Aktív témák

• Shufny

őstag

válasz rauschie #16557 üzenetére

Én is basshead vagyok, de az ilyen magaskiemelés (és nem az a csipogás, amit autókban szoktak gányolni) az ad egy fals részletesség-érzetet, ami tetszhetős lehet. Szerintem már elégszer leírtam, hogy a 668B magasai engem az őrültbe tudnak kergetni, de ettől még én is együtt tudnék vele élni. Nemrég volt nálam egy HD202 tulaj, aki még mondta is, hogy nem szereti a sok magasat. Szóval leszögeztem előre a Superluxnál, hogy borzasztóan ki van emelve rajta, de azért mondom berakok vele először egy ilyen téren megengedőbb számot. Szám közepén rám néz, hogy "dehát ez tök jó!" (mindezt vagy 1-1.5 óra K601 után...) szóval azért ez nem olyan szar teljesítmény szerintem. Aztán kérte, hogy mutassam meg mi az amivel szerintem gáz, szóval raktam be egy kis csörömpölős metált, de azt mondta, hogy szerinte még ez se olyan vész.
    Szóval én is sokkal megengedőbb vagyok mélykiemelés téren, sőt sokkal jobban zavar, ha kicsit kevesebb van a kelleténél, mintha több. Magasaknál meg inkább fordítva. Ennek ellenére van jó véleményem a 668B -ről.

Megint írtam egy kisregényt, amikor egyetértek, hogy a sok magas szerintem is sokkal zavaróbb, mint a sok mély. :W

SOAD19: Egyébként egyetértek. Lehet unalmas vagyok, de nekem is sokkal jobban tetszik így.

Aktív témák