- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Theodorci #214557 üzenetére
USA-beli autókereskedős (új is, szerviz is, stb) csoportot követek, ott már pár hónapja látszik, hogy elmúlt a hiánygazdaság, illetve az emberek 1-2 év után még mindig több pénzzel tartoznak a banknak, mint amennyiért újat lehetne venni a jelenlegi helyzetben - ott jellemzően hamarabb megtörténnek a változások, globálisan nem egy rossz indikátor. Viszont maga a válságocska/NEMrecesszió még bőven nem zajlott le, bankok érzékeny helyzetben vannak, kamatok magasak, lehet még rosszabb is, majd meglátjuk. Szvsz
-
dj79
senior tag
válasz
Theodorci #214217 üzenetére
Sajna nem nagyobb a kombi utastere. Én pl elférek magam mögött a 184 centimmel.
A km jó kérdés, most lesz (kb holnap) 260ezer a 2014-es kombinkban, de köszöni, jól van.
Városban időjárástól függően 4,2-5,7, pályán meg prius és auris klubtagoknak 4 liter, amúgy meg 6 eleje (de én szeretek haladni is).
Ha ilyet keresel, mindenképpen legyen led, nehogy halogénes legyen a fényszóró. -
válasz
Theodorci #214217 üzenetére
Nem gondolom, hogy a fentebb linkelt - radarok & ülésfűtés nélkül - annyira jó ajánlat. Egyébként jó kis kocsi, én még a szélzajt találtam rendkívül magasnak 110 felett, így, ha sokat pályázna, nem feltétlen a legjobb megoldás. A kerékdobok & motortér egész korrektül ki van szigetelve, de a sistergés 110 fölött már jelentős.
-
rbalint88
addikt
válasz
Theodorci #214215 üzenetére
Ebbol van kombi is, ha ebben keves lenne a csomagter
Abbol nagyobb a valasztek is. Az utaster nem tancterem, ha langaletak vagytok, akkor szukos lehet. Nekem 188 centivel ippeghogy eleg lett volna.
Motorero szerintem boven eleg, ha nem vagy szaguldozos tipus. 140-es utazot stabilan tudja, gyorsitasnal kicsit hangos a mukodesi elv miatt.
Nekem az infotainment butasaga faj benne, de lehet csak azert, mert mar nagyon megszoktam az okostelefon integraciot. -
rbalint88
addikt
válasz
Theodorci #214208 üzenetére
Mert full fapad. Nezegettunk mi is Ioniqot (elektromost), egy kedves forumtarset ki is probalhattam. Jobb felszereltsegekhez volt a navi melle Infiniti hifi, ami jol beallitva nagyon szepen szol, foleg a szinten szeria okostelefon integracioval, ami jobb minosegben adja at a hangot, mint a bluetooth. Emellett Hyundait nem vennek ulesfutes nelkul, mert olyan karpitanyagot hasznalnak, ami elegge tartja a hideget (Elantra es i30 utan ez a tapasztalatom). A belter amugy kopogos, de legalabb eleg tartos.
Anno meg beszelgettem taxissal, o is azt mondta, hogy dct valtos autot gari lejarta elott el kell adni. Plusz ebben a(z amugy is) problemassa valo 1.6gdi van, megfejelve a hibrid miatti sokszori inditassal, faznek tole
Szvsz ha sima hibrid, akkor a Toyota rendszerut valasztanam. Titkos tipp a Ford Mondeo. Ha budzseben ellatsz plug in hybridig, akkor meg Golf GTE.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Formula-1
- További aktív témák...
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 8GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest