Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Fotók, videók mobillal
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csusza`
senior tag
Más is szívott már ennyit a Mikrotik DNS beállításaival, mint én?
Régebben is szenvedtem vele, ilyen vagy olyan módon megoldottam, viszont ma volt egy érdekes eset, külföldön hívtam és hívott kolléga, hogy nem és nem és nem akar mennyi az egyik gépen a net, holott minden jól fel van konfigurálva.
Valóban minden jól volt, az egyik PC egyik pillanatról a másikra nem volt hajlandó a Tik DNS beállításait használni, állítottam neki static ip-t + elsődleges dns maradt az 1.1, másodlagos a 8888, utána ment.
DE! Mi lehet ennek az oka?! Fél évig szépen működik a meglévő konfiggal, utána bemondja egyik pillanatról a másikra az unalmast?
Tik-ben IP-DNS-ben is meg van adva 8888 & 8844, valami a felvitt hálózatoknál is szépen ugyanez.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Warships
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Elektromos autók - motorok
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 Intel Core i5-1135G7
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest