- Telekom mobilszolgáltatások
- Android dual SIM okostelefonok
- Fotók, videók mobillal
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Mozgóképen a második trifold
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pappkarcsi
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy hEX PoE-t és két darab cAP ac-t.
Szeretném megvalósítani, hogy a hEX vezérelje mindkét AP-t, lehetőség szerinte 1 SSID, és auto band mellett.
A CAPsMAN-en belül következőket állítottam be: Security Cfg, Datapath, Channels (ezt a részt még nem pontosan értem, de itt beállítottam 4-et: 2412, 2472, 2442, és 5ghz-n pedig üresen hagytam az auto freq érdekében). Majd ezeket összeraktam egy Configurations alá (az 5ghz-t választottam ki), APcfg1 néven.
Provisioningban action: create dynamic enabled, master config kiválasztva, mac 00:00.., nameprefix beállítva.
A CAP manager pedig enabled.A probléma akkor van, mikor a Wireless menüben, a CAP gomb alatt az interface-t szeretném kiválasztani, de nincs benne semmi. Gondolom ez azért van, mert az AP az ether5-be van bedugva, ami ethernet type és nem wireless.
Meg lehet ezt változtatni, hogy wirelessként kezelje, vagy mi ennek a módja? ether5 és ether4 lenne az AP-k portja.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Bontatlan Lenovo ip Slim 5i Multimédiás Laptop -30% 16" Brutál i5-1245U 10Mag 16/1TB FHD+
- Asus Zenbook Pro 15 i7 7700HQ/1050ti 4GB/16GB RAM/100% sRGB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial RAM 64GB Kit (2x32GB) DDR5 5600MHz INGYEN FOXPOST
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest