- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One UI zápor esett a hétvégén
Aktív témák
-
válasz
Ákos97 #41881 üzenetére
Most olvastam a kérdést.
A1-ről hallgattam, bár nem eleget egy alapos elemzéshez. Egy felháborítóan gyors DT880-nak ismertem meg. Abszolút nem jutott róla eszembe a HD600, szerencsére.
Ráadásul nekem a HD600-ról egy nagyon rossz magánvéleményem van, az az egyik olyan füles, amit nem értek, hogy bárki is miért szeret. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy én nem szeretem (mert ilyen fülesből Dunát lehet rekeszteni), hanem azt, hogy míg a többi fülesről tudom, hogy más miért szereti, ez nekem semmit nem mutatott, semmit sem adott, ami miatt értelmezni tudnám. Számomra a 600 egy jellegtelen, fölösleges füles (valószínűleg bennem van a hiba).
Na T1 abszolút nem ilyen, épp ezért nem is tudom őket összehasonlítani.(#41882 ) bigmasterg
Én meghallgatás nélkül adnám el. Amit hallottam belőle eddig, az nekem épp elég volt egy egész életre
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest