- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mephike
őstag
Az is lehet, hogy holnap sehol nem lesz áram, vagy betalál egy meteorit, stb.
Egy cégről tudok az elmúlt években, aki abbahagyta a gyártást, de a webes drivere még a mai napig megy. Szóval ráérünk ezen agyalni. Amúgy meg a többségnél van tölthető és webes változat is. (Azon jót röhögtem, ahogy elképzeltem, hogy az ATK és a mögötte lévő cégvállalatok becsődölnek.)
Inkább azon kellene siránkozni, hogy pár nagynevű gyártó még mindig a több száz megás fos szoftvereit erőlteti ránk, egy halom felesleges funkcióval és még mindig nincs webes driverük. Na ez a gáz... -
gidalight
tag
-
J97
tag
Most elégedett vagyok a végeredménnyel, így egyelőre nem bántom. Viszont a kontakt spray megoldásokról tudjuk, hogy általában nem tartósak. Kíváncsi is vagyok, hogy meddig fogja bírni! Köszönöm ezeket még megpróbálom következő körben.
[#103701]
Pl. SMD alkatrész forrasztásnak nem mennék neki ilyen felszereléssel, ahhoz sem a tudásom sem felszerelésem nincs meg, csak alap javítási feladatokra vettem a pákát, mint pl. a kapcsoló csere is. Viszont ez most valóban feladta nekem a leckét.Engem a NYÁK vékonysága lepett meg. Gondoltam arra is, hogy akár súlycsökkentés céljából van ez így de ez az egér nem a pehelysúlyban versenyzik és csak néhány grammot jelentene. A lenti képek nem tudom mennyire szemléltetőek de jobb képet nem leltem a basilisk v3 x -ről én meg szereléskor nem fotóztam le. Itt viszont az [előző verziós] basilisknél még vastagabb NYÁK -ot használtak, legalábbis ránézésre.
Ragasztásra csak azért gondoltam mert már láttam olyat, hogy egy alkatrészt ragasztottak is, hogy ne lehessen egyszerűen cserélni. Illetve alkatrészekről eltávolították a típusjelzést, hogy ne tudd megfelelő csere alkatrésszel pótolni.
[#103703] Köszi! Megfontolom a páka cserét.
Átlagos logi NYÁK:
Basilisk v3 x hyperspeed: -
brumm
csendes tag
Magát az encodert kell "szétnyitni"
www.youtube.com/watch?v=2RiBLoLuxJA kb. 4.perctől maga az érintkező 5:29 től.
Végül is nem éri meg, de mikor bedöglik, és nincs a zacsiban új encoder akkor provizor jó.
Most, hogy megtaláltam, látom, tényleg csak a lábakra kell forrasztani a vezetéket.
Szóval veszek egy új egeret (hogy valami legyen ami működik), szétszedem az öreget, megmérem az encoder magasságát, és megveszem az aliról. És lesz egy tartalék.
Márcsak a kérdés milyen kinai egeret vegyek az aliról munkára, és ha új, legyen Wl. -
ferni
őstag
Bocsi de ezek értelmetlen kritikák, kezdj el használni egy wirelesst és majd rájössz te is.
Fogd fel úgy, hogy a wireless is egy vezetékes egér, amit néha lehúzhatsz róla.
Máris összedől minden érved, amit ellene hoztál.Ugyanúgy ott lehet az asztalodon, mint a vezetékes egered kábel,, ha mutatja az egér, hogy merül meg rádugod.
A telefon is wireless, ha így nézzük, ha nem viszel töltőkábelt lemerül, mégse az a megoldás, hogy csak konnektor mellől telefonozol.
-
dqdb
nagyúr
Köszi, néztem azt is, csak a súlyát nem tudom hová tenni, még az MX Mastereknél is nehezebb.
Jobb híján maradok az MX Master vonalnál (a G502-n gondolkoztam még el, de nem tudnám kipróbálni), így ismét olyan egerem lesz, ami a görgőt kivéve nem jó, de legalább kényelmes (a tartalék Rival 700 ellenben jó a görgőt kivéve, csak nagyon nem kényelmes pár óra után).
-
Kivéve ha úgy lett legyártva, hogy az legyen. Szakértő kezekben se sikerült úgy kicserélni, hogy működjön, így végül kuka lett. (Nem csak forrasztva van, hanem nyákon belül is valahogy rögzítve. Csak a rögzítést eltörve lehet eltávolítani a kapcsolót. Onnan pedig kb. képtelenség összeforrasztani a nyákrétegen belüli eltört fémet, és az új mikrokapcsoló lábát.)
(#79211) ribizly: "ami bytheway egy nem igazán pontos jószág"
Ez nekem sose tűnt fel.
-
Vanir
veterán
coolpet: Köszi a linket, hasznos olvasmánynak tűnik, amint hazaértem áttanulmányozom!
Ribi: Újra meg fogom kérni az ürgét, hogy magyarázza el az analóg dolgot. Majd egy órát telefonáltam vele, ezt a legelején mondta el, a végére már kezdtek kipattogni az információk az agyamból.
-
Vanir
veterán
Így már okés, de azt tisztázzuk, hogy ha valaki úgy kér egeret, hogy csak és kizárólag irodai, vagy valami általános felhasználás, annak nem fogjuk a 20 ezres Zowie-t linkelni, de én még az 5400 forintos ebayes G100s-t sem szoktam ilyen esetben. El kell menni tapizni valamit ami tényleg kényelmes és pénztárcabarát, aztán hadd szóljon.
Ellenben grafikai munkára, játékra, miegymás precíziós műveletre nem fogunk olyat ajánlani, aminél sokkal jobbak is vannak a piacon, nem sokkal drágábban. -
Vanir
veterán
Azért ez baromira nem igaz, ezt remélem te is átlátod így utólag. Nem csak a magas PCS teszi a jó szenzort.
Én lowsensen játszom, nekem lényeges a magas PCS, ellenben az is lényeg, hogy mennyire precíz, és hogy jitter, accel, inputlag meg magas button latency még véletlenül se legyen. -
SunMount3r
nagyúr
A pontosság kedvéért, Xornet 500DPI:
Nem tudom ez változtatott e valamit, de nem úgy tűnik... (Mind 1 én szeretem így is, gyakorlatban nem érzékelem, hogy pontatlan lenne.)
Akartam egy tesztet az MX Revo-val is (ha már benne vagyok), de úgy tűnik a receiver-e beadta a kulcsot.
A Win7 fel se ismeri, pedig fél éve még jó volt. (El van ferdülve az USB dugója, hogy mi történhetett vele ez alatt az idő alatt, azt nem tudom.
)
(Kár lenne veszni hagyni, lehet majd E-baj-ről nézek egy replacement receiver-t, vagy hasonló...
)
-
TeeJay
félisten
az a baj hogy a 4,5év után már kissé meg van kopva itt ott és persze tökéletesen megy a bal és jobb klikk is oké, hanem az oldalsó előre hátra gombok kattannak néha duplán és böngészésnél néha zavaró ha 1 visszaugrás helyett kettő történik.
ha megveszem az újat lehet a régit megpróbálom szétszedni és beforrasztani két zsír új jó minőségű kapcsolót aztán elmegy még évekig gond nélkül.
legalább a görgője még jól megy nem gáz mint egyik másik Logitech-nélmost bepróbálkozok a Gigabyte ECO 600-al, 2év garit adnak rá max ha tönkremegy cseréltetem
addig az M7700 meg marad tartalékba vagy használom majd mindkettőt mikor melyik egeret kívánja a kezem.sajnos akármelyik egeret néztem mindnél írtak alap hibákat és nálam egy görgő vagy bal/jobbklikk hiba fatálisnak számít, az áruk meg 2x annyi mint a Gigabyte-nak a Logira meg 1év garit adnak mindenhol
dobragab
sajna a vezetékmentes egerek amik tetszenek mindegyik lézeres
engem nem zavar szerintem elég pontos és amire én használom tökéletes
nem nagyon vettem észre különbséget optikai és lézeres között, gyors mozgást meg nem használok
hiszen sosem játszom. netezésre filmezésre néha egy kis PS oda tökéletesa DPI váltó gomb pont arra kell hogy netezéskor 1600-on nyomom PS-ben meg 800-on így finomabb mozdulatokat tudok vele anélkül hogy állítani kellene a windows-ban...
M705 meg ha ilyen drága akkor lehetne benne értelmes kapcsló hogy ne kelljen 1-2év után gariztatni meg javítani. azért így minek vegyek egeret, az árából kijön két Gigabyte -
Vanir
veterán
Razer DeathAdder-ek listája (van amiből több revízió is készült):
3G, 3.5G, Black Edition, 2013, Chroma3.5G takastától olcsóba rendelhető ebayről illetve az oldaláról.
(Mellesleg az én Black Edition-m 2 évig szolgált ki hiba nélkül, úgy, hogy két lant is megélt, meg belepakoltam pár ezer óra játékot). -
A görgő jobbra-balra nekem a nagy táblázatok, sql lekérdezések, és egéb széltében terjedelmes dolgok görgetésére kell. Az oldalsó gombok számomra kényelmetlenek, mert fogást kell váltani az egéren.
Ha netán van olyan egér, amin az oldalsó gondok kénylemes helyen vannak (pl. kétoldalt), akkor az is jöhet.dobragab: Az rx250 formája tökéletes volt, de ránézésre a g100s is. A döntött, nagyon kézbe símuló egereket nem szeretem.
(#41271) Ribi: Revoltec W102 volt.
-
-
-
Ribi
nagyúr
Gyorsan csináltam 1 tesztet Icon7 Z300 egérkével és kicsit fura kinézetű az ábra. Ez mitől lehet?
Ha viszonylag lassan mozgatom is ilyen. -
törölt tag
egérfüggő, mert ahogy pl. a VGA memóriájának van órajele és busz-szélessége, az egérnél is van egy data path, ami egy WMO-nál 8bit, 8bit@125Hz korlátozza az egeret (egy kételemű buffer, ami az elmozdulás vektorának két koordinátáját tartalmazza/küldi a kompjúter felé. van rá valami matek, amivel kijön...).
ezért szokták a polling ratet min. 500Hz-ra húzni oldschool MS egereknél.
újabb 'gamer' egereknél ez nem szokott gond lenni, mert vagy min. 12bit data path-szal rendelkeznek, vagy min. 500Hz polling rate-tel működnek, vagy mindkettő, ami már elég a boldoguláshoz.
de asszem az összefoglaló leírja. -
-
Vonalzó mellett húztam most: 402, 412, 407 értéket mutatott. Biztosan nem milliméter pontosan 10 centit húztam, de ezek az értékek 400 körül vannak, ha ez jelent valamit.
Sajnos a plot nem működik.
Az enhance pointer precision-re gondolsz? Az be van kapcsolva, anélkül én nem szeretem használni.
-
dobragab
addikt
Ez a kábel az MX518-ig volt használatban, és jóval vastagabb, mint a G400-é. Az is igaz, hogy csereszabatos, de szerintem jobb a G400-féle. A vékonyabbhoz mind adnak tappancsot is.
Nem valószínű, hogy normálisan le tudod szedni a talpát, egyben. Többrétegű, és a két réteg között szívesebben jön szét, mint az egérről le. És felpöndörödni is szeret.
Nekem múltkor sikerült leszednem az egyik G400-ról, de nem értem, hogy sikerült.
-
Vanir
veterán
Belevágtam őket gyorsba.
TeebyKay: szerintem ez nem befolyásolja a tartósságot, az ezeréves Genius billentyűzetemnek nincs harisnyázva a kábele, napi szinten többször arrébb van húzkodva és semmi baja. Volt néhány egerem is, aminek nem volt szövetelve a kábele, és nem nyúzódtak le egyszer sem.
-
dobragab
addikt
Az, hogy ki hány dpi-n használja az egerét desktopon, tisztán preferencia kérdése, ezért nincs is senkinek igaza.
Mi az, hogy "az én szokásaim jobbak, mint a te szokásaid"? Kényelmi kérdésről van szó.
Ráadásul villámgyorsan megszokható. Fater 900 dpi-s Gagyibájt után tért át WMO-ra, és két hét után teljesen átszokott. Csak ne váltogasd a régi egereddel, akkor sose szokod meg.
Én 1800 dpi-n használom a G400s-t, 800-on a G402-t, most 1000-en a zsír új G100s-t, és fater gépéhez átülve probléma nélkül elvagyok a 400 dpi-vel. És nem tudom, ha egyszer egységesítem a desktopos dpi-ket, minél fogok maradni.
(Játékban konstans 7,2 cm / 360°-kal játszom, erre valók a driverben az egérprofilok.)
Mindezektől függetlenül mondhatjuk viszont, hogy az MLT04-es szenzor játékra kifejezetten alkalmas, szigorúan objektív szempontokat figyelembe véve, lásd ÖF.
-
-
-
dobragab
addikt
Na, látom, beismerted, hogy a nehéz egér többet árt, mint a könnyű.
Már csak azt kell eldönteni: ha van választási lehetőséged, egy félkilós téglával dobjunk pofán, vagy egy egykilóssal? Nyilván a félkilósat választanád. (A két tégla sebessége meg fog egyezni, ha esetleg bele akarnál kötni.)
Mindkettő ártalmas, de a nehezebb tégla még inkább.
Ezek után még azt mondod, hogy nyugodtan vegyünk nehéz egeret.
-
kemotox
addikt
Igen, ezt mindenki érti, de.
Ezen kívül a súly is számít. Gondolom azt azért érzed, hogy van különbség nehéz és könnyű között, és hogy nem ugyanolyan megterhelést jelent az izmaidnak, ízületeidnek a kettő.De mivel függőleges fogású gamer egér nincs, (sőt, nem-gamerből is alig van) ezért jelen esetben egyedül a súly a releváns tényező.
Különben is, ne próbálja meg nekem senki bemesélni, hogy egy nehezebb dolgot kényelmesebb tologatni meg emelgetni, mint egy könnyűt. És ha van lehetőség könnyű egérre, akkor minek válasszunk nehezet? Egy igazi gamer legyen kényelmes és lusta
-
-
-
-
-
-
törölt tag
Hát én elég HIGH-on használom játék közben (más hülyét is kapna/kb 4cm egy 360-as fordulás) de 2centi azért még nekem is sok lenne.. Aztán lehet, hogy valakinek ilyen igényei vannak, de szerintem egyáltalán nem "általános" (inkább durva túlzás; már az is, amit én művelek)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Van, aki a wireless lag-ot sem érzi.
Ettől függetlenül van különbség. 500 és 1000 között már elhanyagolható.
Nem fog akadozni, ha nem minden vacak USB-n van.Használtam az egeret 125 Hz-en, mert lusta voltam szöszölni vele 3 percet. Azért 500 Hz-en mondjuk ez a Salmosa jóval harapósabb, mint 125 Hz-en a Diamondback 3G (ugyanaz a szenzor).
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Most direkt nem olvasod, amit írok?
"Eddig az volt, hogy a billentyűzetet azért kell PS2be dugni, hogy ne legyen késés,"
Nem késés, hanem CPU-overload, ami akadozáshoz vezethet - vagy az egér esetében lehet még zavargó kurzor.
"de arra nem mondasz semmit, hogy az egérnek miért nem az a jó a PS2?"
"Valamint ha a billentyűzet laggol akkor az egér miért nem?"
Mikor mondtam, hogy nem? [link]
Hányszor írjam még le ugyanazt?
--------------------------------------
ng0ofy: Sebességvesztés nélkül? Minden USB-eszköz közös sávszélt használ, a CPU-load meg összeadódik.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Mintha ezt mér egyszer megválaszoltam volna. Álmodtam? Azért rossz a PS/2, mert lassú, mint a bűn, max 200 Hz-en tud frissíteni. Viszont régi lapokon és talán az újakon is nagyobb a prioritás, mint az USB-nek. Sokan azért használnak PS/2 bill-t, mert úgy gondolják, hogy eggyel kevesebb USB eszköz is sokat javít az USB portok és a chipset feldolgozóképeségén. Ami egyébként humbug. Arra találták ki az USB-t, hogy egyszerre tudjon kommunikálni több eszközzel (szemben a PS/2, COM portokkal) sebességvesztés nélkül. Szerintem.
petison: Logitech G400 (ha találsz olcsón, 7k körül valahol stb
akkor szólj én is most akarok ilyet venni)
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
A lényeg, hogy a kurzor mozgatása sokkal finomabb folyamat, minthogy oldalazol meg ugrasz meg akármiegyebet csinálsz billentyűzettel ---> sokkal érezhetőbb a késés. Ha a bill. PS/2, eggyel már biztosan kevesebb eszköz csücsül az USB-vezérlőn.
DeFranco: Ezt most nem egészen értem. Adott a módszer, hogy hogyan kell megcsinálni.
Engem meg soha nem zavart annyira, hogy csak ezért szétszedjem; Quake Live-hoz meg amúgy is van script, ami figyelmen kívül hagyja az egy egységnyi görgetést.
-
ng0ofy
KORREKTOR
Frissítés ráta miatt és az adatátvitel sávszélesség miatt gondolom.
(egyébként a PS/2 golyós egér a király, értem?)
AndrewTdi: Én anno nyomtam egy évig kb. Logitech MX700-al. Alakja, érzékelője ugyanaz szerintem (nem biztos), mint az mx518-nak csak lom nehéz a két ceruzaelemtől (én ezt szerettem benne egyébként, de ha visszaolvasol rájössz, hogy nálam mindegy, mert nem a csuklómat fárasztom, hanem a vállamat
). Viszont amint több eszköz van ami rádiós a környékén vagy sok gép, telefon, akkor megbolondul. Az első LAN után, amire azzal mentem megváltam tőle. Lényeg: Nagyon kényelmes és precíz volt! Biztos van valami használható utódja a logitechnél...
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Mondjuk még most se nagyon hiszem, hogy cpu terhelésnél csak az USBn jövő jel dolgozódik fel később."
A PS/2 biztos nem. Pütyög, hogy "figyejjé', itt vagyok" - és a CPU figyel, hogy ott van, majd megszólalnak a fanfárok.
"Magadról elég nehéz eldönteni, hogy bemeséled vagy tényleg úgy van."
Szerintem könnyű. (Persze lehet, nem mindenkinek..
)
Nem szoktam magamnak bebeszélni semmit - az önátverés sajnos (?) nem megy, pedig néha jól jönne. Ezt én tudom, mivel én vagyok én, te meg vagy elhiszed, vagy nem - az igazságon semmit nem változtat.Összegzés: NEKED nem kell PS/2 billentyűzet, másoknak lehet kicsit mások az igényeik és a felhasználás módja (netán tapasztalataik) - és szükségük van rá.
NxAlex: Nem. A "kényelem" egy teljesen szubjektív fogalom.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"nem az USB van "túlterhelve", hanem a CPU van túlterheve"
Szerinted a kettő nem függ össze?
"ha a CPU van túlterhevel, akkor esetlegesen nincs ideje azonnal foglalkozni az USB-n jött adattal"
Pont ezt mondtam én is.
"valaki "bemeséli magának" szindrómának vélheti, valszeg én is'
Valószínűleg. Én meg tudom, hogy nem az.
"Köszi az infókat"
Szívesen.
--------------------------------------------------------
noxwill: Ennyiért megjön eBay-ről az MS WMO 1.1a-d, vagy picit többért a Logi MX310 / Logi G1 / bulk SS Kinzu-d. Egyik se Ratyibájt.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Akkor még mindig benne vagy az USB nyujtotta 6-ban."
Kivéve, ha többször váltok fegyvert ilyen manőverek közben, mert a váltakozó leütéseket már nem biztos, hogy szeresse.
Pláne, ha közben küldök egy smiley-t is."Ha valaki egeret 125Hzn használja, azt a lag se fogja zavarni."
Sokáig használtam úgy, mégis zavart.
Ha túl sok input megy be az USB-be, az egeret is.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez pont elég nyomós.
Szerinted a komolyabb mechanikus board-okon miért van PS/2-es csati (de még pl. a SteelSeries - rá nem jellemző módon - is ajánlja, hogy PS/2-n használd; amiben most kivételesen igazuk van) ?Terhelésben pedig nem a %-on van a hangsúly, hanem azon, hogy nem interrupt-alapon működik és a jeltöbbletből lehetnek mikrolagok, vagy furán viselkedő egér - főleg, ha a rágcsálót nem 125 Hz-en hajtod.
Másrészről az egered nem USB-s? Mert akkor már kapásból ott egy plusz eszköz.
"Bocsánat, de te hány gombot szoktál lenyomni egyszerre max?"
Ha mondjuk jobbra előre strafe-elve, levegőben guggolva váltok fegyvert, egyszerre legalább 5-öt.
-
WolfheartGR
őstag
Semmi gond, de mondom, ha nem érted, nem neked készült. Itt a lehetőség a lényeg és az, hogy nem futsz limitbe. Nem az, hogy én hány gombot pókolok le egyszerre.
Az én billemnek is van antighosting hiányossága ami zavaró icipicit, de megoldható és nem kell hozzá 18 gombot nyomnom csak 3-4-et.
Folytassuk privátban ha mindenképp muszáj, mert lassan rákoppintanak az orrunkra, esetleg mennyünk át ide: [link] -
WolfheartGR
őstag
Most arról beszélünk mi-miért jobb egy adott célra, vagy arról, hogy neked mik a személyes igényeid? Ha nem érted akkor nem neked készült, nincs rá szükséged ennyire egyszerű.
Lényeg, vannak olyan egyidejűleg lenyomott billentyűkombinációk amikre szükséged lehet, de az antighosting/n-key rollover nem képes lekezelni, akár bukhatod is az adott játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Honda topik
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Pro Max 128GB / 12 hó jótállás
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest