Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
válasz
Shinjike87 #227015 üzenetére
annak idejen 20+ eve mentunk kollegamnak autot nezni
Honda johetett csak szoba, akkor 5gen 6gen volt altalaban, a 7gen nagyon uj volt meg es draga, csak 1.4 vagy max 1.5 johetett szoba 1.8millio-ig, a VTI-re nem volt ammo, azok 2.3m-nel kezdodtek
na Soroksar, Helsinki ut Hold utca sarkan a kereskedes, akkor csak Hondakat arultak, odamegyunk hetfo reggeli szo szerint nyitaskor, az osszes autobol hianyzott a kmora
boven 1 millio felett arultak az 5gen-ket is, ami akkor nem volt keves ammo, de latszott rajtuk hogy ki van kozmetikazva is rendesen kivul-belul a porteka legalabb
na eppen mentunk volna el, akkor jott egy muki, hogy hoztam az orakat a "javitasbol"...
----
masik sztori meg mindig nem volt meg az auto, volt egy Martonvasari hirdeto, nagggyon megkimelt nem volt torve stb...talalkozzunk Érd-n a MOL kutnal
mi egy fel oraval elobb ertunk oda
feljebb van egy lángosos
kiadja a muki langosokat, eppen kajaljuk befele, jon a megkimelt Honda
a 2. fokozat revlimiteren pont elottunk dadogott le a motor
5ziegen style dob volt rajta 90-100mm veggel, olyan hangero, hogy egy szakadtabb vakolat lehullik tole az ut menten
mondjuk nemtom hova sietett, mert meg ~10 perccel elobb odaert o is
na megettuk a langost, be az autoba, oda MOL-hoz
mondjuk a tulajnak, hogy faszan megy a gep
aaaa o ezt nem szokta hajtani
uhm, ott alltunk fent a langososnal
akkor ledobbent, hogy ugyanezt az autot latta ott allni az ut mellett is, amivel jottunk
elol gepteto jobb oldali fenyszoron a tamaszkodott, bal oldalt befert a huvelykujj
hatul is csomagter ajto egyik oldalt koptatja a festeket nyilas oldalan, a masik oldalan befer az uj
kb el volt torzulva a bode is egy oldal utkozes miatt, csak annyira "nem volt torve"
hat, nem ez lett megveve...
Mogyorod, kepesauto extra-s hirdetes, VTI alufelnin, + Mugen kormany
odamegyunk, teligumi+lemezfelnin, gyari kormany, belsoje olyan saros retkes volt, mint egy komuves brigad melosautoja 2 honap utan - nem vicc, de hat foldes utas utcaban lakott a muki is, kitakaritani meg egy elado autot ugyan minek
kerdeztuk, hogy a VTI felni+gumik es a Mugen kormany nelkul mennyire modosult az ar?
az ugyanannyi
ja OK -
dellfanboy
őstag
válasz
das weltauto, ayvens, ezekkel volt cimbiknek mostanság jó tapasztalatok bár ők max 5éves autót vettek
becsületesnepper gci drága és ugyanolyan f+st hirdet mint a többi kavicsos nepper. ugorj be autós topicba pont most volt téma...
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
"Becsületesnepper" oldalát nézd meg.
Nem olcsók az autók, de korrekt kereskedés.
(Én még nem, de pár ismerősöm már vásárolt onnan, nem volt panasz utólag sem) -
8th
addikt
válasz
Shinjike87 #226972 üzenetére
Öreg autókat nézegetsz. A bontott alkatrészek miatt mindenképpen olyat keress amiből sok van és amihez relatív olcsó az új alkatrész. Caddy Life, Touran, Zafira B ilyesmik, lehetőleg valami európait. Én facelift előtti elejű Tourant vennék 1.9pd motorral kézi váltóval. A konkurens modellek közül a leghátsó sorban az a legtágasabb. Praktikum és helykínálat miatt a furgonból faragott hétszemélyesek jobbak de pl. a Doblo Family, Scudo, Trafic stb. sajnos mind drágábbak a keretednél és egyik sem valami személyautós. Gyenge hangszigetelés, kemény futómű, rossz menetkomfort, dübörög, teherautós az egész nem kényelmes vele utazni.
-
válasz
Shinjike87 #226972 üzenetére
1.9/2.0 TDi Sharan? nem tudom a Carens mekkora, de a Sharanban tuti elférnek heten
nekem volt, én imádtam
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest