- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
csusza` #2650 üzenetére
"a bridge-ket kell újra gyorsan egy-egy ether porthoz hozzárendelni. Ez így oké, elfogadtam, így is hagytuk, de jó megoldás ez? Vagy lehet bármilyen hátránya ennek?": jól értem, hogy "egylábas" bridge-ket csinálnak és a bridge interfészhez fogják hozzá a konfigot?
szerintem ez egy működő megoldás, de ettől még vaskos marhaság. ugyanis az interfészeket át lehet nevezni. tehát ha kapok egy üres új routert, akkor bemegyek a konfigba, átírom, hogy set 0 name="az_idióta_isp_felé" set 1 name="a_könyvelős_libákhoz" stb. és húzhatom be a többit a régi konfigból.
szerk: a linux kernel sebesség szempontjából elég jól bírja a bridge-t, én már húztam át gigabitet is pc-n úgy, hogy alig volt prociterhelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Alienware AW3423DWF Oled 165HZ Gamer Monitor (garis)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P53s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest