- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
-
Mobilarena
Ajánláshoz szükséges kérdések (alkatrészeknél pontos megnevezést kérünk)
1.: Mennyit szánsz a hűtőre?
2.: Milyen házba kerül?
3.: Milyen alaplapra lesz?
4.: Processzor és videókártya típusa?
5.: Ramok pontos típusa?
6.: Egyéb igények? (szín, RGB, stb.)
>>> Ajánlott léghűtések és paszták táblázata - 2025 <<<
-
Qru
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
Felmerült az igény egy CPU léghűtés kibeszélő topik iránt, ami megnyitásra került.
A jövőben itt csak a konkrét választással/vásárlással kapcsolatos dolgok kerülnek a kibeszélő topikba pedig a minden más (tesztek, vélemények, tapasztalatok).
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
Benne volt az összefoglalóban, de kivettem. Most inkább visszaírtam mert úgy látom nem egyértelmű és bele fognak még szaladni ebbe egy páran. Ahol sima AM4 van írva azok alapból támogatják, de van amihez nem írtam oda mert tulajdonképpen mára az összes gyártónál van AM4 Kit ami rendelhető, lásd pl. Enermax ETS V1 sorozat, avagy kihozták a csak AM4-re valót, avagy kihozták az adott sorozat újabb V2-es verzióját ami már alapból támogatja.
-
törölt tag
Én is erre gondoltam, csak azt nem tudom, hogy mi lehet a hiba.
Többször leszedtem már a hűtőt és újra feltettem, hátha nem fekszik fel normálisan, de semmit nem javult.
Mondjuk ha terhelésnél benyúlok a hűtőhöz, akkor érezni, hogy a hűtőbordák szépen átveszik a hőt és a ventik meg tolják kifelé. Szóval maga a hűtő szerintem teszi a dolgát.
Akkor szerinted a CPU a gyenge láncszem? Lehet, hogy az nem bírja a tuningot?
Az alaplap egy Asus M5A99FX PRO R2.0(#70088) jim bcs
Igen, a fólia le lett véve, átlósan húztam meg.
Alapon (idle) semmi gond nincs vele 30-32 fokon tartja. -
Pöttön
őstag
Ha a Thermalright SilverArrow nem fér be akkor esetleg ez?
Phanteks PH-TC14PE
Igen csak egy liga a Thermalright-al, és ez 12cm-es ventikkel elméletileg 160mm magas.Heatsink Dimensions without Fan
134 x 140 x 160mm (LxWxH)
Heatsink Dimensions with Dual Fans (14 cm)
159 x 140 x 171mm (LxWxH) -
jim bcs
nagyúr
160mm a max. ami befér a Zalman M1 Cube-ba, itx lévén szedd ki az összefoglalóból ami tetszik. Utána szélességre meg kell nézni melyik nem takarja be a pci-e slotot, ha megvan az 1-4 favorit akkor leszűkítjük. Első szempontnak kellene egy max. keret.
Ha konkrétan a Thermalright SilverArrow ITX-re gondolsz akkor nem fér be mivel 165mm magas és neked 160mm a max. ami befér. Elmehetünk a Noctua irányába is ha a keret engedi. -
kisza25
félisten
lapos rajta a venti, ezért hangos és kicsi a légszállítása, 100 mm a venti így nagyon nem tudod mire cserélni és nem is biztos, hogy ez mellé elférne a dVGA 105x116x64 mm, a mini-ITX topikban szerintem jobban tudnának segíteni hűtők terén
-
Merlinclub
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja, hogy a fórumozóknak segítséget nyújtson processzor léghűtések kiválasztásához. Kérdezés előtt kérlek töltsétek ki az összefoglalóban szereplő 6 pontos kérdéssort, amivel az ajánlást segíteni tudjátok. Ebben a topikban nem foglalkozunk kompakt vízhűtésekkel (AiO).
- Teszt DeepCool AK400 Digital: hűtés extra kijelzővel
- Teszt DeepCool Assassin IV: egy igazán különleges toronyhűtő
- Teszt DeepCool AK500 hűtő: elegancia magas áron
- Teszt Megvan-e 250 watt? Jonsbo HX6250 hűtő tesztje
- Teszt DeepCool AK400 hűtő: elegancia és hatékonyság
- Teszt DeepCool AK620 hűtő: színes LED-ek nélkül is megkívánjuk
- Teszt A Zalman CNPS20X trónfosztásra tör a léghűtések piacán
- Teszt Noctua NH-U12A: a hűtők új királya?
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged