- Poco F7 – bajnokesélyes
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ekkold
Topikgazda
válasz
bambano
üzenetére
Ehhez csak annyi tennék hozzá, hogy ez egy fórum, nem kötelező semmi. Ha nem szimpatikus a kérdés, a kérdező stílusa, vagy nincs időd segíteni (ne vedd magadra, általánosságban akarok fogalmazni) akkor nyugodtan tovább lehet görgetni, és csak az érdekes dolgokat elolvasni. Szerintem maximum egyetlen mondatot ér meg, hogy felhívjam a kérdező figyelmét rá: Figyelj csak, az előző oldalon pont erről volt szó! Ha ennél több kell akkor vagy segítek (már ha tudok), vagy szó nélkül továbblépek.
Én pl. azért segítek ha tudok, mert még emlékszem, hogy volt amikor nekem is jól jött a segítség. Aztán ha itt sikerül megoldani egy problémát, esetleg abból is tanulok valamit, aminek máskor esetleg hasznát veszem.
Pl. szerintem irreális egy otthoni, vagy akár egy céges, de alkalmi szintű felhasználótól tanfolyam elvégzését elvárni, persze "leoltásnak" elmegy, de azt meg minek. Autodidakta módon tanultam bele a mikrotik lelkivilágába, és most már viszonylag jól hozzá tudok szólni, de nem tartom magam profinak. Nekem pl. az elektronika (erős és gyengeáram) is szakterületem, és egy elektro fórumban aztán tudnak néha olyan bődületes hülyeségeket kérdezni, amire néha lehetetlen jó választ adni. Olyankor max. szólok, hogy hívj szakembert, mert a munkadíj amit meg akarsz spórolni, az nem ér meg egy áramütést. De egy router esetében nincs ilyen, ha nem sikerül akkor lehet resetelni, és újra nekiállni
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Formula-1
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3579, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

ekkold