- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speed®
titán
Az a plexilap azért van, mert a régi rögzítőszettek még olyan leszorítóerőt toltak, amiket az új procik vékonyabb nyákja nem igazán tolerál, konkrétan be lehet hajlítani őket a socketba az IHSt nyomva. Erről lehetett olvasni sokat anno, volt, akinek a böszme megoldása károsodást okozott. Ha ésszel húzod le a hűtőt (gyári végállást hagyd figyelmen kívül, addig húzd csak, amíg stabilan megáll), akkor nem gond, ha kihagyod.
-
Speed®
titán
Írtam anno, hogy győződj meg a külön backplate témáról vétel előtt
Megoldás: csavarozd le ezt a vackot és flexeld le a felesleget róla, majd csavarozd vissza és mehet a gyártói megoldás. Az a négyzet alakú műanyag szerintem csak 775re való amúgy, nekem is van Tr hűtőm, aminél ahhoz kell. -
hegegabi80
addikt
-
Speed®
titán
Én vagyok olyan, hogy 130mm helyre beraknám a Noctua C14emet szívó állású ventivel és az oldallapot felette rácsoznám
TRUE Black nekem is van az oldtimereimhez polcon..jó volt anno, de a világ összes statikus nyomása kevés hozzáA kis 90 Direct viszont átgondoltabb, inkább a HR-01 receptjét követték vele szerencsére.
-
Speed®
titán
Olyan nincs, hogy 120-125..pontos méret kell, az az alattiak beférnek, a felette lévők meg nem
Jó a TRUE (Pure Rock szint..), a rögzítőszettje átgondolt, backplate/keret rögzítés után maga a borda 2 csavarral fixálható/bontható bármikor.
Amennyiért hirdeti a tag, ajándék.. -
Speed®
titán
Meg kellene sasolni, szabvány 75x75mm-e a furattáv, ill. backplate van-e a lap mögött vagy a tálcán van kialakítva menet a hűtő csavarjainak a fogadásához. Mert ha igen, az okoz némi bonyodalmat új hűtő esetén. Ha nem, akkor viszont könnyű dolgod van, tele a HA. Kis gyűjtés, magamnak is keresek épp valamit ;p
DC Ice Edge Mini FS (112mm)
AF Panorama (66mm)
TRUE Spirit 90 Direct (122mm)
BQ Pure Rock Slim (125mm)
TR XP-120 (88mm, 25mm ventivel)
Cryorig C7 (47mm)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Haditechnika, harcászat
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 1 / 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sorozatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest