Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Schuby

aktív tag

válasz schawo #15819 üzenetére

Félreértettél vagy rosszul fogalmaztam. Nem azt szajkózták, hogy jobb a 3200 nél hanem hogy ez a legjobb, de amikor összehasonlításra került a sor mindig csak általánosságok voltak. Képminőség kb azonos, de több a lehetőség, nagyobb a potenciál benne, több szolgáltatás, na de hogy konkrétan ezek mit takarnak az nem derült ki. Alapból én a 3200 at favorizáltam volna, azon egyetlen ok miatt mert 1 generációval újabb. Épp ezért forszíroztam hogy kiderüljenek a finomságok, ami miatt mégis egy régebbit érdemes venni.
    A GPS még érdekelne, de a teszt szerint mindkettőben mint opció szerepel, wifi érdektelen számomra, exposorozatot szoktam használni, bár nem túl sűrűn, de jó ha van. A kihajtható kijelzőt nem tudom, lehet rászokok, de előfordul hogy még a videokameránál is elfelejtem tekergetni.
    Nem gondoltam hogy ennyire kiborítom a bilit, mert nem fogadom el elsőre a standard választ és a dolgok mögé akarok látni. Senkinek nem vontam kétségbe sem a szavát, sem a tudását, de még csak a jóindulatát sem, egyszerüen arra gondoltam, hogy nem feltétlenül azonosak a szempontjaink, és könnyen előfordulhat hogy valakinek valami perdöntő és elengedhetetlen, az számomra értéktelen.

x230, N53SN, D7200, BV6000S

Új hozzászólás Aktív témák