- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Shufny
őstag
válasz
rauschie #16557 üzenetére
Én is basshead vagyok, de az ilyen magaskiemelés (és nem az a csipogás, amit autókban szoktak gányolni) az ad egy fals részletesség-érzetet, ami tetszhetős lehet. Szerintem már elégszer leírtam, hogy a 668B magasai engem az őrültbe tudnak kergetni, de ettől még én is együtt tudnék vele élni. Nemrég volt nálam egy HD202 tulaj, aki még mondta is, hogy nem szereti a sok magasat. Szóval leszögeztem előre a Superluxnál, hogy borzasztóan ki van emelve rajta, de azért mondom berakok vele először egy ilyen téren megengedőbb számot. Szám közepén rám néz, hogy "dehát ez tök jó!" (mindezt vagy 1-1.5 óra K601 után...) szóval azért ez nem olyan szar teljesítmény szerintem. Aztán kérte, hogy mutassam meg mi az amivel szerintem gáz, szóval raktam be egy kis csörömpölős metált, de azt mondta, hogy szerinte még ez se olyan vész.
Szóval én is sokkal megengedőbb vagyok mélykiemelés téren, sőt sokkal jobban zavar, ha kicsit kevesebb van a kelleténél, mintha több. Magasaknál meg inkább fordítva. Ennek ellenére van jó véleményem a 668B -ről.Megint írtam egy kisregényt, amikor egyetértek, hogy a sok magas szerintem is sokkal zavaróbb, mint a sok mély.
SOAD19: Egyébként egyetértek. Lehet unalmas vagyok, de nekem is sokkal jobban tetszik így.
Aktív témák
- Diablo IV
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen NAS-t vegyek?
- Egyes Galaxy A mobilokon is gombnyomásra indulhat az AI
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Raynox-250 makró előtétlencse
- Tchibo Esperto Caffe szemes kv föző hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest