- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuby
aktív tag
válasz schawo #15819 üzenetére
Félreértettél vagy rosszul fogalmaztam. Nem azt szajkózták, hogy jobb a 3200 nél hanem hogy ez a legjobb, de amikor összehasonlításra került a sor mindig csak általánosságok voltak. Képminőség kb azonos, de több a lehetőség, nagyobb a potenciál benne, több szolgáltatás, na de hogy konkrétan ezek mit takarnak az nem derült ki. Alapból én a 3200 at favorizáltam volna, azon egyetlen ok miatt mert 1 generációval újabb. Épp ezért forszíroztam hogy kiderüljenek a finomságok, ami miatt mégis egy régebbit érdemes venni.
A GPS még érdekelne, de a teszt szerint mindkettőben mint opció szerepel, wifi érdektelen számomra, exposorozatot szoktam használni, bár nem túl sűrűn, de jó ha van. A kihajtható kijelzőt nem tudom, lehet rászokok, de előfordul hogy még a videokameránál is elfelejtem tekergetni.
Nem gondoltam hogy ennyire kiborítom a bilit, mert nem fogadom el elsőre a standard választ és a dolgok mögé akarok látni. Senkinek nem vontam kétségbe sem a szavát, sem a tudását, de még csak a jóindulatát sem, egyszerüen arra gondoltam, hogy nem feltétlenül azonosak a szempontjaink, és könnyen előfordulhat hogy valakinek valami perdöntő és elengedhetetlen, az számomra értéktelen.x230, N53SN, D7200, BV6000S
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Hálózati / IP kamera
- Microsoft Excel topic
- MIUI / HyperOS topik
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Synology NAS
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs