- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanir
veterán
válasz
Tothgera30 #84232 üzenetére
Nincs tapasztalatom a 8.0-val, de ha a 4.0-hoz hasonlít, akkor D2F-01F lényegesen puhább. Illetve ha falcoon még nyomja a bizniszt, akkor utóbbi kb. ötszáz forint az aprón.
-
Zaied
addikt
válasz
Tothgera30 #84232 üzenetére
Szerintem azt az 1300Ft-ot megéri, de igazán hosszú távú tapasztalat nincs róla még, ahhoz kell egy 10 év
A GM 4.0-val meg annyi tapasztalatom sincs, de olyan kicsi a különbség árba hogy mindegy is.
Tőlem viszik mindkettőt mint a cukrot...
-
Zaied
addikt
válasz
Tothgera30 #84230 üzenetére
Kailh GM 8.0 (hangosabb a japán omrontól, ha ez zavarna)
-
Vanir
veterán
válasz
Tothgera30 #84224 üzenetére
D2F-01F kapcsolók, Hyperglide vagy Hotline Competition talpak.
Görgőt könnyen ki lehet keményíteni, ha már nagyon laza, egy (vagy több) kis papírcetlit becsúsztatva a görgőtartó műanyag alá. -
Zaied
addikt
válasz
Tothgera30 #84224 üzenetére
Japán omron, hyperglide.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Tothgera30 #44871 üzenetére
Oké. Amikor ilyen egereket vettem 2,5 max 3k volt a 3 gombos és max 4,5-5k az 5 gombos OEM. Nem most volt ez tény (2001-2004 között valamikor), de tényleg nem lehet 5k-ért egy normálisan mozgó egeret venni manapság? Az első amit érdemes venni a 8 rugós G100s?
9-12k az 1.1-ért amit aktív használat mellett évente kellett kicsit javítgatni és az oldalsó gombok rém gagyik voltak? Vicc. A 3.0/4.0 párosért esetleg megérteném.Az tény hogy az IntelliEye szenzor miatt baromi jók voltak... Köszi a segítséget, használtat nem veszek ajándékba!
-
kemotox
addikt
válasz
Tothgera30 #44871 üzenetére
Nem ismerem őket
Csak kigyűjtöttem hirtelen, hogy milyen MS cucclik vannak most HA-n
-
válasz
Tothgera30 #44411 üzenetére
Igaz én WMO-kat rendeltem jópárat, de falhoz is baxtam volna ha ilyeneket kapok. Azért ez elég nagy selejt lehet.
-
TeebyKay
őstag
válasz
Tothgera30 #42026 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #42026 üzenetére
Guszta.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
Tothgera30 #41928 üzenetére
kár hogy közben mindenki elfelejtett normális áron ilyen minőségű egeret gyártani. RIP IO 1.1
-
mqm
senior tag
válasz
Tothgera30 #39598 üzenetére
-
MurdR
veterán
válasz
Tothgera30 #39596 üzenetére
Én IMO 1.1-ről Razer DeathAdderre váltottam, és nagyon kellemes volt a csalódás. Pedig az az egér magasra tette a mércét. 10k körül lehet kapni Ebayen, állítólag.
-
válasz
Tothgera30 #39596 üzenetére
Mennyiért?
-
Akos96
senior tag
válasz
Tothgera30 #26399 üzenetére
Hááát... biztos, hogy nagyon penge az az egér, de kissé drága, bár ahogy nézem, túl sok olcsóbb megoldás nem nagyon van...
-
Narakh
senior tag
válasz
Tothgera30 #26399 üzenetére
Vagy azzal egy árban egy Kinzu v2.
-
rol33
aktív tag
válasz
Tothgera30 #26289 üzenetére
köszi, mondjuk én is efelé hajlottam inkább, de így már biztosabban döntök
-
stickermajom
addikt
válasz
Tothgera30 #26129 üzenetére
Köszi! Ahogy nézem nincs tele a használt piac G400-akkal
-
spidersoft
senior tag
válasz
Tothgera30 #25977 üzenetére
A javasolt Logitechek nagy része egyforma burkolattal rendelkezik, ezek közül valamelyik van bent egyik kollégának: nem biztos, hogy ez a típus, csak ilyen a tarka hátú, és ilyen alakú. Valamiért úgy rémlik, hogy ennek a fogása nekem nem tetszett, mert túl sekély a nagyujj számára a hely. Persze lehet, hogy rosszul emlékszek, majd másodikán egy óvatlan pillanatban jól megfogdosom
(ráadásnak ezt a G400-at már nem is árulják, illetve ahol meg igen, ott másfél-kétszer annyiért, amennyit egérre szeretnék költeni... 10-12k körül szeretném meghúzni a limitet (plusz posta))
Még egy kérdés: honnan lehet megállapítani, hogy egy egér a DPI beállítást megőrzi-e (eepromban vagy bárhol)? A mostani GM-M6880-as megőrzi, de a GM-M6800-as nem. Számomra még ez is szempont lenne, mert mindig áramtalanítom a gépet, ha nem megy...
-
mqm
senior tag
válasz
Tothgera30 #25485 üzenetére
+1
és max 500 forint EXTRA
-
duc
aktív tag
válasz
Tothgera30 #25398 üzenetére
Magas a léc... olyat nem tudok.
-
duc
aktív tag
válasz
Tothgera30 #25394 üzenetére
... azt hittem az mindegy, csak jó legyen
-
duc
aktív tag
válasz
Tothgera30 #25375 üzenetére
Roccat Lua. Kicsi, könnyű, én is vettem egyet tesztelni meg tartaléknak ha a logitech elmegy vadászni.
-
válasz
Tothgera30 #25375 üzenetére
(#25379) Bufo bufo
Én azt tapasztaltam, hogy egy régebbi egérben ha lágyabb mikrokapcsolót teszel, akkor az ultraérzékeny lesz. Talán a kissé fáradt műanyagok miatt jobban ránehezedik a gomb a mikrokapcsolóra.
-
válasz
Tothgera30 #25373 üzenetére
Ha kicsi kell, akkor Salmosa "mini".
-
hunace
tag
válasz
Tothgera30 #23070 üzenetére
hmm még egy megjegyzésem lenne,
személyes tapasztalatom az hogy az Ebay -ről (kínából) rendelt fekete WMO (nincs rajta hogy 1.1)
minőségben sehol sincs az általam talált fehér WMO 1.1a -hoz képest, van egy olyan érzésem hogy az EBay-en csak silány utánzatot árulnak 3K körül így nem ajánlanám a megvételét -
emiki6
veterán
válasz
Tothgera30 #22997 üzenetére
Ti mind be spájzoltok az ilyenekből?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #22991 üzenetére
Úgy érted, Kínából, ingyen postával?
-
emiki6
veterán
válasz
Tothgera30 #22991 üzenetére
Ha lenne honnan...
Esetleg valami más és forgalomban lévő egér?
-
emiki6
veterán
válasz
Tothgera30 #22987 üzenetére
Nem tudtam mit rövidít és a WMO-ból nem tudtam mit kifejteni. Aztán láttam az ebay linket és megvilágosodtam.
Amúgy ebayről nem vásárolok!esetleg máshonnan van új?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #22987 üzenetére
Ne angol eBay-en nézd és akkor font helyett dollár lesz. :>
-
emiki6
veterán
válasz
Tothgera30 #22980 üzenetére
Nem MWO akart lenni?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #22982 üzenetére
12-15 dollár, posta ingyen.
-
drtimot
aktív tag
válasz
Tothgera30 #22982 üzenetére
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #22980 üzenetére
Újonan is annyi eBay-ről.
-
HThomas
őstag
válasz
Tothgera30 #22911 üzenetére
Nem, használtban nem gondolkodunk... ha tudok értelmes áron újat venni, akkor inkább azt választom.
(#22912) nyunyu: hm, jól éreztem. Méretben akkor gondolom hasonlóak? (fakk, miért nincs fenn a honlapon a méret és a súly)
Szerk: az enyémben fogalmam sincs milyen görgő van, minden esetre nagyon szeretem, soha nem volt vele semmi baj
-
GeriCool
aktív tag
válasz
Tothgera30 #22890 üzenetére
Én az ujjhegyeimmel használom (nem tudom, hogy van e megfelelő megnevezése), szóval nem ér hozzá a tenyerem. Előtte egy Logi M90-es egerem volt/van. Ez alap egér de méretileg ez jó lenne de a g400 az sokkal nagyobb. Gondolom/nám, hogy a g100s vagy a Razer Abyssus a g400-nál kisebb.
-
NY124
tag
válasz
Tothgera30 #22888 üzenetére
Hát mivel a G400S-ben lesz újítás ezért még érthető, hogy drágábban adják mint a jelenlegi G400-at, viszont a G100S-ért szerintem is sok a 8k.
Emiatt kérdeztem, hogy mi lesz a G400-al. Ha bejönnek ezek az új cuccok akkor lehet leesik majd az ára és akkor egyértelmű lesz a választás a Logi egerek között. Végezetül pedig: 8k egy IMO 1.1-ért, hát nem tudom. Az a 400cpi elég ijesztően hangzik. -
NY124
tag
válasz
Tothgera30 #22878 üzenetére
Érdekes az árszabás, akkor ez lesz olyan 8000 HUF körül, a G400S pedig egy kategóriával feljebb mászik.
A régi G400-al pedig mi lesz? -
WolfheartGR
őstag
válasz
Tervezek egyet.
-
ocsi19
senior tag
válasz
-
NY124
tag
válasz
Tothgera30 #22793 üzenetére
Nem is akarom megvenni.
Hülye leszek lecserélni arra a G400-amat. Amiatt kérdeztem mert nagyon sokan kérdezősködtek utána és érdekelt, hogy sikerült-e a márkának kilépnie a saját árnyékából.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Tothgera30 #22788 üzenetére
Nekem most hat éves a Copperhead, nem adnám érte az biztos...
Ellenben nem tudom kihasználni a teljes tudását, mert a gyári driverrel és programmal időnként 64-bites 7 alatt azt produkálja, hogy a gép kikapcsolása után égve maradnak a ledek és csak újracsatlakoztatás után javul meg, addig nem is reagál, ráadásul ezt random csinálja...
-
NY124
tag
válasz
Tothgera30 #22765 üzenetére
Úgyám. Kár hogy raktak bele AS-t, máskülönben lehet az csücsülne itt mellettem a G400 helyett.
-
KcTotya
csendes tag
válasz
Tothgera30 #22723 üzenetére
Természetesen alacsony érzékenységre szerintem is jó a wmo, de az, hogy "kis helyen" használná, nekem magas érzékenységet sejtet.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #22733 üzenetére
E-bay. Amúgy van panasz jitterre, alacsony malfunction rate-re, meg érdekes lodra: [link]
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #22733 üzenetére
Szennyzor van benne. Ajánlóban is a V1 van.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #22729 üzenetére
Kinzu V2??? Kukába vele.
-
slashing
senior tag
válasz
Tothgera30 #22727 üzenetére
Valóban ott valamiért nem vettem észre a gombokat viszont a kinzu nagyon jónak tűnik, rosszat sem olvasni róla szóval eléggé végső választás esélyes.
-
KcTotya
csendes tag
válasz
Tothgera30 #22710 üzenetére
slashing ezt írta: - Az ujjaimmal mozgatom(+csuklóból), elég kis helyen, szóval nem tenyérrel egész alkarral.
Én erre + CS:Source-hoz nem ajánlanék 400 cpi-s egeret (akármennyire jó is), hacsak nem kizárólag közelharchoz lesz
-
válasz
Tothgera30 #22712 üzenetére
Nincs vám. Rengetegszer rendeltem már amcsiból és kínából is, soha nem kellett semmit fizetnem.
-
válasz
Tothgera30 #22710 üzenetére
Az ebay-es link egy kicsit lehúzós
-
slashing
senior tag
válasz
Tothgera30 #22707 üzenetére
kicsit konkrétabban, wmo (wheel mouse optical) ??
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #22681 üzenetére
Igen sejtem. Egy éve is az volt.
-
nofi
addikt
válasz
Tothgera30 #22654 üzenetére
-
mzso
veterán
válasz
Tothgera30 #22642 üzenetére
Mondtam, hogy azokat leginkább tesztnek, másod egérnek mert olcsók.
Az meg még nincs eldöntve, hogy melyiket vegyem a 2-3 közül amit ajánlottatok. Még filózni kell rajta.
Az Abyssus felér a másik kettőhöz? (Kinzu V2, IMO 1.1)
-
mzso
veterán
válasz
Tothgera30 #22620 üzenetére
Ehhh... Lassan már a kenyeret is Ebay-ről kell rendelni.
De majd meglátom. Valahogy nem vonz a 4 hetes várakozás. Esetleg valami egyéb, ami errefelé is kapható?Más:
Esetleg van valamilyen gyártónak valami "híres" tartós és jó görgő technológiája amire érdemes odafigyelni? -
emiki6
veterán
válasz
Tothgera30 #22620 üzenetére
Nem az volt a cél. Eltelt a szerk. idő...
Apám (mint műszaki ember) is mondta, hogy a hama-tól csak kábelt vett eddig, nem véletlen. (Bár fotózással nem foglalkozik.)
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22519 üzenetére
Jelenleg úgy használom, hogy a kábel össze van fogva, nem lóg össze-vissza és szinte egy vonalban van az egérrel, így remélhetőleg sokkal tartósabb lesz (és szebb is).
Meg szabad kérdezni, hogy ez a mod mit takar?
Szerk.: Így.
[link]
emiki6: Media Markt -
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22519 üzenetére
Hm, nocsak, az szép idő.
Mondjuk nálam minden egér úgy adta meg magát, hogy megtört a vezeték pár év után. Jobb esetben visszavágtam a vezetéket, majd visszaforrasztottam, de volt olyan, hogy ez sem segített (akkor inkább valami más probléma lehetett). -
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22514 üzenetére
Köszönöm ismét!
Én is akksiban gondolkodtam, de sok egérnél láttam repkedni a több hónapos élettartamot, ezért gondoltam, hogy egy tartós ceruzaelemet bele.dantre: Valóban, erre nem is gondoltam. Na, még kutakodok egy kicsit. Jelenlegi vezetékes egeremnek is van hangja, nem mondanám hangosnak, inkább határozott, de nemigazán zavaró.
-
csasaKKP
senior tag
válasz
Tothgera30 #22512 üzenetére
Igen, ez a Logitech egész jó darabnak tűnik, köszönöm. Árban is az elképzelésemhez közelít.
Még annyit kérdeznék, hogy célszerű ezeket ceruzaakkuról működtetni, vagy egy lítium tartós ceruza és jónapot? -
nyunyu
félisten
válasz
Tothgera30 #22494 üzenetére
WMOban nem Omron mikrokapcsolo van, hanem rendes nyomogomb, amire panaszkodunk ezerrel.
Kerdes, mit lehet a Panasonic EVQP0 helyere tenni, ha nem tetszik vagy bedoglott.
Omron ugyanekkora gombjat (B3F-6050) nem tudtam itthon beszerezni.Viszont ennek a gombnak az adatlapjat elnezve pont ugyanannyi a labainak tavolsaga, mint az Omron D2F szerian, illetve a magassaga is csak egy tized mm-mel ter el tole.
Viszont a D2F-eknek nem egyenlo tavolsagra van a gombja a kozepso es a szelso labtol, mig az EVQP0 gombja pont kozepen van.De ahogy elnezem, nem csak nekem tunt fel a meretbeli hasonlosag, hanem konkretan ki is probaltak a WMOt rendes mikrokapcsoloval.
Harmadik labat le kell vagni a kapcsolorol, nem kell.
(ket szelso lab van zarva, ha nincs lenyomva a gomb, bal szelso+kozepso zarodik, ha nyomod.)IMO1.1, IME3.0-ban eleve rendes japan mikrokapcsolo van, 4-5 ev utan kell csak cserelni.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Tothgera30 #22492 üzenetére
Jó lenne mihamarabb, nem szeretném külföldről, ha nem muszáj. Más értelmes alternatíva nincs?
-
Egon
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17012 üzenetére
Bírom, hogy (megint?) olyanok osztják az észt wireless egér ügyben, akik láthatóan csak a kirakatban láttak eddig olyant. A fő fórumnáci (háistennek eltűnt?) szellemi öröksége visszaköszön az avatar-on is, jól láthatóan [hányós szmájli]
viszont azt azért ne nevezd igazán szabad mozgásnak, amit tölteni kell.
LOL. Szabadon mozog, amikor használom (ellentétben egy vezetékessel). Az, hogy hetente egyszer tölteni kell (mondjuk), ezt nem igazán befolyásolja. Inkább kelljen tölteni hetente vagy pár naponta, mindhogy folyamatosan szívjak a drót miatt. De ha valaki nem akar kompromisszumot kötni a töltéssel kapcsolatban, AA-s akksival működő egér kell, amibe csak bepattintom a másik garnitúra elemet, és voilá...
Ennyire egyszerű.
Ha pedig este lemerül, és nekem még lenne dolgom, és pont műszaki rajzot csinálok, ami egér nélkül mondjuk lehetetlen, akkor beszopt@m, mert mire feltölti már reggel lesz.
ROTFL. Duplán. Egyrészt, a wireless egerek általában nem úgy merülnek le, hogy 5 perce még működik, aztán egyszercsak se kép se hang. Van rajtuk kis led, ami jelzi a töltöttségi szintet. Az enyémen pl. csak egy kis vörös led van, ami villog ha kevés a nafta. A villogás kezdetétől számítva, még órákig megy gond nélkül. Ezen túlmenően, ha rátöltök egy fél órát, feltölt annyit, amivel utána újabb órákig elvagyok.
Visszakérdezek: ha este még lenne dolgod, és pont műszaki rajzot csinálnál - de bedöglik a szupi vezetékes egered (amit esetleg az E-bay-ről vettél százévesen, mert az MS egerek sosenem halnak meg, hehe), akkor mi van? Pontosan ezért kell legyen ilyen helyzetben (amikor munkára kellhet) egy egypálcás (by nyunyu) tarcsi egér, és máris nem kell felvágnod az ereidet... -
deadelon
aktív tag
válasz
Tothgera30 #17020 üzenetére
félrebeszélsz ember.ki írta ,hogy el vagyok tőle ájulva.azt vesz amit akar. de a kifogásod ,hogy tölteni kell nagyon gyenge.
-
deadelon
aktív tag
válasz
Tothgera30 #17018 üzenetére
engem is zavar hogy min 2-3 naponta tölteni kell a telefont ,mindennap be kell járni melózni,min hetente tankolni kell a kocsit és a rohadt kajáért is le kell menni az üzletbe.
nehogy már egy kis töltés probléma legyen.nem azért írom hogy ebből veszekedés legyen ,
de 2 hetente 1-2 órát csak kibír az ember.én is vezetéknélkülit használok a lapihoz de kb havonta egyszer töltöm.a telót 2 naponta -
bul07
nagyúr
válasz
Persze munkához olyan kell ami nem "igényes", bár laptopon műszaki rajzot csinálni élvezetes lehet
Ezért is írtam hogy használatól függő az ideális egér
Laptopnál sima netezéshez egy kétt AA aksis vezeték nélküli egér simán bevállalható, egy két hetett simán bírnak egy tőltéssel vagy még többet, persze tipus függő -
nuke7
veterán
válasz
akkor a g400 nem olyan jó..? inkább g500?
a DA plusz 3-4k-val drágább mindenhol mint a g500tenyeres fogáshoz esetleg a g9x..?
-
bul07
nagyúr
válasz
Tothgera30 #17006 üzenetére
De ha most akar venni laptophoz egeret miért szendvedjen a vezetékkel(már ha nem kell)
Vezeték nélküli egér biztosít igazán szabadabb mozgást
Én csak azért jegyezteem meg ezeket mert vissza se kérdeztek milyen használatra kellene laptophoz(Játék?Munka?Általános?) hanem egyből jött a g400-as válasz mikkor laposhoz vezeték nélküli is szóba jöhet
Na de mindegy is
-
Zimmi91
addikt
válasz
Tothgera30 #16971 üzenetére
+2000t kell rádobnom egy zsír új G400ra 3év garral
asszem kihasználom majd a lehetőséget
-
MarcZ
senior tag
válasz
Tothgera30 #16910 üzenetére
Oh, értem. Igazából még azt nem értem, hogy a G400 hogy-hogy jobb a G500-nál? Úgy értem, oké, hogy optikai és sokkal kiforrtabb technika, mint a lézer, de olvasva a specifikációkat, abban is a G500 viszi a prímet. Van lehetőségem kipróbálni, csak az a baj, hogy ha megjön a G500 gariból, akkor ha tényleg voltok G400-ra, akkor nem szeretném kibontani a G500-at, mert bontatlanul szeretném eladni.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #16771 üzenetére
Ebben az esetben nem a pontatlanság miatt kalasnyikov, hanem mert minden körülmények között megállja a helyét. Így stimmel az összefüggés. Ne forgasd ki! Egyik egér sem tökéletes. Maximum a felhasználója számára. Más kérdés, hogy többre értékelem az 518-at mint az Ms-eket, nyavajás görgőbugjuk kikészít.
-
WolfheartGR
őstag
válasz
Tothgera30 #16768 üzenetére
Végül is meg választották az "egerek Kalasnyikov"-jának az 518-at (valahol olvastam, ha megnyúzol sem tudom hol). Kicsit nagyon alul értékeled azt az egeret. Már megbocsáss, nem véletlen emlegetik az MS-ekkel egy szinten.
-
Redneck
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16762 üzenetére
Amikor rendesen játszottam (úgy ahogy írtam) akkor még más egér helyzet volt. Kérdeztem a márkákról, nem kioktatást kértem. Nem érdekelnek a ledek és csilivili szarok, azért kérdeztem mert nem ismerem. Nekem a szenzor a lényeg.
A jó kis intellieye szenzor ha jól emlékszem 400dpi. A mai egereknél meg láttam a számok pörögnek 3600dpi-5200dpi és hasonlók. Engem ez nem érdekel. Az 1.1A nekem mindenre elég volt annó. A 3.0 vagy 4.0 MS egérben is az volt, szintén jó egerek voltak.
Teszeltem régen egy ideig a Logitech MX510 egeret is, nekem nem jött be pedig el voltak ájulva tőle és sokszor többe került és dizájnosabb is volt mint az MS szóval nem hiszek a számoknak és a szememnek.
A véleményetekre voltam kíváncsi nem leoltást kértem. Egyébként nem akarok 5 évig egy egeret aztán mikrokapcsolót cserélni mert veszek másikat a kopott pedig jó lesz tartaléknak.
A4Tech egeret nem kell azért szidni, nem egy noname kis fos cég. Quake2-es időkben volt jó egerem tőlük sőt az egyik legjobb egér amivel valaha játszottam A4Tech volt és golyós!!! Az év egerének választották akkoriban.
Azért kérdezek mert nem akarok zsákbamacskát venni és nem hiszek abban hogy egy 20 ezres egér annyival jobb lenne mint egy normális szenzoros olcsó MS.
-
válasz
Tothgera30 #16764 üzenetére
Van esetleg üres WMO "vázad"?
Vagy olyan darab, ami teljesen halott? Kéne a burkolat
-
válasz
Tothgera30 #16762 üzenetére
Legrosszabb esetben is 3ezer párszáz Ft.
Számold csak ki nyugodtan. [link] -
válasz
Tothgera30 #16759 üzenetére
WMO újonnan ~3k
Redneck
olvasd el az első hsz-t
-
Redneck
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16759 üzenetére
Azért egeret nem vennék használtan inkább az újak érdekelnek. Mi az a Hyperglide? Tappancs vagy egérpad?
www.argep.hu/opinion_146429.html
A4tech, revoltec, raptor milyen márkák? A4em volt de régen.
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #16746 üzenetére
Keddre ott lesz legkésőbb szerda
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #16233 üzenetére
Értem gondoltam rá hogy megkellene csinálni az egyik DA v1-em mert kicsit lekopott de ez még csak gondolat
Persze cserélek bármikor jöhet! Milyen egérről lenne szó ?
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #16225 üzenetére
Ez a Carbon matrica mennyire csúszik és még az érdekelne hogy mennyire időt álló ? Nagyon jól nézz ki !
-
csibe1
addikt
válasz
Nagyon jó lett a mod!
-
Prison85
senior tag
válasz
Faintos!
Végül mégis megtartottam a 3.5G Imperatort és a karbon fólia már meg is érkezett hozzá. Kisebb-nagyobb változtatásokkal újra üzembe kerül az Imperator. Logouton majd írok róla.
-
nyunyu
félisten
válasz
Tothgera30 #16189 üzenetére
Mondjuk magyarázd ezt el az Asrock 890GM Pro3 R2-es alaplapom gyári hűtő és backplate felfogató csavarjainak, ott próbáltam én mindennel, de úgy be volt feszítve hogy a 4db-ból 3 még csak-csak kijött, de az utolsóval nagyon megszenvedtem
Erdekes, nekem nem sikerult elnyirni sem az A785GXH, sem a 970 Extreme3 backplate tarto csavarjait, amikor a vizhutest szereltem.
Teny, hogy elegge meg voltak huzva, igy jo erosen ra kellett nyomni a csavarhuzot, hogy el ne forogjon rajtuk a PH2-es csavarhuzo.
Akkor tenyleg elnyirodott volna a csavar feje. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Tothgera30 #16155 üzenetére
Ez elképzelhető
Amúgy nagyon sz*r benne a csavar, egyszerűen olyan puha, mint a vaj. Az egyik alapból el volt már marva, de az még kijött, egy maradt bent.
Hát ilyen dremel-em nincs. Most azon gondolkodom, hogy laposfejűvé alakítom valahogy, annyira puha a csavar, hogy a sniccer is majdnem viszi. Megrpóbálom azzal elfaragni valamennyire.
-
kmisi99
addikt
válasz
Tothgera30 #16124 üzenetére
Ahogy néztem használtan 6000 ért márt kapok annyit még pont megér nekem hogy ne egy hányást kelljen használnom meg ahogy látom igencsak tartós szóval abból a szempontból is kiváló.
-
kmisi99
addikt
válasz
Tothgera30 #16122 üzenetére
Ilyen egyszerű cuccok játékra? Bár hallottam róluk hogy jók. Egyébként a logitech x518 ról vélemény ahogy látom kiváló egér.
-
válasz
Tothgera30 #16113 üzenetére
Ha az intellimouse 1.1a-t szeretnéd lecserélni rá, akkor felejtsd el. Óriási visszalépés lenne.
Helyette inkább Logitech G1, vagy MX300 az, ami jóféle. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #15658 üzenetére
Nem volna hátrányos, de nem tudom, hogy mikor lesz pénzem ilyesmire (tanfolyam, számlák, stb. - felsorolni is hosszú lenne...)
Icemat?
Hogy viseled a hangját? Király dolog, de én 1 perc alatt megőrülök tőle - hát még ha elkezd kopni a teflon.A kék LED-es 3.0-át amúgy anno eladtad vagy megmaradt?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Tothgera30 #15630 üzenetére
Egy sárga meg egy lila jöhetne ide is.
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #15081 üzenetére
ment pü !
-
tommjee
senior tag
válasz
Tothgera30 #15077 üzenetére
Ha érdekel én foglalkozok vele milyen egérről lenne szó PH-n már egy jó pár embernek javítottam meg az egerét, microkapcsolót cseréltem kábelt javítottam stb...
-
leviske
veterán
válasz
Tothgera30 #13376 üzenetére
Ha kézre állt, akkor mi nem volt az igazi? Használat közben volt kényelmetlenebb, vagy csak kevés testreszabhatósági lehetőség volt? Az Intellit mindenképp kilövöm, mert míg a Habu a Razernek csak mostohagyereke volt, addig a Microsoftnak édesgyermekei esetében is futottam bele problémásba, szóval az ő hardver produktumaikat már csak dacból is kerülöm.
(#13377) adamlukacs: És miben volt jobb a G400? Hoghogy a DA-el 1 napig se jöttetek ki?
-
leviske
veterán
válasz
Tothgera30 #13371 üzenetére
Ha nem jelentkeznek a DeathAdder-rel olyan anomáliák, mint a Habu-val, akkor végül is annyira nem zárom ki azt se. Csak nem szeretnék megint úgy járni, hogy egy 14k-s egér után megváltásnak érezzek egy, a pincéből előkapart 100 forintos ajándék egeret.
Amúgy a Habu tökéletesen simult a kezembe, szóval ilyen téren a DA nyerő volna, ha hardveresen minőségibben van összepakolva és a support se egy kalap crap. A kezemet átlagosnak mondanám az érzékenységet pedig általában maxra (2000) lőttem, de a végére már igazából Ő döntötte el, hogy mihez van épp kedve.
Köszi, hogy segítesz.
-
PainKiller13
őstag
válasz
Tothgera30 #13170 üzenetére
Igen sokkal jobban kézreáll, van ilyenem is itthon, 1.1-es, alapjába véve bal kezes vagyok, így a jobb kezem sokkal bénább mint az alapból jobb kezeseknek(ugye jobb kézzel használom az egeret), ez igazából MSI gamer laptophoz adták az x-750F et de szerintem a4tech gyártmány amúgy, hiába MSI logo-s. Ergonómiára sokkal kényelmesebb mint amiket már felsoroltam egerek, azért valami hasonló kialakításút szeretnék, csak modernebb technológiával.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Tothgera30 #13148 üzenetére
Maximális köszönet!
Amúgy néztem a profilodat és láttam neked is ilyen egered van
Én most vettem nem rég használtan ugyan de kiváló minőségben és nagyon meg vagyok vele elégedve eddig a legjobb egerem amit vettem.
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Tothgera30 #13146 üzenetére
Áhá akkor ez ilyen ragadós?
Tudnál nekem linkelni egy webshopot ahol 1.1a-hoz adnak ilyen teflont?
-
Butcher-HUN
senior tag
válasz
Tothgera30 #13144 üzenetére
És ezeket a meglévő teflonra kell rárakni vagy hogy? Bocs a noob kérdésért!
-
Renato1993
tag
válasz
Tothgera30 #13112 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Elektromos autók - motorok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AliExpress tapasztalatok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Horgász topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Samsung Galaxy A16 12 hónap garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest