- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bambano #6307 üzenetére
Csak pár gondolat:
- Ennyire frusztrálnak az alapszintű felhasználók? Akkor válts munkahelyet és ne itt bosszankodj.
- Írták itt, hogy a szakértelmet meg kell fizetni. Ez így van, de ez sajnos hungeráj, inkább megbízzák a vérpistit, oldja meg. Azért én remélem, hogy idővel néhány vérpisti kikupálódik és okul a hibáiból és még akár jó szakember is lehet. Szerintem a fórumon pont őket kellene felkarolni, ha hagyják.
Azt meg hogy hogyan lehet ezt a jóleszazolcsón folyamatot itthon megállítani/megfordítani, az nagyon jó kérdés.
- Ajánlották itt a Mikrotik saját fórumát. Hááát, az se jobb, egyszerű kérdésekre se válaszolnak mostanában.
A másik, hogy sajnos az angoltudás is a béka ülepe alatt. Én se vagyok jó angolos, de levelezés szakmai dolgokról megy nekem. Csak mikor azt kérdezi a HR-es, hogy mi az életcélom, arra még magyarul is nehéz válaszolni, azt meg, hogy p.n@ és pénz, nem mondhatom:[link] -
törölt tag
válasz
bambano #6307 üzenetére
mint ahogy az is irreális, ami jelen esetben ….
Egy pici sarkítás érzek ebben, itt már egy bekonfigurált, működő hálózatról volt szó, és annak egy apró része, amiben picit megkavarodott, illetve kissé esetlenül fogalmazott meg a kérdező. De bumm, emberek vagyunk, hibázunk, te is, én is, mindenki. De ettől még nem lenne szabad ….egyébként pedig mit gondolsz arról, aki vállalati szintű felhasználásra alap tudás nélkül konfigurál routert?
Én azt gondolom, hogy az a vezető, aki erre a munkára felkérte, nem alkalmas vezetői feladatok elvégzésére.
Másfelől nem lep meg. Láttunk már Portást aki AP-kat indít újra, és a Porta szolgálatot teljesítő eszközön futott a kontroller. Vagy éppen a porta szolgálatnak bejárása van a gépterembe, rack helységbe. Szóval, engem már annyira nem lep meg.teljesen jogos volt a leoltás, aki elemi szinten sincs tisztában az ip routinggal, az előbb azt tanulja meg alkalmasabb forrásból,.... Igen van igazság tartalma annak amit mondasz, de mint a te is példaként leírtad, bizony vannak érdekes esetek, helyzetek. Még mindig nem igazán értem, miért keveritek a történetet. A kérdező személyes lakossági felhasználásra használ, vállalati szintű eszközt. Ennek az eszköznek ami már történetesen működő állapotba van, aktív része a hálózatnak. Egy relatív apró kis gondja lett, egy esetlegesen elavult dokumentáció miatt, vagy éppen emberi figyelmetlenség miatt. Jelen esetben teljesen mindegy, hiszen, anyagi kárt, másnak hálózat kiesést nem generált a probléma. Ez is arra mutat rá, hogy az a sok sok online dokumentáció ami felelhető mekkora káoszt tud okozni. És nem kell csodálkozni, ha vak vezet világtalant effekt megtörténik. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, vagy segítesz neki, és akkor jó fej vagy. Vagy elengeded, mert nincs hozzá türelmed, azzal sincs semmi probléma. Az általad felhozott gordom ramsay, meg megérdemelne egy le agyalást, mert egyszerűen gusztustalan az a stílus, kommunikációs forma amit képvisel. És ennek semmi köze nincs semmilyen szakmai tudás/tapasztalathoz.
szerk: ezt még megfejelném a saját személyes tragédiámmal: engem, mint isp
Képlékeny a téma, ISP VS Előfizetők. Az ISP-nél, vagy éppen az ISP képviselő szerelők, informatikusok is megérnek egy vesézést, mint szakmai rátermettség, mint rugalmasság. stb... Nagyon ingoványos téma.
Új hozzászólás Aktív témák
- XPS 16 9640 16.3" FHD+ IPS Ultra 7 155H RTX 4050 16GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Beats Audio Solo 3 Wireless by Dr.Dre, Apple W1 chippel
- iKing-Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3 hó gari
- Xiaomi BHR7109EU Electric Scooter 4 Lite elektromos roller
- OnePlus Nord 4 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest