Hirdetés
- iPhone topik
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
DBAtti
aktív tag
válasz
mondomén #40397 üzenetére
A DT235 a fülkagylót (körbe) szokta nyomni (supra, és újonnan elég durva a szorítóerő), de tágítással, használattal és megszokással
enyhül.
A HD661 szárnyas megoldása az én fejemen nagyon két pontra koncentrálódott, illetve szerintem a gumiborítás megléte a legirritálóbb (fejbőr, húzza a hajat kissé). Megkockáztatom, ha ugyanezek a szárnyak lennének egy szövetes szivacspárnával, az köröket verne rá kényelemben. Csakhogy szivacspárnát varrott szövettel drágább gyártani, mint műanyagot gumival - szerintemHangban: nekem 231-em van, a 2. logout bejegyzésemben meg is fogalmaztam a különbséget a kettő között: a Superlux hangja sokkal színesebb, világosabb, fun-abb, ami nem feltétlenül pozitív dolog.
Általánosságban úgy éreztem jobb a felbontása a Beyernél, feszesebb a mélye is, ami jó dolog. Ha nem zavar a színes hang és a fejpánt, akkor a Superluxot választanám.
Még egy szempont a tartósság, a Slux műanyag szárnyai nem tudom mennyit fognak bírni, de még senki sem tudja, mert új. A Beyer ebben jól vizsgázott, "sok" éve változatlan design.
Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest