Hirdetés
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovyhun
tag
Teljesen egyetértek veled és k.feri80-vel. Nekem is volt egy feladat amit meg kellett oldanom, utánajártam hogyan érdemes, így jutottam el a mikihez.
Én általában szeretem megcsinálni amit meg tudok, főleg ha olyan dolog ami érdekel is.
Most rá vagyok kattanva, próbálok még kihozni belőle többet is mint amire eredetileg szükség volt.
Mással úgysem csináltattam volna meg inkább akkor választottam volna "hagyományos" eszközöket.
Kíváncsi természet vagyok, szeretem tudni mindenről amiről lehet hogy hogyan működik, ha gond van hogyan javítsam, ha módosítani kell valamit hol kezdjek neki.
És persze nem utolsó sorban a kihívás és sikerélmény
Pár napot el szoktam tölteni a megoldáskereséssel mielőtt külső segítséget kérek.
Sajnos angol nem nagyon megy, magyar nyelven nem találtam routeros könyvet, pedig szeretnék venni.
Tanfolyamnak húzós ára van annak akinek csak hobbi vagy csak apróbb feledatokat kell megoldania.
Videót majdnem vettem akciósan, de ahogy nézem csak online elérhető és csak korlátozott ideig, ez így az én rossz memóriám mellett nem opció
.
(képernyőről rögzíteni meg sem időm, sem türelmem)
Elkezdtem elejétől olvasni a fórumot apránként mikor időm van (5.500 körül járok), hátha majd beugrik valami ha olyanba futok amiről már volt szó.
Köszönöm az eddigi segítségeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- BestBuy ruhás topik
- Könyvajánló
- Samsung kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen széket vegyek?
- 600 Mbps-os tempót ígér 2,4 GHz-en az ASUS RT-N18U High Power routere
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku Cserélt Akku. Átlagos Állapotú kissé karcos. 1 Év Garanciával!
- Dell Precision 3591 27% 15.6" FHD IPS érintő Ultra 5 135H 16GB 512GB NVMe IR kam gar
- Endgame Gear gamer egerek /XM2we, XM1R, XM1 RGB (fehér/fekete)/
- Precision 5570 27% 15.6" 4K UHD+ érintő i7-12800H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938, 100% Akku
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.