- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
"Errol a "Manually-Operated User-Selection Equipment"-rol nem talaltam sokat, gondolom ezt csak utolag talaltak ki poenbol."
Nekem is az ugrott be róla, hogy valami utólag kiokoskodott szókirakó lehet.
A többit én is kigugliztam, de nem értem hogyan lehet mindkét alak helyes, ha csak az állatra hasonlítást vesszük alapul.
Lehet, hogy ez olyan szabály, hogy "mer így egyeztünk meg és kuss". -
Több dolog miatt is !
Az első a környezetvédelem. Tudod te mennyi co2 kerül a levegőbe
a sok esztelen szállítás miatt. ( paradicsom Chiléből, a helyi spar-ban meg hasonlók )
Na jó ez csak poén volt.
Szóval ha 300.- pénzbe kerül egy kapcsoló akkor miért fizessek érte tízszer annyit ?
Meg akkor már nem egy darabot vennék hanem bespájzolnák 4-5 darabot.
S biztos vagyok benne hogy valahol itt is lehet kapni ilyen kapcsolót, csak épp nem
dobja ki a gugli ahogy nem dobta ki a lomexet sem, amikor erre kerestem rá.
De természetesen köszi a segítséget ! -
törölt tag
Micsoda? Én eddig úgy tudtam, hogy éppen azért jó, mert a színekkel jelzi a pillanatnyi kondíciódat/lelkiállapotodat, összpontosítási képeséged (mint az egely kütyüje, vagy ilyesmi) Kit érderkel a CS
CS-ben elég jó vagyok így is, 500-ból 500x simán fejbelövetem magam, amikor csak kedvem szottyan
(#24466) jaffa 2843: Azt nem tudom, de nyóckerbe is van kontroll (Corvin negyed-klinikák stb) ezért még nem kellene pénzt kidobni plusz egerekre, az viszont számít hogy jelezze fényekkel érdemes e egyáltalán leülnöm noob-ulni, vagy totálhalott ügy. Szerintem teljesen jó fícsör
-
-
törölt tag
Asszem több színben is. Jó az, én bírom. Teljesen jó a szenzora is, nem tudom mit izélnek itt némelyek, sose kell jobb, tökállat és még jól is néz ki. Én tuti azt vennék, ha lenne pénzem, de sajna nincs rá keret úgyhogy be kell érjem addigis a gagyi, régi szutyok MX500-al, meg azzal fapados WMO-val, ami ráadásul csak 400DP-t tud
Harácsonyig mindenképp akarok egy g(odz)ilát, ha látok jó áron pakolom is béfele kosárba, mint jolánka a szalonnát hagymával arcába
-
tibbike01
őstag
Belátom, igazad van.
Most erre startoltam rá: Logitech Wireless Mouse M325
Hátha jó áron meg tudom szerezni.Egyébként rájöttem, hogy nagy és nehéz egeret szeretnék, mert egy barátomnak Logi G400 van és nagyon bejött.
-
Sz_David
tag
Azt jól látom hogy majdnem 2 hét amire megérkezne?
Mert tegnapelőtt úgy gondolta az egér hogy megadja magát, és most a telefon megy touchpadként, ami minden csak nem jól használható. Ha sokáig tart akk rendelek logitech rx250-eset, és akkor majd később rendelek egy jobbat (mint ahogy a billentyűt csináltam annak idején), legalább lesz tartalék. Szerintetek életképes elgondolás?
-
Jofi81
őstag
Mindenképpen újat szeretnék. Honnan tudhatom, hogy ki az a kereskedő, aki ad róla számlát? Ezt a számlát akkor elfogadják a magyarországi Logitechnél is?
Bocs, ha hülyeségeket kérdezek, de eddig még nem volt dolgom külföldről vásárolt dolgok garanciáztatásával, és egy több ezer forintos egérnél nem szeretnék belefutni egy esetleges hibába.
-
törölt tag
Őszintén szólva most egy sem jut eszembe. Valszeg, mert alapjában véve nincs bajom az egerek "hangerejével", de az enyémek nem is hangosak. Nem tudom, van e hozzá köze annak, hogy mindegyik "szemére" tettem egy vékony, öntapadós fém réteget a könnyebb (puhább) kattintás érdekében, de ha van is hangbéli különbség, az inkább járulékos, mert nem ez volt a fő cél
Ha nem játszani akarsz vele, akkor végső elkeseredésedben ráköthetsz egy érintőpadot is:
Vagy valami ilyesmi (érintős) egeret:
-
Feenyx
aktív tag
Ezzel tisztában vagyok hogy komoly játékra csak vezetékes egér jó
Mivel egy árban van a kettő, ezért nekem is a G602 fele húz a szívem, hátha jobb lett mint az elődök valamivel. Nem vagyok nagy játékos, multiban csak WoT-al játszok (de azt is csak amatőr szinten), minden mást csak single playerbenDe nem is azért venném, hogy hardcore játszogassak, csak egy minőségibb egeret szeretnék ami kiszolgál jó ideig. Meg a mindennapos használaton kívül még nagyrészt tervező programokhoz lenne használva (Inventor Proe).
Tudom hogy a fogása teljesen szubjektív, kipróbálni meg sehol sem fogom tudni jó ideig még, mert a Logitechnél fogalmuk sincs még mikor dobják ki. Nekem meg 30 napon belül fel kell használnom a kupont. De még van egy kicsi időm eldönteni, hátha jön valami teszt -
Djsaba
senior tag
800nál többel nem is szoktam üzemeltetni, az oldalsó gombokat nem is nagyon használom.
Ha minden igaz, akkor egy Ilyen Kanát szerzek be. Viszont kérdezném, hogy a jobb oldalán mi az a 2 kör alakú valami? Vagy az csak design? -
LeNoob
csendes tag
köszi
nézegettem de mindenhol felment 17-18 fölé az ára
ezt nézegettem még ennek ráadásul az 1.hsz-ben szerepel a szenzora mint ajánlott .. persze ez is nehezen beszerezhető mársaitek rat3-at akkor nem ajánljátok?
eseteleg logi g300 .. bár ezt nem próbáltam formára kényelmes-e
-
Phvhun
őstag
Mi az hogy nem lehet ilyennel játszani, 5 éve az egész klán ilyennel játszik
Egyébként a codban defaulton 5-ös a sensi, ami onnan jött, hogy abban a korszakban elterjedtek voltak a microsoft wmo egerek, amik 400dpi-n mentek, és ezt felszorzod, akkor 400*5=2000, ami majdnem 1-es sensi 1800dpi-n.Windowsos sebességet nem szabad macerálni, egér pontosságának növelését (haha) persze ki kell kapcsolni.
Az meg hogy 0.32-t berakja 6000cpi/dpi mellett az meg azért jó, mert ha nem ért hozzá, akkor nem kell a dpi-t macerálja, csak az ingame sensi-t. Persze mg-vel így is lesznek problémái.
-
d@minator
addikt
Köszi már jobb. És a gombokra mit rakjak? Van olyan, hogy Easy Aim. Ez egy gombnyomásos DPI váltás.
Van Easy shift. Ha azt rakom rá az egyik gombra akkor - a jobb oldali képen - konfigurálhatom a gombokat egy másik funkcióra. Pl. görgőkkel válthatok profilt stb. Ti miket szoktatok kipakolni? -
Mobildeck
tag
Igen, lehet a g400 lesz a legjobb választás. Amiket elmondtál, az nekem olyan fura egy ilyen "menő" márkájú egérnél, de nyilván így van, csak olyan rossz ezeket hallani
Igen, méretben a 12x4x7 ami megközelítőleg a tuti, de a kanát nézve az is nagyjából ekkora ahogy nézem (124x37x64). Mindenesetre elgondolkodom a drágább lehetőségeken.
-
Mobildeck
tag
Teljesen igazad van. És ha hozzádobok még pár ezret, akkor amit az előbb említettél gondolom már jó választás lehet.
Hú, igen a steelseries egereket már nézegettem, nagyon jónak tűnt mindegyik. Amit néztem és tetszett, az a sensei raw, de annak is azért megvan az ára.
Amúgy most is Logitechet használok (sbf-90), és azt az ezer évet amennyit használtam, jól kibírta, de már nagyon gáz állapotban van, és egyébként is nagyon borzalmas őszintén megvallva.
-
WolfheartGR
őstag
Igazából más bajom nincs, csak ne nevezd jónak a pixartot (ha már a nevében is benne van, hogy szar, csak elírták
) . Megkötésekkel használható. Sajnos eleddig egy darab egérben. Kb ennyi. 1600-nál már panasz van rá valóban.
Szomorú dolgok ezek, jobb lenne egy bővebb választék. Kevesebb lenne a felesleges verbális kardozás a topikban.
-
WolfheartGR
őstag
Linket az interpolált felbontásokról. A Pixart PAW3305DK és a Pixart PAW3305DK-H közötti különbség az utóbbi esetén a 0,5-ös lencse, mig az előbbi esetén 1:1-es (tudtommal). És a felbontása 1200 cpi.
Az első szezor esetében ismert hiba cursor jump bug is. datasheet pdf -
WolfheartGR
őstag
Nézd. Egy pro, vagy egy kivételes képességű játékos egy golyós Geniussal is agyonver. Nem erről van szó.
A lényeg az, hogy a saját ligájukban már ők sem szívesen tolnák ugyanazzal a Geniussal, mikor az egy szinten lévő versenytársának egy beleköthetetlen minőségű egere van. Ott bizony előnybe kerülhet az, akinek nem kell a perifériája hibáival is megküzdenie.(#22804) NY124: Felejts el. Kösz.
-
-
-
Djsaba
senior tag
Konkrétan a probléma olyan, hogy mikor felemelem játékba az egeret, és utána lerakom, pl: néha jobbra húzásnál, betekeredik egy kicsit a másik irányba (mintha egy pillanatra mind 2 szemed középre nézne, olyan szintű) , mintha valami bezavarná ilyenkor, valamit nagy az oldalirányú gyorsulása játékban. Szóval gyorsan körbepörög az egész.
-
Djsaba
senior tag
Tudom, hogy könnyebb ezt írni, de valószínűleg nem találtam meg a kérdésemre a választ...
emiki6: Azzal semmi baj, visszatettem a régit, tökéletes. Valahogy nekem az optikai nem jön be ahogy elnézem, nem olyan mint a lézeres. :/ sajnos meg kell váljak tőle, ha nincs megoldás, mert így játszhatatlan.
-
WolfheartGR
őstag
"En fingertipes vagyok, akkor nekem alkarbol kellene mozgatnom az egeret es nem csuklobol?"
Attól, hogy fingertipes vagy simán még vállból is mozgathatod az egeret. Alkarból is és csuklóból is.
Most próbálok átszokni fingertipre és senset emelni, hogy kisebb legyen a csuklóm terhelése.
A fingertip része lassan megvan, bár hosszútávon görcsölésznek befele az ujjaim. És mivel összvissz 0,1-et emeltem a senset még most is nevezhetjük eléggé lownak.
Az, hogy miből mozgatod az egeret, váll-alkar-csukló inkább sensfüggő szvsz. -
deadelon
aktív tag
én is imádom ezeket hozzászólásokat."szar alak","oxigénhiányos születés".zene füleimnek de komolyan.én is sajnálom hogy törlik bezzeg ha azt írta volna hogy holnap együtt mennek szórakozni a kék osztrigába a világ végezetéig itt maradna.ui:whyz nem neked ment volna csak úgy simában.
-
keke69
őstag
[Mi a faszra ez a személyeskedés????Ki a tökömnek képzeled magad???Ha találkoznék lehet,hogy csókolomot köszönnél úgyhogy ezt most fejezd be!
Mégegyszer leírom mert látom oxigén hiányos voltál születéskor!
te megis az ellenkezojet allitod.:nem tudom még hány féle képen írjam le NEM állítok semmit.
Te el is olvasod amit írok vagy csak írogatsz a hsz-k miatt?
Koszonjuk a reszveteled a topicban.B]Te mekkora egy szar alak vagy!és nem azt írtam amit szerettem volna!
De ha már itt tartunk menj és mókold inkább a telefonokat,de lehet már onnan is kiutaltattad magad!
Egy jó tanács,csak neked csak ma csak tőlem:az emberek tanácsért jönnek fel nem azért,hogy kioktássák föleg nem ilyenek!
Végszó és újfent csak ismételni tudom önmagam: Soha ne vitatkozz idiótákkal,mert lesűllyedsz az Ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal!
Feladom nyertél! -
keke69
őstag
Nem emlékszem hogy olyan jóban lennék,hogy le fiamoz tehát az alapvető tiszteletet elvárom.
1 megkívánja az illem
2 gondolom kaptál nevelést
3 fogalmad sincs mennyi idős vagyok
Még egy kis olvasni való!
Részemről a vita lezárva de gyanítom ha Héberül írtad volna Pocok256 akkor is ezt válaszolta volna! -
keke69
őstag
Én megtanulok számolni,ha te megtanulsz olvasni!Nem csak a magam igazát kellene hajtogatnom hanem elolvasni a hozzászólásaim és akkor találnál választ is!
Különben meg tök mindegy szerintem hogy mit állítasz hová,minden beállítás vége az lesz,hogy játék alatt elérd a neked legkényelmesebb cpi-sens beállításokkal a kívánt hatástHogy most ez 2000cpi 8 sens vagy 5000cpi- 3 sens!Ha nem így gondolod akkor kellene valami értelmes magyarázatot mondani,mert eddig sajnos erre nem került sor!
Egyebkent meg csak a flame megy:ja-ja csak a részedről! -
NY124
tag
"1 inch-en fordulok 400 pixelt akkor azon a 400 pixelen belul pontosabban el tudom talalni mondjuk a 200. pixelnel talalhato ellenseg fejet mert fel inch-et kell mozditanom.
Ezzel szemben ha 1 inch-en fordulok 5700 pixelt akkor a 200. pixelnel talalhato ellenseget sokkal nehezebb lesz eltalalnom, mivel nincs annyi helyem a celzasra"Ez így van, a több cpi-től nem lesz pontosabb az egere az embernek, sőt.
Ezért is próbáltam én is minél lejjebb szorítani amikor belőttem magamnak a kényelmes csukló/karmozgáshoz a megfelelő cpi-t. (fullHD monitor 1750 cpi) -
-
Figy nekem az is jo lenne ha pl a jobb oldali 2 gombra 1 - 1 betüt is betudnék állítani, azt sem lehet? Bár gondolom, ezzel az autohotkey-el azt már csak meg lehet oldani...
"Amit tudsz driver nelkul allitani az a cpi meg a polling rate."
Az az aláján lévő kis gombbal? Az csak DPI-t állít, de mi az a polling rate ?
-
keke69
őstag
Lehet,hogy félreértetted,nekem semmi bajom vele tökéletesen kényelmes a fogása ráadásul az egyik legjobb laser egér(szerintem).A G9-re már ráfért úgy is a csere!
Hát a külalak természetesen ua de a belseje azért változott mint mondjuk az egyik lényeges alkatrésze a sensor!
A görgő ellenállását meg,hogy kilehet kapcsolni azért külön köszönet annak aki kitalálta! -
keke69
őstag
Zigi : biztos bennem van a hiba de nem értem hol van a képlet???Ez nekem nem mond semmit!
6-on van a csúszka!Mind játékban mind windowsban 1650x1024 a felbontás 20" monitor.
Játékban is max dpi az az 3600 de ott a sens vissza van véve,mivel állítható.De windowsban minden beállítás úgy van ahogyan már írtam!
Köszönöm a segítségeteket!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest