Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- One mobilszolgáltatások
- Poco F7
- iPhone topik
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Milyen okostelefont vegyek?
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendeltem egyet AccesPointból. Jövő hét keddre ígérték. Sehol máshol nem volt készleten, kivéve Senetic, de 7K-s szállítási költséget nem fogok fizetni, akkor várok egy hetet inkább.
Ha a 3011-elboldogult 2 maggal akkor ennek is mennie kell 4-el.
Meglátjuk mit tud, FT-el 99%-ig biztos vagyok, hogy mennie kell. A nélkül a kérdés igazából, hogy mit tud, látok rá némi esélyt, hogy rendes tűzfallal is menjen, én bizakodó vagyok
Majd posztolom ide, hogy mit tud.
Ha nem tudja akkor is marad, tudok neki feladatot találni, de akkor jön helyette RB1100Ahx4.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Autós topik
- Jövedelem
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Las Vegasban hazárdírózhat a Tesla Robotaxi
- Horizon: Zero Dawn
- OLED monitor topic
- Marvel Snap
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest