Hirdetés
- Mobil flották
- EarFun Tune Pro - a család mindent tudója?
- CMF Watch Pro 2 - ebből a poénból többet is ki lehetett volna hozni
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Wayteq x960bt
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
-
Mobilarena
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
grigo
őstag
válasz
-FreaK- #54409 üzenetére
Első kézből tudok most neked infókat adni, de mint mindent fenntartással kezeld.
Csak az iso!!!!! Az lesz a legjobb barátod. Persze kell a jó AF de nincs az az AF amit nem forog ki a kis szarzsák. Ha sorozatot lősz akkor meg a legcukibb fejek nem lesznek benne abban az 1-2 éles képben ami pont sikerült.Persze minden más fontos de magas iso nélkül zokognék. Nyilván ez is más ha egy üvegfallal körbevett panoráma szobád van ahova egész nap ömlik a fény és szép áteresztő függönyöd van diffúzorként akkor lehet hogy nem kell úgy emelni. Nekünk nem ilyen a kecó
Eleinte vakuzni sem tudod úgy, mert nem jó neki a hirtelen villanás, a bőre se a legszebb a vaku fényétől.Én egy A7 és egy A7II-vel fotóztam (meg egy e-m10-el) és az 55 1.8-at feltéve is sokszor 1250-es iso van akkor is ha van fény. Szóval én az iso-t tartanám elsődlegesnek minden más előtt. De hátha a többiek mást mondanak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest