- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Yettel topik
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgtyork
csendes tag
Hali!
Valaki tudna nekem olyan Mobilokat mondani amiben van Wifi antenna?
Eddig az LG GT500 at néztem, de a teszt szerint nem igazán jó a böngésző benne.
Max 35-40 ezerig.
Sgt. YorK =|= Member of the National eSport Team =|= www.team-hungary.hu =| 2008 - 2009
-
balintXD
tag
CSak az aino olyan kicsit hibrid telefon.
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
máyköl
veterán
Sziasztok!
Jelenleg egy Lg Kp 500-am van. Most lenne egy cserém egy BlackBerry 8120-ra. Szerintetek megérné a csere, vagy az Lg jobb teló? Mennyire jó a BlackBerry kijelzője a Kp 500 után? Mert néztem, hogy az csak 56k színű, a Kp 500-é meg 256k. Ez mennyire feltűnő változás? Zenét mennyire jól játsz le a BlackBerry, valamint mennyire használható a nagy billentyűzete? A Wifi milyen rajta?Köszönöm!
-
balintXD
tag
Melyiket kellene megvennem : Nokia 5800, Sony e. Aino, Samsung Jet?
Leginkább zenehallgatásra, videók/dvd-k nézéséhez, vidózáshoz, fotózáshoz kellene. Tehát egy jó kis multimédiás telefont akarok. Leginkább a Jet felé hajlok vagy az Aino-ra, de annyian mondják hogy a Nokia milyen jó hogy már arra i s gondoltam.
Galaxy S3 > S6 > S7 edge > S8 > S10e
-
Nendi007
csendes tag
Kösz az infókat, tippeket. Akkor a Nokiát veszem meg.
-
-
Sly Bp.
addikt
válasz Napfénysüti #22872 üzenetére
Én többször is vettem és semmi bajuk sem volt soha!
-
Mian
aktív tag
Hello!
Egy, két hete írtam, hogy mobilt szeretnék vásárolni, egy kicsit halogattam az ügyet de most elkezdtem nézegetni készülékeket, meg is néztem jópárat...
Nokia x3mat és nokia 5130at néztem, olvastam mind a kettőről teszteket, x3mat nem nagyon dícsérték, úgyhogy hajlok inkább az 5130 fele, csak annyi kérdésem van, hogy nokiának ezeket a funkcióit nem nagyon értem még sosem volt nokiám, hogy ovi meg stb. ... az ovi-ba milyen funkciók tartoznak bele? pl nem lenne rossz ha lenne nokia maps a telón vagy mi....ahogy olvastam 5130on nincsen, de le lehet rá letölteni, vagy azt minden nokiára le lehet tölteni?Üdv.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz korpicschess #22873 üzenetére
Használtan oké úgy már reálisabb ár érte. Újonnan én még csak "nonamet" láttam annyiért.
Més que un club!
-
korpicschess
veterán
válasz Napfénysüti #22872 üzenetére
Használtan kapsz annyiért a megbízható fórumosoktól is. Mondjuk nekem eszmeileg többet ér a class 4es 8 gigás kingstonom, amit minden telómban tudok használni.
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz Nendi007 #22857 üzenetére
Mondjuk a legnagyobb különbség hogy a Nokia okostelefon míg a másik kettő csak sima "buta". Ez elég nyomós érv. A kamera MPx-el meg szerintem max pénisznagyobbító, aki kicsit is ért hozzá tudja hogy mobilba a 3,2-es is bőven elég lehet sokkal fontosabb az érzékelő mint ez a b*zi felbontásnövelés.
Ha kamera a fontos akkor vegyél hozzá egy normális fényképezőgépet is.Més que un club!
-
t.kristof
senior tag
válasz Nendi007 #22857 üzenetére
Az egy dolog, hogy 80MB a belső memóriája, de bővithető. Kb 3000 Ft-ért lehet 4gigás mem.kártyát venni. A kemra között meg nemhinném, hogy hűdenagy külömbség lenne, max a felbontásban.Szvsz a Nokiát vedd meg, márcsak a symbian miatt is.
Az élet sz*r játék, de k**va jó a grafikája...
-
richies
senior tag
Samu wave vagy SE vivaz ?
Rozsomak of Power
-
Putyin90
senior tag
Erre valaki?
-
Nendi007
csendes tag
Samsung azért lenne jobb, mert a kamera 5 megapixeles, míg a nokiának csak 3,2-es van. Memória samsungban 2 GB, nokiában 80 MB. habár nem tudom mennyibe kerül a plusz memóriakártya. Samsunghoz van bőrtok.
Ahogy elnéztem, a többi funkció megegyezik.
De azért kíváncsi vagyok a véleményetekre. -
Nendi007
csendes tag
Helosztok!
E három telefon közül ti melyiket vennétek meg (árat nem nézve, max 10k Ft az eltérés köztük)?
LG GT500
Samsung S8000
Nokia 5800 -
bepe79
addikt
válasz paramedic #22838 üzenetére
@paramedic: "Sony-Ericsson Susan kódnevű androidos telefonjának megjelenéséről van valami hír?"
Szia! A másik topic-ban is láttam a kérdésedet, csak nem reagáltam, mert én sem tudok semmit. Én nagyon vártam, mert ha jönne az SE-től egy normális tudású strapa-teló, akkor az istencsászár lenne, de vajmi kevés esélyt látok rá, a Susan a másikkal együtt eltűnt a süllyesztőben, mintha nem is létezett volna, pletykák és cikkek sem lettek volna róla... Én per pill egy Samsung B2700 strapa-mobilt használok, és én teljesen meg vagyok vele elégedve: gyors, atomstabil (nálam nem fagy, nem indul újra), tényleg strapa-bíró (pedig ha belenézel a topikjába, tőlem már kapott olyat, hogy ihajj (véletlenül majdnem rázártam a kocsi motorháztetejét szerelés után...)), és a fekete-szürke színben egész türhető külsőre is. A Susan, ha tényleg strapa teló lenne, jó lenne, ha meg egyszer meg is jelenne, akkor az még jobb lenne.
Üdv: Bepe
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Putyin90
senior tag
Milyen Symbianos telót ajánlanátok csajnak?
-
meroly
veterán
válasz Napfénysüti #22847 üzenetére
Voda kínálatából csak az 5130 van, ami zenetelefon és elfogadható áron van, nincs más. A 2700-nak is van 3,5-es jack-je de dedikált zenegombjai nincsenek.
Impossible is nothing
-
addikt
válasz madarasz92 #22741 üzenetére
NEM! Jobb a Nokia! Na nem azért, mert, hanem a Viewty nem annyira jó!
Jó szerencsét!
-
Saccco
nagyúr
válasz Sly Bp. #22841 üzenetére
Akkor már a Sony Ericsson Vivaz is ide jöhet, kamera elég jó benne a maga 720p-s videójával, megüti az i8910 szintjét.
[ Szerkesztve ]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
MODERÁTOR
Na azt hiszem megoldva a vásárlásom Most voltam itt egy közeli boltba érdeklődni. 55k volt az 1 év garis, de rögtön azzal kezdte a csávó, hogy mindenképp a 2 év gyári garist javasolja. Mondom nagyon helyes hozzáállás Árat arra nem tudott mondani, de 58k-ra saccolta. Hétfőn hív egyeztetni, és ha isten is úgy akarja, akkor pénteken megyek is érte. 1-2k-val lehet drágább lesz így, de legalább személyesen bonyolódik az egész, és várnom se kell, meg baj sem lesz a fuvarral.
A boltot nagyjából ismerem, vettem is már náluk, bár az használt volt, meg most az is pozitív, hogy nem az ő garijukat akarta rámsózni, szóval azthiszem ez leszKösz mindenkinek mindent amivel hozzásegített a vásárlásomhoz
Everybody lies.
-
Sly Bp.
addikt
válasz korpicschess #22840 üzenetére
Hát igen így ezeket de egy i8910-es Samsung-ot is nézz meg mert szinte Nokia!
-
DENON
tag
Milyen Nokia telefont vennétek ? Ár nem számít. Mondjuk aki tud azért egynél többet írjon,nekem fontos lenne a jó kamera,és hogy jó hangja legyen,ezeken kivül más nem nagyon érdekel.Most egy N73-am van tökéletesen megvagyok vele elégedve,de kipróbálnék egy másikat egy újabbat. (nekem leginkább az N97 ami bejön.)
Tudom hogy még nincs sajnos de a Sony Ericcson X10 is tetszik, arra is vevő volnék. -
paramedic
aktív tag
Sony-Ericsson Susan kódnevű androidos telefonjának megjelenéséről van valami hír?
-
meroly
veterán
válasz Napfénysüti #22833 üzenetére
Én is az 5310-re szavazok, az nagyon jó készülék, főleg ha mp3 lejátszót (is) ki akartok váltani vele.
Impossible is nothing
-
picur220
veterán
Ne is a vodától vegyél szarrámoddolt szoftveres telot! Sokkal jobb, ha függetlenül veszed!
-
Sly Bp.
addikt
Függetlenül talán találsz vele egy árban!
-
picur220
veterán
válasz Napfénysüti #22823 üzenetére
Szerintem jó az 5130 is, de akkor már valóban inkább az 5310!
-
Detros12
tag
Egyik haveromnak is olyan van és neki sem volt vele problémája eddig.
-
Wictor
őstag
válasz Napfénysüti #22829 üzenetére
Akkor inkább a Nokia. Nekem volt nemrég 5130-am, semmi bajom nem volt vele.
[ Szerkesztve ]
-
Sly Bp.
addikt
válasz Napfénysüti #22823 üzenetére
5310 alá szerintem ne adjátok! Mert az általad felsoroltak nagyon nem jók!
-
Napfénysüti
nagyúr
Öcsémnek nézek olcsó telefont ami kiválthatja az MP3 lejátszóját.
Szerintetek SE W302 vagy Nokia 5130 a jobb választás?Més que un club!
-
MODERÁTOR
válasz Sly Bp. #22817 üzenetére
És az az mgsm amit te mondtál, az miben különbözik pl a partnero gsm-től? Mert itt ijesztgettek, inkább veszem onnan +2-3k fejében, ha az jobb
Amúgy egyértelmű, mindent 20x meg fogok kérdezni, és a futár sem megy el addig, míg ki nem bontom a dobozt, és látom, hogy minden megvan.Wictor: esetleg privátban nem tudnád megírni, melyik boltról beszélsz? Nem szeretnék belefutni..
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Sly Bp.
addikt
válasz Wictor #22818 üzenetére
Én nem szeretem a GSM boltokat én már szinte csak neten veszek telefont!
+ csak gyári garis telefont szeretek venni! Bár az Omnia-m GSM garis! De olcsó volt és én úgy néztem hogy nincs rá gari
PartNero-nál már 2 barátomnak is volt problémája de nekik garanciális!
[ Szerkesztve ]
-
Wictor
őstag
válasz Sly Bp. #22817 üzenetére
Igen, azt már én is tapasztaltam (nem a PartNero-nál), hogy miután megrendeltem a telót, felmentem érte Pestre (~130 km), és bementem személyesen átvenni az üzletbe (azért nem házhozszállítást kértem, mert nem magamnak vettem a telót és nem értem már rá várni a futárt), akkor szólt az eladó koma, hogy nem 60000 Ft ám a telefon, hanem 62000, mert közben változott az ár (3 óra alatt, ráadásul felfelé... ). Szóval szerencse, hogy vittem magammal kicsit több pénzt, mert aztán jöhettem volna haza üres kézzel... (-2500 Ft utiköltség, ugye)
UPDATE! Ugyanez az üzlet adott fél év lépésgarit a telefonra, ami annyit jelentett, hogy kb. 2 hónappal később, mikor bepusztult a telefon, felpostáztam nekik saját költségre a garilevéllel együtt, átvették, és potom 3000 Ft-ért megcsinálták az elvileg garanciális készüléket (!!!), arra hivatkozva, hogy biztos külső behatás érte, és attól romlott el... Apátok f...át, azt.
A PartNero viszont a házhozszállítással tud sokat tökölni, és nem mindig küldik el a telefonhoz a garancialevelet, ezzel viszont már én is szívtam!
[ Szerkesztve ]
-
VINIKOR
senior tag
Nézegetem a Nokia 5530-at. Tökéletes lenne mindenben, de ha jól látom videótelefonálás nincs benne.
Lézetik olyan telefon ami megegyezik a Nokia 5530-al, de van benne videótelefonálás is?
-
MODERÁTOR
Na azt válaszolták, hogy 50k-ba vihető, és ha kell az áfás számla, akkor megy rá pluszban az. Így akkor oké
Gondolom számla meg nem kell a nokia gari érvényesítéséhez.[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
Wictor
őstag
-
MODERÁTOR
válasz Wictor #22808 üzenetére
Mindenképp utána kell járnom, mert ha akkor jövök rá, hogy a rendelt telefon nem 50, hanem 75 mikor a futár kihozza, az érdekes lesz
Amugy azért is nem vágom, mert olvasgattam több helyen a dolgokat, és mindenhol felmerül a 0% áfa, valamint van ahol úgy írják, hogy áfás számla esetén visszaigényelhető a 25% áfa. Szóval most marhán nem értemMost írtam több boltnak is, hogy akkor hogyé a dolog. Majdcsak kiderül
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
kkrisi
senior tag
válasz korpicschess #22806 üzenetére
akko szerinted kuka a telefon? vagy esetleg max akkor nem ha lehet olyan helyen kapni ilyen alkatrészeket mert akk össze lehet még rakni jól! Tehát haazt a fekete vázat valahol lehetne kapni a rajta lévő cucokkal,(mobilbontóba ami nem hiszem hogy lenne) akkor jól működne újra a telefon
-
MODERÁTOR
Üdv ismét!
Lehet nagy hülyeség lesz, amit kérdezek, de már megkeveredtem Nemrég érdeklődtem itt telefonok felől, illetve hogy hol érdemes venni. Az 5530-nál maradtam, és kaptam tippnek picur220-tól a part nero gsm-et. Ez jónak is tűnt, de most néztem, az ott feltüntetett árak, nettó árak, így az az 50k nettóban már nem is olyan jó. Viszont össze vissza írogatnak 0% áfa, meg 25% áfa.. most akkor mi van? Honnan a bánatból tudjam én, hogy mennyit kell fizetnem? Ennek a boltnak mikor írtam, válaszban is 50k-t írtak válasznak, de ezek után ha az oldalukon nettó van(és ott a kérdez-felelekben is mondta, hogy nettó árak a feltüntetettek, és 46k-ért van kint 1 év garos 5530, így gondolom a 2 évvel 50k-ért sem bruttó), akkor...
A másik tipp Sly Bp.-től jött, a mgsm, ahol 55k-ból meglenne és ahogy nézem, ott talán bruttó ár, de én már senkinek sem hiszekSorry egekbe menő tudatlanságom miatt, de valaki homályosítson fel, hogy mi van please
Everybody lies.
-
kkrisi
senior tag
válasz korpicschess #22779 üzenetére
hát úgy értem h annyira darabokra lettszedve, hogy az eredeti feket vázat is amire fel kell pattintani a hátlapot én azt iskicseréltem szép fehérre de viszont azon volt a mikrofon a hanszóró, antennák....stb Tehát ezeket mind átt kellet ragasztanom! Namost miko összeraktam a telót halál jól működött de aztán el kezdett behülyülni!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest