-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendeltem egyet AccesPointból. Jövő hét keddre ígérték. Sehol máshol nem volt készleten, kivéve Senetic, de 7K-s szállítási költséget nem fogok fizetni, akkor várok egy hetet inkább.
Ha a 3011-elboldogult 2 maggal akkor ennek is mennie kell 4-el.
Meglátjuk mit tud, FT-el 99%-ig biztos vagyok, hogy mennie kell. A nélkül a kérdés igazából, hogy mit tud, látok rá némi esélyt, hogy rendes tűzfallal is menjen, én bizakodó vagyok
Majd posztolom ide, hogy mit tud.
Ha nem tudja akkor is marad, tudok neki feladatot találni, de akkor jön helyette RB1100Ahx4.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Óvodások homokozója
- Google Pixel topik
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Acer Aspire E5 - i7-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Nvidia 2GB I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest