- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
"A DIGI olcsó, cserébe szar. Én anno menekültem a Digi LAN szolgáltatásuktól. Mert botrányos."
Amúgy ez volt az eredeti bekezdés ! Innen kiderült, hogy találkoztál egy nem túl képzett szerelővel, ettől a lan szolgáltatás is szar lett?! Na mindegy, elég volt az offból.
Most megint betelefonáltam, szerintük már látnom kellene az ezres netet, de ezt csak úgy fogom tudni kimérni, ha nem routeren keresztül mérem
.
Nekem erről mindig a ködben eltévedt pilótás vicc jut eszembe, mikor végre meglát egy köd mentes házat köröz körülötte, majd mikor felfigyelnek rá megkérdezi, hogy hol van.
A válasz " uram ön egy repülőgépben ül", ezek után a pilóta pár perc után mintha sinen volna rögtön megtalálja a köd ellenére a leszállópályát és leteszi a gépet. Az utasok meg csak csodálkoznak, hogy ebből, de hogyan?
A pilóta válasza: "a válasz teljesen helytálló volt, de semmi köze nem volt a kérdésemhez, innentől már tudtam, hogy Redmondban vagyok a Microsoft székháznál..."
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Dobozos formában is befutott az AMD 32 GB-os csúcs-Radeonja
- Milyen SSD-t vegyek?
- Yettel topik
- Reklámblokkolók topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
ekkold