- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kempinglámpa helyett kürt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem lesz Xiaomi 16
- Elindult a One UI 8 frissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
Szerintem nekem jó lesz, mert még mindig 0-n állok és kellene a segítség. Angolul annyira nem vagyok profi, hogy mindent megértsek 100%-ban. Tanfolyamra elmenni nemigen fogok. Bár lehet megérné, de csak magam miatt csinálnám. Nem is tudom, mennyibe kerül egy tanfolyam. Más meg ne állítsa be, mert én szeretném tudni, hogy mi micsoda. Ha meg megtanulom, lehet tudom már alkalmazni is ezt a tudást több "munkámnál" is. (segíteni szoktam egy biztonsági cégnek, netes, hálózatos ügyekben)
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest