- Okosóra és okoskiegészítő topik
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Macrodroid
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
kristof123 #88436 üzenetére
Nem ment fölé, vagy eddig bírtad karral?
Mondjuk igazából lényegtelen, ez a manapság várható minimum. -
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #88365 üzenetére
Kiegészítés az előzőhöz.
Csináltam pár PCS "tesztet", képeket itt találjátok. -
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
"Az egér súlya egy AAA elemmel 89g, az elem 12g-os (Várnék ötleteket, tippeket olyan elemre ami könnyebb)"
Az Energizer Ultimate Lithium AAA 7,5 gramm. ~85 grammra le tudod vinni fúrás és faragás nélkül.
"Az ajánlóban lévő OxyPlot MouseTester v1.5.3 erre szolgálna? (Kértem hozzá hozzáférést)"
Erre. Milyen hozzáférést? Bármelyik PH!-s egértesztből is le tudod töllteni. -
válasz
Köszi az összefoglalót.
Használd egészséggel. Külön plusz pont, hogy megjegyezte a beállításokat az egér, Razer-nél valóban nem "divat".
-
válasz
kristof123 #88340 üzenetére
Én megköszönöm, ha megosztod majd a tapasztalataidat.
-
Zaied
addikt
válasz
kristof123 #88333 üzenetére
Egyik se, senki nem próbálta még szimplán…
-
kristof123
őstag
válasz
kristof123 #88323 üzenetére
Erre valaki tudna válaszolni?
-
Zaied
addikt
válasz
kristof123 #83314 üzenetére
kristof123
Ezt az egyik fórumtárs nemrég találta fLeSs (tesztelés folyamatban): [link]Esetleg tudok csinálni...
Nikla
Az MX Master sorozat kifejezetten rosszul sikerült, csak panaszkodni járnak ide az emberek ezzel kapcsolatban.
Ebbe a keretbe nem sok minden fér bele és csak a Logitech tud ilyet tudtommal.Amerigo57
Az M4-nek nem ez az alap ára -
e-newsee
addikt
válasz
kristof123 #59839 üzenetére
Azért teljesen nem, mert az egéren rajta van a kezed, nem látod, kvázi teljesen felesleges funkció. De a billentyűzetet látod, gépelés közben a legtöbb ember azt nézi, így nem mindegy, mi milyen színben, és mennyire virít a szemedbe.
A billentyűzet színének, mivel még ha csak perifériából is, de látod, van cihológiai hatása is. Van, ami nyugtat, van, ami dolgoztatja az agyat tudat alatt, és nem is veszed észre, de dekoncentrált vagy, nem megy a heccsát, esetleg hamarabb fáradsz el a játék közben, és nem is tudod, miért. Megvan ennek a tudománya, de a mai RGB láz, hogy minden virít, villog, csipog, kattog, pislog, áramlik, színt vált, stb., minden felülír. Pedig sokszor károsabb, mint amilyen esztétikus.
Na off vége. -
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #51559 üzenetére
Alcor, kifaragsz belőle picit aztán simán megvan.
-
dobragab
addikt
válasz
kristof123 #51551 üzenetére
Igen, a grafikon alapján eredetinek tűnik. A kínai ezt szerintem nem tudja hamisítani.
-
Erunosta
tag
válasz
kristof123 #48769 üzenetére
Nekem az ilyenekről mindig ez jut eszembe: [link]
-
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #48769 üzenetére
Imádom a Thermaltake-t, mindig megröhögtetnek.
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #48362 üzenetére
"Hogy ne tudj rákeresni" TUDTAM
De most őszintén, nem volt igazam?
-
válasz
kristof123 #48300 üzenetére
Örülök, hogy beindult az post your desk.
ESR-en volt téma, aztán gondoltam itt is eltolom a dolgot.
-
kemotox
addikt
válasz
Nyehehe, én is valami hasonlóra akarom megcsinálni a rapidomat
(Keycaphez egy linket dobnál privátban? Köszi szépen)
G400 oh te csodás. DE MIÉRT KELL ÓKKAL ÍRNI?dobragab: Hamarosan még nagyobb kupi lesz ott
P
-
Vanir
veterán
válasz
Csak a Corepad!
Amúgy baromi jól néz ki ez a setup így.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
kristof123 #47161 üzenetére
Jó persze, csak most kb. úgy van beállítva a g602 is az én esetemben, hogy egy nagy nehéz sz@r.
És a delikvens úgy veszi, hogy a g100s nagyon van itt ajánlva az tuti jobb.
Érted az én érvemet is, persze a beváltakkal nem nyúlhatnak mellé. -
nyunyu
félisten
válasz
kristof123 #47132 üzenetére
Nem tudom, valami felkesz egernek latszo targynak tunik, ahol a gyarto meg a kinai biogepsor osszeszerelesi koltseget is megsporolta, hogy aztan 3x aron szamlazhassa neked, mint felnotteknek szolo legot.
Most nezem csak, hogy hordozhato, 16.7M szinu karacsonyfat kisporoltak belole.
Igy mar nem is kell, annyira gagyi.Ennel meg a Razer is jobbat tud.
-
CharlieBrown
tag
válasz
kristof123 #46501 üzenetére
Mindenféleképp hurcolászni kell, révén a munkagépem is hurcolom, mivel laptop, és otthon is használnom kell ha épp ügyelek...
-
válasz
kristof123 #46501 üzenetére
Bakker, jó hogy emlékeztetsz! Régen az otthoni és a céges géphez vettem egyforma billentyűzetet, egeret és kijelzőt. A noteszgépet cipeltem csak, de dokkolva mindkét helyen ugyanaz fogadott, ami elég kényelmes és produktív megoldásnak bizonyult.
-
johndeegwed
tag
válasz
kristof123 #46440 üzenetére
nem kapcsolattal probléma
inkább lagg-nak tűnik és mause moovmnet alapján gondoltam hogy valami nem lehet jó , de elképzelhető hogy a game-ban van a lagg nem tudom -
MarioAna
senior tag
válasz
kristof123 #46359 üzenetére
Leírás alapján az enyém volt
. [link]
Legutoljára kb két évet állt a dobozában egy szekrényben. Amikor behalt az 1.1-em, akkor használtam újra kb egy hétig, mielőtt a G100-ra váltottam (ezt felhasználva). Bár az én képeimen nem voltak megkopva a gombok ennyire.
Ha valóban az (esélyes még így is, úgy látom egyezik a P/N), akkor volt szétszedve, mert kábelt cseréltem benne (a gyári megtört), és az 1.1 talpakat a fent említett ideiglenes időre raktam alá, mert a gyári már fos volt (mivel csak ragasztóval lehetett visszaragasztani anno
).
Az örömkönnyek azért kicsordulnak, hogy milyen szép jövője lett és nem egy vérpistikéhez került 3600DPI-n 720 nozoomolni tört CoDban. Szerethető egér, csak nekem túl nagy volt méretre
-
andris127
csendes tag
válasz
kristof123 #46404 üzenetére
Rendben.
Elfogadom a véleményed.
Vannak még füleseik is!
-
andris127
csendes tag
válasz
kristof123 #46396 üzenetére
Azért ez lehúzás kissé, az az egy kettő bőven több.
Egere is van ami jó. Billentyűzetből meg az összes. Nem tudom hánnyal volt dolgod.
Ismerősi körben van pár, és egy mechanikuson nagyon elszúrni sincs mit. Én is egy Ryos-t nyúzok. -
dobragab
addikt
válasz
kristof123 #46368 üzenetére
Az ónszippantó százszor többet ér, mint a szalag, van mindkettő.
Ha a kapcsoló a nyák szélén van, és megfelelően forgatod, befér a pákahegy és az ónszippantó hegye is a kettő közé. Cseréltem már MX1000-ben két főgombot, pont ugyanilyen sz@r.
Igen. Körömollóval megbontod valahol, kettévágod a szövetet. Ha valahol elkezdett leválni a harisnya, könnyebb dolgod van. Utána megmozgatod, cseszteted, hogy a szövet elváljon a gumitól. Ha elvált, biztonságosan, a gumi épségét óvva hosszában végig tudod vágni ollóval.
-
dobragab
addikt
válasz
kristof123 #46362 üzenetére
A kapcsolócsere gáz. Össze van forrasztva két nyák, így az alsó nyáktól nem férsz hozzá a felső nyákon lévő kapcsoló forrszemeihez.
A kábelt meg simán hámozd meg.
-
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #46359 üzenetére
Nagyon igényesre sikeredett, pedig elég gusztustalan mennyiségű retek volt benne.
-
RaGi91
senior tag
válasz
kristof123 #46052 üzenetére
Nekem viszont a sima kábel ment tönkre mert elkopott, a szövetelt pedig nem. Én csak saját tapasztalatból írtam, ill. fórumos visszajelzésekből. A G502 kábele jobb, mint a 402-é <--erre jobban kell vigyázni.
Mondjuk, aki kicsit is törődik a rágcsálójával az rögzíti a kábelt. -
4264adam
veterán
válasz
kristof123 #45928 üzenetére
11.11 miatt sok minden 50% akciós. 3800Ft lesz szerdán.
Bár az egyik vásárló szerint: Nem szereti az USB 3.0-a portot. És nem jegyzi meg a DPI beállításait kikapcsolás után
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #45928 üzenetére
3800 szerintem még mindig kevesebb
-
4264adam
veterán
válasz
kristof123 #45922 üzenetére
-
4264adam
veterán
válasz
kristof123 #45922 üzenetére
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #45883 üzenetére
Tudod van az a tipikus jelenet, mikor meglát az ember egy 3 lábú kutyust vagy valamit, és bedönti a fejét, és olyan hülye hanggal mondja, hogy "jaaaaj, szegééééény". Na én ugyanígy vagyok azokkal, akiknek tetszenek a RAT meg hasonló karácsonyfa egerek
phenomHUN: PANÍR!
Micsurin: Nem. Azok az ajánlottak. Szerinted mitől ajánlott? Egy ember azt ajánlja, amit ismer, és tudja, hogy jó. Szart gondolom te sem ajánlanál senkinek. Úgyhogy ja, csak azokat fogják ajánlani az emberek, amik benne vannak az ajánlottakba. Ha lesz új ajánlott, bekerül a listába. Nem tudom miért kell ezen mindig mindenkinek pattognia. Behalok a "milyen ajánlott egerek vannak az ajánlottakon kívül" típusú kérdéseken
-
dobragab
addikt
válasz
kristof123 #45831 üzenetére
Gaben halálcsillaggal...
-
válasz
kristof123 #45828 üzenetére
Mi köze a szablyának a pénztárcádhoz?
-
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #45828 üzenetére
-
ReFleXx
addikt
válasz
kristof123 #45811 üzenetére
Köszi.
-
Zsolty001
tag
válasz
kristof123 #45762 üzenetére
Köszönöm, ezt a kettőt megnéztem, utánaolvastam, de nem lesznek megfelelőek számomra.
A halkság azért lenne szempont, hogy esténként ne zavarjam az asszonyt, ha játszok, de ha nincs rá reális esély, akkor mindegy.
GIGABYTE Force M7 - 5 775 Ft
Erről mi a véleményetek? Tudom, nincs az ajánlottak között, de jónak tűnik ár/érték arányban.
-
Nestor16
senior tag
válasz
kristof123 #45766 üzenetére
Igen, én szoktam megoldani az ilyesmit, amíg menthető, de ha garancia van, akkor csak az az elsődleges, de ezek után lehet tényleg tojok a garira, ha egyszer én is meg tudom csinálni. Ritkán volt szükségem gariztatni valamit, szóval külföldről rendelni a legcélszerűbb nekem.
-
Nestor16
senior tag
válasz
kristof123 #45762 üzenetére
Tegnap visszavittem gariba a Logiteh g100s egeremet a Media Marktba, mert a bal klikkje hiába kattant, nem reagált, csak ha erősen nyomom. Erre simán visszaadták a pénzem aztán le vagyok tudva. Persze ennek sem tud örülni a magyar, hogy egyből visszakapom a pénzt... Így is lehet "játszani", csak én ezt nem tudtam előre... Kérdeztem az ügyfélszolgálatos, hogy a szokásos javítás vagy csere?! Hát itt az áruházukba szerinte nincs ilyen eladó, mivel online vettem szóval nem tudja kicserélni, vegyem meg még egyszer.
Csak az a csavar ebben, hogy akciós volt! 5.500 JMF, aztán vegyem meg újra 8.000-ért, de neem?
Eddig sem szerettem ezt az áruházat, de megint meglepett az okosságával...
Szóval most megint túrhatom a piacot új egérke után... -
Pöttön
őstag
válasz
kristof123 #45681 üzenetére
Ja, jolvan akkor.
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #45681 üzenetére
Oszt a pustát ki fizeti meg?
-
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #45579 üzenetére
Köszi a felajánlást, de ha nekiülök magamtól, akkor is mennek ez a dolgok, csak a lustaság nagy úr.
dobragab: Írok előtte!
-
grave949
csendes tag
válasz
kristof123 #45358 üzenetére
kösz a semmit
-
sanyi0627
senior tag
válasz
kristof123 #45329 üzenetére
Rendben
Köszi a válaszokat. -
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #45123 üzenetére
Én szvsz különbség bill és bill között kb 20 ezernél kezdődik, a mechanikusoknál. A 2-3 ezres noname meg a 10 ezres csili vili gémör között a világításon kívül nincs különbség. Lehet erre gondolt a kolléga is, ilyen büdzsénél inkább én is csak egérre költenék.
-
dobragab
addikt
válasz
kristof123 #45003 üzenetére
Erre gondolsz?
Összefoglalóban is benne van a linkje.
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #44950 üzenetére
Hű ezt nem ismertem! De király. Basszus jöjjön már meg az a gyökér fizetés, azonnal utalnék paypalra
-
Zimmi91
addikt
válasz
kristof123 #44927 üzenetére
2 usb-nél próbáltam mindegyiknél csinálta, másik gépem nincsen, a görgő és a razer logó ugyan úgy világít kéken!
Nem tudom mi lehet a hiba
-
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #44927 üzenetére
Az alja ha nem is, de a görgő mondjuk, vagy a hatso Razer logó, driveres beallitastol fuggoen.
-
RaGi91
senior tag
válasz
kristof123 #44688 üzenetére
A kurzor össze vissza-ugrál egy közepes gyorsaságú rántásnál is, szeret, csak úgy mozgolódni is mikor felemelem és leteszem, dupla klikkes is lett. Inkább vettem egy G402-t azóta boldog vagyok.
-
bendikeee11
tag
válasz
kristof123 #44405 üzenetére
Megmondom őszintén, más egeret nem figyeltem meg nagyon, viszont emlékszek hogy Cooler Master egér 1db sem volt. (miskolci MM-ről beszélek egyébként)
-
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #44405 üzenetére
Nem hinném, viszont edigitalban szokott lenni.
-
bendikeee11
tag
válasz
kristof123 #44401 üzenetére
Szegény eladó egyből letépte a Logitech dobozának az első kihajtó fülét, de visszaragasztotta
-
menjapipaba
tag
válasz
kristof123 #44061 üzenetére
Igen, az alapján.
-
csati777
csendes tag
válasz
kristof123 #44023 üzenetére
Én kb. fél év után jöttem rá, hogy a helyi MM-ban van egy külön Roccat/Rapoo fal, csak nagy bölcsen a számítógépes osztálytól vagy 100 méterre rejtették el, az autóhifik mögé.
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #43903 üzenetére
Szerintem meg lehet oldani, de nem vagyok benne biztos, ilyet nem csináltam még. Loop-pal meg lehet csinálni, hogy amíg nyomva van a gomb addig ismételje a cuccot de akkor ugyebár egy adott parancsot hajt végre többször... Ha meg lehet adni külön megszakító genyót akkor azt szerintem meg lehet csinálni gombfelengedésnek. Szóval érted. Megpróbálom én is kikeresni.
Szerk.: Talán ha egy if-fel minden sor után megvizsgálja az ember, hogy nyomva van-e a gomb.. és ha nincs visszaugrik a makró elé.
Basszus ez tiszta programozás. Fúj, remélem idén már meglesz a rohadt Prog II. tárgy
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #43901 üzenetére
Command list
Doksi
Még a CD/DCD genyót, alias pohártartót is ki lehet nyitni vele
POE-hez meg létezik olyan makró, hogy lenyomja az escet, és bizonyos koordinátán meg kattint egyet. (a kilépésen méghozá, pánikgomb HC-ra) -
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #43899 üzenetére
Jah. Még szerintem sokkal több dologra is képes az AH, mint az egeres progik makró cucca. Elég bonyi amúgy, én csak nagyon basic cuccokra használtam, mint például, hogy bizonyos bill.kombókra indítson el alkalmazásokat, meg zenét váltson, stb. Régi klaviatúrán nem voltak média gombok
-
kemotox
addikt
válasz
kristof123 #43897 üzenetére
- Fölösleges. Bemakrózik az ember néhány billentyűkombót és boldog. Akkor miért ne nyomhatná le csak simán? Ja mert az túl nagy munka. Ennyi erővel botolni is lehetne, nehogy már meg kelljen mozdítani az ujjainkat
- Sok esetben erősen csalás kategória
- Soksok ezer forintot rányomnak egy egérre, mert az bizony makrózható: igazából bármilyen egérrel megoldható Autohotkey-jel vagy más makró progival.
Ez utóbbi dolog miatt lesz elég erősen parasztvakítás a dolog. A többi erkölcs/lustaság kérdése. Én elitélem ezeket btw, de gondolom ezt le lehetett vágni -
Vanir
veterán
válasz
kristof123 #43865 üzenetére
Amennyiben nincs lehetőséged kicserélni a hibás kapcsolót, szerintem egy próbát megérhet.
-
TeebyKay
őstag
válasz
kristof123 #43865 üzenetére
Rettenetesen babrás de állítólag működik.
-
dobragab
addikt
válasz
kristof123 #43121 üzenetére
Lásd: input lag tesztről volt szó. De ha van rá igény, akkor a teljes körű teszt is lehet.
Más használható wireless dög nincs itthon, ami van, az egy normális fordulatot nem tud lekövetni.
Az input lag remélem, ugyanúgy kijön.
-
TeebyKay
őstag
válasz
kristof123 #42732 üzenetére
Igen, de elég drágán szállítanak, innen fórumról is tudsz rendelni falcoontól.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25857 üzenetére
A téma összefoglalóból nagy egérnek ez néztem "SteelSeries Ikari Optical" de nem találtam az üzletekben.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25857 üzenetére
Ha már itt tartunk, azért az érdekelne hol látsz Logitech MX 300-at
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25586 üzenetére
Olvastam de az ajánlott egerek listájában szerintem nem 5ezer forintos kategóriájù egerek vannak. Köszi! Megnézem őket!
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25584 üzenetére
Esetleg tudnál ajánlani ebben a kategóriában olyan egeret ami méretben kb akkora és van rajt legalább 2 plusz gomb? Fps-re kéne.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25580 üzenetére
De miben pl? Ne egy 15-20ezres egérhez hasonlítsd hanem hogy a saját árkategóriájában (kb 5-6ezer) milyennek számít. Nem teheti meg mindenki hogy 15ezret kiad egy egérért.
-
válasz
kristof123 #25531 üzenetére
Nem, csak ennél láttam az energiagazdálkodást, meg ismerős is vett.. aztán így gondoltam vezeték nélküli jöhet...egyszer már megjártam vezeték nélküli egérrel.. (naponta cserélgettem benn az elemet)
-
válasz
kristof123 #25529 üzenetére
Főként játék.
-
válasz
kristof123 #25525 üzenetére
Ha ebbe belementünk, a procid meg ért 50.000 +-t?
Sorolhatnám..
-
Ryder62
őstag
válasz
kristof123 #25506 üzenetére
Egyszerű kinézete van de leírás alapján megfelel.
Ha tudtok még hasonló rágcsálót ne kíméljetek.
Egyébként a téma összefoglaló szerint nem mindig a nagyobb dpi-s egér a jobb. Ez a Razer 3500 dpi-vel rendelkezik. Tehát ez ultra érzékeny? Kicsit meglököm és átszáguldozik a kurzor a képernyő egyik sarkából a másikba?
-
Ryder62
őstag
válasz
kristof123 #25503 üzenetére
Miért is?
-
Ryder62
őstag
válasz
kristof123 #25501 üzenetére
Az nem játszik.
Úgyhogy valami olyan megbízható rágcsáló kéne ami itthon is kapható.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25411 üzenetére
Ilyen az alja: [link] Ez a régi vagy már az újabb (rosszabb) fajta optika lehet?
Amúgy ezek közül melyik egeret ajánlanátok? Ezek vannak még olyan árban amennyit kiadnák egy egérért:
A4tech x-755bk
A4tech x718bk
A4tech v5 bloody gaming mouse
Gigabyte gm m6900
Trust gxt25 -
törölt tag
válasz
kristof123 #25411 üzenetére
Ha hazaértem lefényképezem. Amugy jó szèles nyílás van rajta az optikánál.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25403 üzenetére
Az ebay nem játszik nálam. :/
-
F.B.I.
veterán
válasz
kristof123 #25161 üzenetére
Félre ne érts nem vitatkozni akarok de van rájuk garancia, vagy minden legyartott egér egy gyártói hulladék, ezektől a márkáktól? Én nem fps-t török de a 6 éves alap HP egeret is bírja, használjam akkor azt és ne vegyek itthon semmit?
whYz: itthon szeretném megoldani, hogy lehessen gariztatni.... csak wot megy.
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25115 üzenetére
Ráviszel egy vékonyka adagot a kikopott "pöcökre", lesimítod, vársz, majd ha (félig) megszilárdult: méretre sorjázod vagy: megvárod, hogy teljesen megszilárduljon és reszeled/formázod (egyéni preferencia kérdése, kinek mi testhezállóbb. A bemutató videót most nem találom sajnos
-
Weareus
addikt
válasz
kristof123 #25115 üzenetére
Lehet, hogy első látásra tarol a külcsín és valaki azt mondja "üres hordó jobban kong", tehát hogy ez vsz. egy kalap k@ki, de a speckókat végigolvasva fogott meg igazán (bármilyen hihetetlen is). Mutass egy egeret, ami puritán külsővel ugyanezeket tudja és megveszem. (Ja, és szimmetrikus v. bal kezes egér kell, mert én vagyok a hetedik
.)
-
törölt tag
válasz
kristof123 #25112 üzenetére
A pecsétviaszos megoldás jobb szerintem...
-
zsolt19900
őstag
válasz
kristof123 #25110 üzenetére
én úgy érzékelem, hogy maga a gomb mechanika kophatott ki, nem az érzékelő vagy amit kattint.... most picit erőszakosabban megcsapkodtam, és most jó
puha kattintásokat érzékel kettő kattintásnak, ami mindig helytelen kattintásokat eredményez, de ha ez megoldás lenne erre, akkor veszek ilyen kapcsolót, mivel nagyon-nagyon szeretem ezt az egeret
-
lp640sv
tag
válasz
kristof123 #25072 üzenetére
ezt most nem ertem
most akkor mi van? -
válasz
kristof123 #25070 üzenetére
Abban nincs hasonló tudású.
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kristof123 #25056 üzenetére
Nem pixelt kell nézni, hanem arányt
Mint már mondtam , 1440p-ban 1800 dpi a kényelmes. Nem mozog annyira azt alkar, a csuklót kényelmesen meg lehet támasztani. Viszont téma részemről lezárva. Meddő a dolog. Neked az 1800 sok, nekem a 800 kurva kevés,
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kristof123 #25052 üzenetére
Majd ha 1440p-ben kipróbáltad, visszatérünk rá...
-
ForRedGlory
félisten
válasz
kristof123 #25041 üzenetére
Az egy igen jó kis egér, ha bal kezes vagy, van nálam egy eladó darab
(#25042) Tirexi: "de én abból a 8k DPI-ből 800-at használnék."
Az lehet, de hogy normál használatra édeskevés. 1440ps monitorhoz marhára kevés a 800 dpi. Túl sokat kell mozgatni az egeret. Amúgy alapból 1800 dpi-re van nálam most belőve, amikor nem játszim és ez éppen elég.
-
Tirexi
addikt
válasz
kristof123 #25041 üzenetére
Na amit linkeltél most az pl nekem nem áll kézre mert a nagy ujjam lecsúszna róla és az úgy kényelmetlen.
Az én minimális egér igényem az ott kezdődik, hogy az egér bal oldalán van a nagy ujjnak helye.Amúgy megnéztem azt a dual szenzoros Razer Orotobos-t vagy mit és hát kapaszkodj meg de én abból a 8k DPI-ből 800-at használnék.
Most is 800 DPI-vel játszok és nem lövök összevissza mellé.
Nem is értem miért van egyáltalán ekkora DPI-je egy egérnek.
Vagy ez tényleg csak a vevő csalogatására való? -
válasz
kristof123 #25038 üzenetére
"sajnos nem tudtam szerezni."
Akkor pótold minél előbb. Így nem állok veled szóba legközelebb.
Egyébként a gaynius Gila a technológia csúcsa, még elülső fényszórói is vannak, szóval látod a gyalogosokat az egérpadodon.
Ilyen teszt sajnos nincs mégegy.
-
whYz
őstag
válasz
kristof123 #24988 üzenetére
Hat pedig nem sz@r. Hasonlitsd ossze az setpointot a intellipointtal vagy a steelseries engine-el es meglatod, hogy melyik a sz@r.
Persze lehetne jobb is, de mondj mar 8k-s egeret aminek hasznalhatobb drivere van.
deja vu: Kezdeti arat olyan 16k-ra saccolom, de azt nem fogjak tudni sokaig tartani, olyan 14-12k max ami realis, de meg mindig sok lesz erte. Ennyiert meg mar inkabb deathadder vagy valami steelseries.
-
Orf3usz
tag
válasz
kristof123 #24934 üzenetére
Nem vagyok annyira lusta, átnéztem az ajánlottakat már az elején.
A Logitech MX500, MX510, MX518 megfelelne, egyiket sem lehet kapni újonnan. A G400, G500, G9x és a Steelseries Sensei már túl drága.
Ezután keresgéltem más modellek között ugye sikertelenül -
Orf3usz
tag
válasz
kristof123 #24932 üzenetére
Játékra, leginkább FPS, de sokszor hiányolok a mostani egeremről is +2 gombot. QCK+ egérpad lesz hozzá (ha minden jól megy).
-
válasz
kristof123 #24923 üzenetére
Vagy az autó visszapillantóján is "kúlul" nézne ki.
-
válasz
kristof123 #24884 üzenetére
Akkor 6 micsoda? ÉN azt hittem, hogy 6 billentyű egyidejű lenyomásánál nem fog pütyögni a speaker ÉS persze beveszi a gép azt a parancsot amit a billentyűzettel küldtem neki.
-
válasz
kristof123 #24882 üzenetére
Nem is tudtam, hogy létezik 6 billentyű lenyomását tűrő billentyűzet nemhogy 3ezerért , de egyáltalán 10ezer alatt! Lehet, h én a mechanikusokra gondolok, ugyanis azt hittem 6 vagy több lenyomást kizárólag a mechanikusok tudnak... eddig.
-
zibo73
aktív tag
válasz
kristof123 #24827 üzenetére
Köszi!
Gondolom lehet ilyet kapni valahol? -
törölt tag
válasz
kristof123 #24773 üzenetére
Megoldja
(#24774) Agyzuzo: akkor biztos azért tetszik ez a forma
Pontosan olyesmi formájú egeret, mint a gagyibájt, szerintem nem fogsz találni. IME3 nem jó? Az legalább működik, nem is akárhogyan
-
TomiLi
addikt
válasz
kristof123 #24717 üzenetére
ööö én a videóból indultam ki...
Nem értettem, hogy miért vált ketté az elsőként levett talp.
Akkor az egy kétoldali ragasztó és a talp?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest