- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Jól néz ki a világoskék iPhone 17 Air
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- iPhone topik
- Honor Magic V2 - origami
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Aktív témák
-
hobizoli
nagyúr
Alfa-Fiat-Lancia buherator, aki telleg jo, a Kerepesi "jajga" Jani, a 18.ker Lakatos utcaban. DCS a kicsi segget az anyafoldhoz veregethetne, ha ojan gyors vasakat rakna ossze csillios puccos lehuzos muhelyeben, mint amit Janika csinal hozza kepest toredek arbol, meg foleg fényévekkel hosszabb élettartammal
Crybaby Uno-jat is itt csinaltak, ez egesz Europa 2. legyorsabb UnoTie-je jelenleg gyari blokkal (11.4sec @200km/h) es meg nincs benne kovacsolt belso sem ehhez.
hobizoli
-
Kleroo
veterán
de az szimpla első kerék vs hátsó kerék dolog.
nem racingolni meg driftelgetni akarok, hanem szimplán élvezni a vezetést. egy hátsókerekest pedig az élvezi, aki tudja is "használni"
ha azt nézem, hogy a focus "ellenfele a g astra, golf, ect, akkor ennél(focus) jobb futómű+váltó+kormány nincs jobb.
A mai legmodernebb kocsik hozzák lassacskán a színvonalát. -
Boxer001
veterán
Magadtól történt? Zsíííír.
Tényleg jól választottam avatart, izgalmas így az élet.Most ez kb. annyira értelmes volt, mintha én azt írnám, hogy a te neved meg azt sejteti, hogy egy gyökér vagy gyök 2 iq-val.
Na mindegy, az a lényeg, hogy rá tudtál nyomni a válasz gombra, megcsináltad.
Erre akartam felhívni a figyelmed, semmi másra. -
gamer0101
aktív tag
Mit kellene még átolvasni? Elsőként bele kellett, hogy köss gaborbol elírásába, mindezt úgy, hogy közben fogalmad sincs, az adott területen szerzett sokéves tapasztalatairól / hozzáértéséről. Elírta...2x is...na és? Mással is elfordulhat...akár veled is..ja nem, veled nem.
Utána még neked állt feljebb, miután Boxer001, az általad megformált stílusban, ironikusan, felhívta a figyelmed arra, hogy használd a Válasz gombot.
Végül valami oknál fogva feltételezted rólam, hogy szerintem az igénytelenség teljesen helyénvaló. Ezt már végképp nem tudom / tudtam mire vélni és tán lehet jobb lett volna nem is kommentálni.
Semmi baj, ügyes kis flamebait volt!Szégyelem is magam, hogy "szóba álltam" veled...
-
gamer0101
aktív tag
..hogy jön ide az, hogy ki az igénytelen és ki nem az?
Mi, vagy ki jogosít fel téged arra, hogy bárkit is minősíts egy közösségi / szakmai fórumon? Legfeljebb önmagadat, azt lehet...sikerült is... Mindegy: OFF
Valaki másnak van még valami reakciója a Peugeot-os kérdésemre? Köszöntem!
-
Rick4
félisten
És ha gyalogosan átengeded, akkor mitől olyan nehéz bringástul átengedni. ...
Borzasztó egyszerű: a kresz kimondja, hogy a gyalogos átlekőhelyen áthaladó gyalogosnak elsőbbsége van. Viszont az áttekerő biciklisnek nincsen. Nem beszélve hogy a kresz megszegése a gyalogos átkelőhelyen való biciklizés. Te ha egy védett főúton mész, megállsz minden keresztutcában, és kiengeded az ott várakozó autósokat, akik esetleg egy elsőbbségadás, netalán stop tábla miatt várnak arra, hogy kihajthassanak?? Kb pont ilyen lenne egy kerékpározó biciklist átengedni a zebrán. Nem jár neki az elsőbbség, rásdfásul még amit csinál, azt is a kersz megszegésével teszi, de átengeded? -
Khelben
nagyúr
Ha nincs közötte 10 év alatti gyerek, akkor nem feltétlen, egy 10 év feletti már elutazik egy sporttáskával egy hétre. Ha meg kisgyerek van, akkor az 560 liter is kevés, ez tapasztalat
Mindenesetre több, mint 4 milliót adni egy alsóközepes autóért nálam a ritka nagy hülyeségek csoportjába tartozik. Még akkor is, ha vadiúj, 0 kilométeres, hát még így...
-
dragonfx
veterán
a fogarasi teszkóval szemben szokott állni egy rally S2es audi..meg egy e190 evolution
..fainul néz ki verseny stíleba ez a merci és jó állapotú is.
-
fokukac
nagyúr
ehhez csak annyit, hogy itt áll az irodaház mélygarázsában a bringám. Ma leadási határidő volt, át kellett ugranom a bme-re, gondoltam, király, megyek bringával, 10 perc, és ott vagyok. Természetesen 2 perccel indulás előtt leszakadt az ég... - a város épp' teljesen be volt állva, autónak értelme nem lett volna, mehettem hát bkv-val. olyan fél óra alatt ott is voltam.
-
I_Am
veterán
Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore café
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Bluetooth hangszórók
- Battlefield 6
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Víztisztító berendezések - kancsók - szűrőbetétek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED55C27LA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest