- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A70 - áram, erősség
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrick
addikt
válasz
#10691584 #36361 üzenetére
Loller, csak most olvastam, nem semmi vagy srác.
Remélem azóta picit lehiggadtál, de van benne igazság na.
A Steelseries Rival 100-as egerem már másfél éve megvan. Minden nap nyúzom. Nagyon jó kis egér, MX 518 után, illetve egy kis kitérős A4tech Oscar XL után tökéletes választás volt.
-
dobragab
addikt
válasz
#10691584 #56367 üzenetére
És tényleg. A G400 első szériájáig (emlékeim szerint PN13333-ig) volt AS benne, azóta nem.
Nem tudom, hogy ez kit mennyire zavar / érzi, sose használtam tartósan AS-es egeret.
(#56368) SHiZUOKA
Bocs, lassú vagyok, MÁV wifi...
Amúgy meg. Mikor robban fel mindig a topik? Hát persze, hogy péntek délután / este, amikor kb. 4 órát nincs időm / lehetőségem fórumozni. A legutóbbi ilyen fostalicska is ilyenkor volt, már amikor bele kellett törölnöm.
Kérném a részt vevőket, legközelebb máskorra igazítsák, hogy hamarabb tudjam törölni a hsz-üket
-
falijja
őstag
válasz
#10691584 #56305 üzenetére
Én simán bevállalnám, nem hiszem hogy agyon lenne csapkodva.
Egy használt is lehet ugyan így, vagy többet használva mint egy ilyen kiállított + elvileg garis is..
Nehéz ez a döntés, mert a max 15 ezer és a 4 gomb mindenképpen kéne, razer taipan gatya szenzor ami még van Mionix Avior 7000 meg nagy.. -
Pityu.
nagyúr
válasz
#10691584 #56208 üzenetére
Én ehhez szoktam,pl volt hogy vissza kapcsoltam az egerem 800dpi re és szenvedősen lassú volt na meg játékokban is ha játszok jó az az 1600dpi,hál isten a geniusom nem szar mert már nagyon régóta meg van még most is teszi a dolgát csak van mikor kettőt kattint.
#Ant@
Ez nekem már drága ennyit nem adok érte és nem is kell 5000dpi
#MaTpr0F
Pofás darab,majd utána olvasok,a sógorom szokott ebay os cuccokat rendelni.
nézegettem amúgy hogy a genius egér mérete 55x 33x109mm amit anno néztem egereket azok leginkább max 102 hosszúságúak voltak,nem tudom az általad linkeltnek mekkora a mérete de amúgy tetszik az egér.
-
dobragab
addikt
-
MaTpr0F
senior tag
válasz
#10691584 #56180 üzenetére
Nem tudom mennyire releváns ez ide, de én pl. egyszer próbáltam egy kínai talán 25-30 cm-es hosszabbítóval kitoldani a telefon töltőmet, de annyira lassú lett, hogy rádugva használat közben tovább merült ahelyett, hogy tartotta vagy töltötte volna (ahogyan azt a hosszabbító nélkül tudta is). Ha csak rátettem, és nem nyúltam hozzá, akkor sem töltötte fel egy éjszaka alatt sem.
-
-
-
-
válasz
#10691584 #37180 üzenetére
Jóhát, akit nem zavar a Kinzu accel sem, azt a winfos-os se fogja. Én rühellem a Kinzu v1 szenzorát és minden accel marhaságot.
Ráadásul a WMO elég kőkeményen elhasal egy-egy 180 fokos forduláson még 500 Hz-en is, de 125-ön számomra használhatatlan.(#37181) AAntii
El kell osztani az egér árát az intelligenciahányadosoddal, majd a kapott eredményt el kell osztani 3-mal. Az így kapott eredményt el kell osztani a játszott COD sorszámával. Ez a hivatalos módszer.
-
-
-
TheProb
veterán
válasz
#10691584 #37107 üzenetére
Nincs vele bajom, csak nincs kedvem cipelni a koli és otthon között, ezért kéne vmi olcsó cucc.
Amúgy ezen most eléggé csodálkozok, hogy 14éves egérnél még mindig nincs jobb? Gamer/lézeres egerek sincsenek olyan pontosak vagy csak az ilyen olcsó kategóriát nézve mondod? -
TheProb
veterán
válasz
#10691584 #37101 üzenetére
Hát dehogynem, olyan egér kell amin nem csak 2gomb+görgő van (bár az említett microfos is ilyen, tehát akár ez is jó lenne, csak ugye ezt az egeret nem nagyon találom, amúgy miért nem lehet kapni?), jó a fogása és nem gagyi. Ezek szerint akkor a használt G9 jó lehet vagy akár tudtok ajánlani valamit amit még találhatok akár olcsóbban is, netán hasonló árban? Valami normális egér kell, mert jelenleg egy notebook egérrel "kell" BF4-eznem az meg nem begyere...
-
TheProb
veterán
-
-
PitLee
őstag
válasz
#10691584 #37045 üzenetére
Nem
az amelyik mindig lemarad a többitől.
Amúgy az én családommal nincs semmi baj, jól megvagyunkTaláltam egy fórumot ahol, irkáltak róla, de mivel nem tudok jól angolul ezért egy kicsit eltévelyedtem.
Volt egy link ami arra az oldalra mutatott, ahol volt egy másik hogy elköltöztek és arra kattintva adta be azt a "rossz oldalt". Én naivan azt hittem ez mousetest csak egy kód, amit futtatni kellene a megfelelő programmal, ami persze nincs a gépemen és így tovább, aztán este mikor ráértem újra kezdetem a keresgélést.Amúgy egy táblázat az egerek főbb adataival nem volna utolsó, pár keresési szűrő beiktatásával egyetemben.
-
PitLee
őstag
válasz
#10691584 #37010 üzenetére
A 21. században ez mikor probléma?
Beszélsz a srácal lehet csinál neked egyet vagy te is nekiálhatsz.
Rubberized soft touch battery door
Plasti Dip ® folyékony gumi
A plasti-dip autóknál már nem mai gyerek akár naponta új színű járgánnyal is nyomulhatsz csak legyen elég zsé hozzá. -
kosadzki
csendes tag
válasz
#10691584 #36945 üzenetére
Úgy hallottamaz se mindig jó
-
hakkan
tag
válasz
#10691584 #36909 üzenetére
Irigyellek hogy tartós rágcsálókkal vagy felszerelve. Szerintem ideje elindulnom ezen az úton nekem is. Mérete és súly ügyileg szerintem mindegy mert nyomultam már kicsi notebook egérrel is meg hatalmas kínaiakkal is. A mostani haldoklóm egy Hama AM 5200, hasonló méretű ,csak egy picit nagyobb nála. Szerintem korrekt egér lesz.
Köszönöm a segítséget mindenkinek!
Majd írok róla hogy mi a véleményem Ha bárkit is érdekel -
membrandj
nagyúr
válasz
#10691584 #36901 üzenetére
Pcx-ről lesz rendelve, más cuccokkal együtt.
Ott nincs egyik fajta se.
Amúgy rengeteg egérpad van , ami 2mm vastag és 10-20k,tehát elhiszem,hogy jobb a 3mm nincs olyan, illetve annyira jobb nem lehet szerintem.Végignéztem amúgy pcx-en és Steelseries QcK Heavy egyedül, ami vastagabb,mint 2 mm ebből a márkából. Ez viszont majdnem 8k már, ami a négyszeres az eredetinek
Illetve az ajánlóba is benne van.
-
-
hakkan
tag
válasz
#10691584 #36885 üzenetére
Hát nem tudom szeretném azt hinni hogy rossz egereket vettem. De nagyobb a valószinűsége annak hogy rosszul használom. Attól hogy a görgővel kattintok elromolhat
Szerk: Ki fog derülni hogy mi volt a hiba. Holnap leírom esetleg a pontos tipusokat hátha ismerősok és valószinűleg meg is rendelem a G100s nevű reménységet. -
kemotox
addikt
válasz
#10691584 #36850 üzenetére
Utánanéztem, és valami olyasmiről van szó, hogy ha több monitort használsz, akkor dinamikusan állítgat valami felbontást (DPI), hogy ne legyenek mosódottak a betűk, vagy valami ilyesmi. Legalábbis ezt mondta a gugli. Mindenesetre én nem tapasztaltam még olyat, hogy menet közben változik a kurzor sebessége.
Pedig CODban 10/50-es KDR megvan, BF-ben pedig fel tudok szállni helivel, sőt néha meg le isJa és Hello Kitty Ninja Turtle Super Secret Agent Heroes Online-ban 124-es ukrán bevándorló típusú karakterem van. A passziánszot pedig 3 és fél óra és 4 perc és 39 másodperc alatt kirakom. Úgyhogy tudod kit noobozzál, te LÓV.
-
Szoszo94
őstag
-
Pete55555
addikt
-
PitLee
őstag
-
Mobildeck
tag
válasz
#10691584 #36683 üzenetére
koszi ez jo ajanlatnak tunik! egy tesztben persze ezt is lehurrogtak, hogy nem jo, de remelem 'gamer' szemszogbol irtak ezt es nem mindennapi hasznalat, ergonomia, es hasznalhatosag szempontjabol
szemeztem vele elozo heten, de valamiert elvetettem, de ha jobb mint az m500 es megbizhato nem gagyi akkor veszem viszem (es kosz a tippet is)
atee: koszi, azt a listat anno is atneztem, van benne sok eger amit mar nem lehet kapni, meg sok ami nekem mar sok penz egy egerert atlaghasznalatra
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Szólánc.
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Macbook M1 Pro 8GB RAM 256GB SSD
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 250GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest