Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iOS alkalmazások
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Jelentősen átalakulhat a Xiaomi 17 Ultra kamerarendszere
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Igen, olvastam. Hétfőn rendeltem meg tőlük (ramiris) a routert este, kedden vidéken voltam, ma pont mentem volna érte, de már égett a raktár.
Péntek délután jönnek a cuccért, addig fel kell még programozni a minimumot, hogy elérjem távolról, ráadásnak a keleti határhoz megy, nem szívesen mennék jövő héten nyíristenháta mögé, mert ez nincs meg. 
Drukkolok nekik, mert kényelmes elérhető távolságba vannak tőlem, kb 10 perc motorral..
Ha már akkor kérdezek, egy optikai net van, amihez most vittek ki nekik egy Sagemcom F@st 3686 V2 routermodemet.
Néztem a menüjét, de elsőre nem találtam meg, hogy kell kikapcsolni a router funkcióit? Vagy csak az ügyfélszolgálat tudja??
Nem szeretnék dupla nat-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Suzuki topik
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- One mobilszolgáltatások
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Hobby elektronika
- Synology NAS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 159 - Lenovo LOQ (15APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, RTX 4060
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Péntek délután jönnek a cuccért, addig fel kell még programozni a minimumot, hogy elérjem távolról, ráadásnak a keleti határhoz megy, nem szívesen mennék jövő héten nyíristenháta mögé, mert ez nincs meg.
ekkold