- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
#42556672 #9186 üzenetére
A VLAN és használata eddig se volt újdonság számomra, Cisco-nál és pár tákolt megoldásnál (TP-Link, D-LINK openwrt-vel, illetve TP-Link switch-ek gyári fw-vel) már alkalmaztam és nem is volt gond se router, se switch esetén, de most mikrotik-nél nem nagyon megy. A vicces egyébként az, hogy már vagy a 4. videót nézem ezzel kapcsolatban és mind a 4.-ben kb. ugyan azt a megoldást (csak mondjuk más vlan id-vel és hálózatokkal) máshogy valósítják meg, ami különösen tetszik
Az viszont kiderült, hogy egy lépést kihagytam a kattingatásnál (cisco-nál cli-hez szoktam, próbálok mikrotiknél is áttérni rá), úgy hogy nekikezdek még egyszer, bár azt még most sem láttam, hogy egy portnál az adott vlan-t hogy kell untagged-re, illetve tagged-re állítani.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- TP-LINK routerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- E-roller topik
- További aktív témák...
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest