Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha én switchként akarom használni a mikrotiket akor eddig azt csináltam hogy az összes portot összebridgeltem de látom hogy van valami master slave megoldás is az miben másabb vagy jobb/rosszabb mint az összebidgelés?
A másik hogy van egy 2011-es ami meghülyült teljesen. Voltak kint a UPC-sek és cserélték a modemet. Egy napig tökéletesen ment. Rá egy napra fagyogatott a belső háló szakadozott. Szegény 2011-es 60 fokig felment pedig 40 körül szokott menni. Rá sem tudtam loginolni csak a kijelzője működött.
Restartoltam és utána is döglődött. A UPC portjának a helyén még le tudtam szedni gyorsba a konfigot és ráraktam egy másik 2011-esre ami hibátlanul megy. A modem meg hibátlan.Szóval a döglött a következőket produkálja:
8-as portja villog, és interfészeknél traficknál jelez forgalmat annak ellenére hogy nincs bedugva semmi. Ha bedugok oda valamit akkor hol van hol nincs rajta kapcsolat.
Nagy terhelésnél fagyogat és eldobálja a hálót.Amit próbáltam:
Tápcsere, update, resetelés többször is.
A 8-as port valamiért akkor is forgalmat jelez a winboxba és a ledjén is. Letiltva a 8-ast stabil a router.
Szétszedtem és kis elszineződés van a táp részen, a 8-as port körül viszont semmi látszólagos hiba.Létezhet hogy a UPC modem kinyírta a hőjével (alatta volt és melegítette) a 2011-est?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Xbox Series X|S
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Most Kína tiltotta ki a nemrég exportengedélyt kapott AI gyorsítókat?
- Linux kezdőknek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Fekete Honor 400 pro 12/512GB a képeken látható állapotban dobozával
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Apple iPhone 14 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD 6 hónap garanciával, Dobozos
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- 144 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest