Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Fooler89

    őstag

    válasz E.Kaufmann #3606 üzenetére

    Először is köszönöm mindenkinek a válaszát!
    Akkor ezek szerint nem esélytelen, bele fogok mélyedni a témában és ha majd elakadtam írok.

    A használat az egy eléggé érdekes kérdés. Ugye ha egy sulit nézünk akkor órán nem lesz akkora a terhelés mint szünetben. A vasszigor miatt ez már itt kérdéses.
    Meg hát igen az is érdekes téma, hogy mire használják a mai fiatalok a internetet. Még nem jutottam el egy proxy telepítéséhez szóval marad a megérzésem. Közösségi oldalak, market frissítése, zene youtube.
    Itt ugye azonnal meg kéne húzni egy vonalat, hogy mit engedünk mit nem.

    Nagyon nem akarok panaszkodni, de én amikor átvettem ezt az iskola szerveres részét tavaly szeptemberben akkor egy adsl volt 4/1-es kapcsolattal. Igazából 10mbit volt előfizetve de messze voltunk a "központtól"
    Nyáron húzták be a kábelnet az iskola területén keresztül egy másik intézménybe, amit a Telekom hosszú győzködése után, hajlandóak voltak az épületünkbe is bekötni. Innen van a 2 x120mbit ami nem garantált, de tesztek alapján hozza. Ráadásul ez egy eléggé ritkán lakott területen van szóval nem hinném, hogy probléma lesz vele. Eddig nem volt :) Ezért gondoltam, hogy kapnak 100mbitet, több is lenne, de majd bővítem ha több infóm lesz.

Új hozzászólás Aktív témák