- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
-
(rögzített hozzászólás)
Mielőtt ajánlást kérnél az alábbi kérdésekre válaszolj:
1 - Mennyi a keret?
2 - Használtpiac játszik?
3 - Külföldi rendelés játszik (Maxgaming, ebay, amazon)?
4 - Mire használnád az egeret?
5 - Hogyan fogod az egeret (palm / claw / fingertip)?
6 - Mekkora kezed van? Tenyér tövétől középsőujj végéig + szélesség, cm-ben.
7 - Milyen egered volt korábban?
8 - Egyéb igények (plusz gombok, RGB, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
válasz
WinnerB0Y #24626 üzenetére
Remélem nem Win8/8.1-ed van.
1. Driver Signature Enforcement Override.exe-> Enable Test Mode (restart, ha kéri)
2. ..stermy v8 beta 1\USB Polling rate 500hz or 1000hz\DRIVER\Setup.exe -> install service-> kiválasztod a listából a módosítani kívánt egeret, majd "Filter on Device" pipa, és beállítod a polling rate-et. (500 fölé felesleges), majd "Close"
3. ismét Driver Signature Enforcement Override.exe -> Sign a System file -> bepötyögöd, hogy "c:\windows\system32\drivers\hidusbf.sys" (természetesen idézőjelek nélkül. Ezt követően kéri, hogy restartold a rendszert, majd a windows felállása után ellenőrizni tudod a mouserate.exe-vel, hogy a megfelelő polling rate-en ketyeg-e az egér.
-
válasz
WinnerB0Y #24624 üzenetére
Ha a MarkC Mousefix-re gondolsz, akkor az roppant egyszerű. Csak futtatod a megfelelő reg-et (alapesetben "Windows7_MouseFix_TextSize(DPI)=100%.reg") és restartolsz egyet. Majd ezután ellenőrzöd, hogy minden úgy működik-e ahogy kell. (MouseMovementRecorder.exe)
Természetesen win csúzka középen és rámutatás pontossága off. -
WolfheartGR
őstag
válasz
WinnerB0Y #23681 üzenetére
Segíteni szeretnének a kollégák, nem oltani. Az itt megforduló emberek miatt borult ki a kolléga, és speciel én ezért hanyagolom a topikot mostanában. Már nagyon könnyen elborult az agyam. Hidd el nekik, ha 6000 cpi-n tolod az egeret és Win sens-be meg lemész hármasra, annak sok értelme nincs. Hallgass rájuk, nem beszélnek marhaságokat. Én sem egyszer írtam már le az alapokat.
-
-
whYz
őstag
válasz
WinnerB0Y #23673 üzenetére
Na szoval, ha windows csuszka 3-ason all az azt jelenti, hogy negyedeli a cpi-det, tehat a 6000-bol marad 1500.
Tehat egy 1500 cpi-s egerrel beerheted. Ahogy mar leirtak erdemesebb 6osra allitani a csuszkat, mert akkor visszavehetsz a cpi-bol ami igy talan valamennyivel jobban birja. De maradhatsz 3-ason is, sot a 4-es is ajanlott beallitas(az felez) egyedul az 5ost illetve a 6nal nagyobb beallitasokat keruld.
-
válasz
WinnerB0Y #23673 üzenetére
-Win csúszka fixen 6/11 (középen)
-"Rámutatás pontosságának javítása" windows egérbeállításoknál off-on, azaz ne legyen bepipálva.
-Kell egy mousefix, ami kiszedi a windowsból az egérgyorsítást. (első hszben begtalőálod a packot amiben benne van)Ezután lehet desktopon DPI-t állítani saját szájíz szerint, majd ezen a DPI-n játékon belül a sens-et belőni.
-
Phvhun
őstag
válasz
WinnerB0Y #23654 üzenetére
Ebben igazad van, viszont ez elképzelhetetlen forgási sebesség, én 1800 dpi-n tolom 1-es sensivel.
Namost a tied ehhezképest 4.5× akkora, amivel gyakorlatilag már amiatt nem lehet rendesen célozni, mert a kezed nem képes olyan precíz mozdulatokra.
Az oké, hogy ez mindenkinek máshogy kényelmes, de javaslom, hogy egyszer csak 1 napra próbáld meg pár dm körön keresztül a 0.3-as sensit 6000 dpi mellett ( vagy 1-es sensi-t 1800 dpi mellett ). Ez így elsőre nagyon durván lassúnak tűnhet, de egy próbát mindenképp megér, még csak nagy egérpad sem kell hozzá, én egy kicsi 150 forintos teszkós padon vagyok.whYz: 1-es az alapsens codban, aminek az az oka, hogy mg-be ülve 1-es sensi mellett forogsz ugyanolyan gyorsan. ha 2-re veszed a sensit, akkor mg-be ülve ugyanúgy 1-es sensivel fogsz forogni, és a gyors akcióban, amikor ezen múlik a kör, emiatt lehet bukni, hogy körbelövöd az ellent a szokatlan sensi ugrálás miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest