- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
TomMusic #159734 üzenetére
Újabb Francia autók igen ... de ezek a régebbiek még megbízhatóak !
"Suzuki soha nem romlik" el is egy nagy uber legend, van egy pár ismerősöm akik megszívták vele pedig megbízható autót akartak, de ha egy autó nincs normálisan karbantartva az lehet bármilyen gyártmány mert soha nem lesz megbízható
Én amikor Suzuki -t néztem anyámnak legalább 5-6 -t megnéztem pedig 300-350k árkategóriában néztem, de egyik sem volt jó, amelyiknek jó volt a motorja annak rohadt az egész kasznija, és amelyiknek jó volt a kasznija annak pedig füstölt a motorja (ette az olajat) csattogott a váltója és így tovább !
-
w333
félisten
válasz
TomMusic #159722 üzenetére
Suzukit felejtsd el ilyen áron nem fogsz kapni csak olyat amit tolni kell, anyámnak tavaly Novemberben néztem Suzukikat 300-350k körül és mind szakadék volt, illetve nagyok sok s Suzuki nepper kiglancolt hulladékok, és sok a "tesó megegyezünk" Suzuki is !
Így Peug 306 lett a befutó 1.4 (8V) szívó (a világból kimegy) ugyan ilyen !
Kis szerencsével 200k -ért már kapsz olyat amilyen kell !
-
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3045, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest