- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Fotók, videók mobillal
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
válasz
jerry311 #8596 üzenetére
Bár szét még nem szedtem/nem láttam szétszedve, szerintem a hűtés ki van vezetve, vagyis maga a ház a cpu/ram passzív coolere tippre, legalábbis erre utal a tetején a bordázott kialakítás a nagyobb hőleadás érdekében + a borítás anyaga is valami öntvény/spiáter szerű, a tetején biztosan.
Kíváncsi lennék, hogy egy RB1100AHx4 tágasabb házzal is ugyanígy melegszik, mint ez. Azért nem kis teljesítmény van "becsomagolva" az rb4011 házába. Első beüzemeléskor azt gondoltam, hogy hibás darabot kaptam(vártam mikor füstöl el, mert a kezem nem állta ha hozzáértem a burkolathoz), de aztán figyelgetve a health menüpontot és utána olvasva rájöttem, hogy ez a normális.
Az biztos az élettartamának nem tesz jót, de így van megtervezve, maximum a tápegységét tudod kicserélni egy minőségibb darabra, ha létezik ilyen vagy csinálsz magadnak egyet minőségi alkatrészekből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpársportok
- Yettel topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Assetto Corsa EVO
- OLED monitor topic
- EAFC 26
- Küszöbön az androidos PC-k
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- Otthoni PC Komplett Szett Akár játékra is! Monitorral, Billentyűzettel, Egérrel
- Apple iPhone X 64 GB fekete - kártya független, tökéletes állapot - eredeti Apple szilikon tok
- Gamer PC Ryzen 7 5800X, RX 6700XT 12GB
- ÚJ ! TAMRON 18-300 F/3.5-6.3 Di III-A VC VDX SONY-E APSC
- Evga Geforce 3080 10g XC3 - 6 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- 24 GB-os RTX6000 HP - garanciával
- 153 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- 2db UK billes (146 / 147) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest