Hirdetés
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Helló!
Én ajánlom figyelmedbe Szten Márs írását - sajnos nem került be az 1-es hsz-be - amit a #6924 hsz-ben található linkről elérsz (bridge vs slr).
Másrészt, szerintem nézz szét mintaképek után a neten amiket az általad választott fényképezőkkel lőttek. Megkönnyítheti a döntést!
Mondjuk én ezt a "Sigma kitobi" dolgot nem igazán értem, hisz adott váz gyártó - legjobb tudomásom szerint - a saját obiját adja kit-ben. Tehát, a Canon esetében Canon kitobi. Persze lehet tévedek....
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest