nekem nem annyira jön be ( magyarul nem használnám ki) kösszi a segítséget!!!
-
balintXD
tag
Na most megint gondolkodnom kell. Talána galaxy is jó lenne? hmm. most megint nézelődhetek XD
-
balintXD
tag
Az az igazság hogy én a már említett 2 készülk között gondolkodom. A spica-t is néztem, de valahogy a tudása nem jön be. NE kérdezd miért. (én se tudom)
Amúgy nekem a sony e. aino jön be de szerintem sokat kérnek érte.A neten amúgy az emberek 98%-a el van ájulva az 5800-tól. Nemrég csak így futólag kipróbáltam ( még 1x úgyis kifogom) és valahogy nem nyűgözött le. Nem tudom mit látnak benne...
-
balintXD
tag
NEM.
-
balintXD
tag
Az a baj hogy az omnia nincs a 'rózsaszín szolgáltatónál'. Az omnia II meg drága. Amúgy leginkább multimédiás dolgokat használok, zene, videó, fotók, div-x videók...ezekben kellene hogy melyik a jobb.
Mert egyébként nagy előny a nokia op. rendszere.Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Szerintetek melyiket kellene választanom a Nokia 5800-át vagy a Samsung s8000-ret?
Árban megegyeznek. Szerintetek melyik a jobb. Ha valakinek van tapasztalata az leírná psl. Jelengeg a Jet felé hajlok de még van egy kis időm eldönteni ( kerek 2 hét),Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
CSak az aino olyan kicsit hibrid telefon.
-
balintXD
tag
Melyiket kellene megvennem : Nokia 5800, Sony e. Aino, Samsung Jet?
Leginkább zenehallgatásra, videók/dvd-k nézéséhez, vidózáshoz, fotózáshoz kellene. Tehát egy jó kis multimédiás telefont akarok. Leginkább a Jet felé hajlok vagy az Aino-ra, de annyian mondják hogy a Nokia milyen jó hogy már arra i s gondoltam.
-
balintXD
tag
Van valakinek sony e ainoja? jobb mint az LG arena?
-
balintXD
tag
Kösszi a válaszokat!
-
balintXD
tag
MElyik a jobb multimédiás képeségekkel rendelkező telefon? az LG arena vagy a Samsung jet?
első benyomásra a samsung tetszett meg( 2.-ra már az LG)
De nem értem hogy az LG miért olcsóbb 20 ezerrel előfizuval a t-nél?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Melyik a jobb telefon? Amikre használnám : Zenehallagtás, DVD-video lejátszás, fotózás...Igazából egy minél jobb multimédiás képeségekkel rendelkező készüléket sze retnék...3 tetszik nagyon mégpedig a Samsung s8000, a Samsung Omnia 2 (i9000)
illetve az Lg km900 arena. Melyiket ajánlanátok?Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Melyiket vegyem szerintetek? samsung s8300, sony e. aino, samsung jet.
van valakinek tapasztalata róluk? az ainonak mindig használható az érintője? vagy a gombsort kell használni? -leginkább a JET felé hajlok eddig-Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Az Lg gd510pop mennyire elfogatható telefon? Samsung s5230-amat akarom már régen lecserélni, mert nagyon lassú szerintem. És láttam hogy az Lg bekerült a T-mobile kínálatába, igen elfogadható áron. Van valakinek tapasztalata, véleménye a telefonról, a zene lejátszó minőségéről persze az s5230-hoz hasonlítva és a benne futó s-class menü sebességéről illetve minőségéről?
-
balintXD
tag
Köszi!
-
balintXD
tag
Van valakinek tapasztalata a samsung Lindy-ről (m5650)? A samsung m7600 vagy ez a jobb? Azt tudom hogy a beat dj nek nagyon jó a zenelejátszója, de ennek mennyire jó? Mert nekem fontos lenne benne a zene + wifi az pedig nincs az m7600-ban (sajnos). Még nem láttam itt a lindyről tesztet, és nem is tudom mennyibe kerülhet M.O-n.
-
balintXD
tag
értem! kössz!
valakinek esetleg van tapasztalata az Lg-ről? itt nem látttam róla tesztet.Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Az Lg Gw 300-nak van olyan "jó" zenelejázstója mint a samsung s5230-naK?
-
balintXD
tag
Ma kipróbáltam 2 telót... az egyik S.E volt (w705) A másik a Samsung (beat dj). És igazából így külső belső valahogy nem jött be a beat dj sokkal jobban felcsigázott a sony viszony itt Sly BP. Aztmondta akinek ugye samsungja van, hogy jó teló.....NEM tom mi lesz XDDDDDDD mert igazából a neten többen azt írják hogy elsőre fura volt, de megszokták és aztán meg baromi jó. Igazából a zenelejácccó meg a design simán király de valahogy keveslem a 2.8-as képernyőt. - Ez nem kérdés csak ráértem, gondoltam leírom-
-
balintXD
tag
A touchviz miatt gondoltam, bár ebbe is az van... én úgy hallotam amugy h az blue earth ahol forgalomba került ott 100-e be kerül, persze átszámítva. Ugyhogy mostmár tuti a beat dj! Kössz a segítséget!!! MÉr nics már február 5!
-
balintXD
tag
Még annyit akarok kérdezni a beat dj-vel kapcsolatban, hogy nem túl lassú (az s5230-hoz képest?
-
balintXD
tag
ok! modjuk a fólia alap h lesz rajta! mostmár akkor nem lesz sonym már csak arra vagyok kíváncsi h vajon a samsung blue earth mit tud, és mennyibe fog kerülni! kössz a segítésget!
-
balintXD
tag
* 60 környékére
-
balintXD
tag
Reménykedek hogy nem fog viszzamenni az ára 600 környékére előfizuval, mert nekem csak február 5- én jár le előfizetés. Tehát még 1 hónapot ki kellene bírjon ilyen árakkal!
Még annyit szeretnék kérdezni hogy mennyire karcolódik a kijelző ?....Szerintem amugy 80% hogy ilyet veszek. A maradék 20% az a sony e w705. Kösszi a választ a kérdésemre! már csak a karc érdekel....Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
balintXD
tag
Sziasztok! Most írok először, és rögtön lenne 1 kérdésem!
Van valakinek samsung m7600 beat dj-je? MErt létszives akkor irjon már róla egy rövid kis vélemyént mivel úgy tervezem hogy lecserélem az s5230-amat egy ilyenre mer ugy hallottam hogy nagyon jó a zenelejátszója...de igazából igazi vélemyént senki nem írt.
Lécci akienek olyan van írja meg! előre is kösz!Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Jövedelem
- Milyen RAM-ot vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Windows 10
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest