Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
válasz
schawo #15819 üzenetére
Félreértettél vagy rosszul fogalmaztam. Nem azt szajkózták, hogy jobb a 3200 nél hanem hogy ez a legjobb, de amikor összehasonlításra került a sor mindig csak általánosságok voltak. Képminőség kb azonos, de több a lehetőség, nagyobb a potenciál benne, több szolgáltatás, na de hogy konkrétan ezek mit takarnak az nem derült ki. Alapból én a 3200 at favorizáltam volna, azon egyetlen ok miatt mert 1 generációval újabb. Épp ezért forszíroztam hogy kiderüljenek a finomságok, ami miatt mégis egy régebbit érdemes venni.
A GPS még érdekelne, de a teszt szerint mindkettőben mint opció szerepel, wifi érdektelen számomra, exposorozatot szoktam használni, bár nem túl sűrűn, de jó ha van. A kihajtható kijelzőt nem tudom, lehet rászokok, de előfordul hogy még a videokameránál is elfelejtem tekergetni.
Nem gondoltam hogy ennyire kiborítom a bilit, mert nem fogadom el elsőre a standard választ és a dolgok mögé akarok látni. Senkinek nem vontam kétségbe sem a szavát, sem a tudását, de még csak a jóindulatát sem, egyszerüen arra gondoltam, hogy nem feltétlenül azonosak a szempontjaink, és könnyen előfordulhat hogy valakinek valami perdöntő és elengedhetetlen, az számomra értéktelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Olympus OM-1 mark1 fényképező eladó (m43)
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest