- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Tesztpadon a One UI 8.5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabi81
tag
Sziasztok!
A hálózati megosztásos csoportból jövök az alábbi problémával:" Eddig vezetékes gigabites netem volt, a One optikáján jött a net, azonban most szakítok velük és mivel nem kell a nagyon nagy - gigabites - sávszél és rendelkezem a Telekomnál korlátlan 5g nettel, ezért mobilnettel pótlnám a vezetékest.
Eddig úgy volt, hogy a One üvegszálas routere fogadta a lakásunkban (50m2) a netet majd az továbbította egy Asus RT-AC65P routerhez (mellyel nagyon meg vagyok elégedve) és az osztotta aminek kell. Tudtok ajánlani olyan eszközt, amely beköthető lenne azt Asus router elé és a Telekomos társ-sim kártyám belehelyezhető lenne, hogy azon jöjjön a netem?
Most egy Iphoneról osztom a netet a pc-re és tesztelgetem: forgalmas időszakban 80-100 Mbps, estefelé-éjszaka 130-150 Mbps a net sebességem, ami számomra tökéletes lenne."A fenti fórumban Mikrotik SXT vagy LHG modemet ajánlottak, hogy azt tegyem be az Asus elé.
Szerintetek melyik lenne jobb választás a kettő modell közül, illetve laikusként jól gondolom, hogy ha az SXT-n csak 10/100-as ethernet csati van, akkor hiába jönne nekem a mobilnet 150-200-300-al akkor is csak 100 megát tol át az Asus felé? Mert ez esetben kellene a gigabites csati a Mikrtoikre.
Illetve Wifin is át tudja tolni a jelet a Mikrotik az Asus felé? Mert akkor esetleg gyorsabb is lehetne úgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung S32R750UE monitor - 4K/UHD állítható magasság HDMI - asztalra csavarozható!
- Lenovo ThinkStation P510 Workstation , E5-1650v4 CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, M4000 8GB VGA, Win
- Samsung Galaxy S24 Ultra / 12/256GB / Gyári független / 12Hó Garancia
- Dell Precision 5820 Workstation , Xeon W-2133 CPU, 32GB DDR4, 1TB SSD SSD, P2000 5GB VGA, Win 11, Sz
- Kolink Satellite
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Playstation 4 Pro Konzol! CUH-7216B
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu-Samsung Galaxy S24 FE Blue Stílusos erő, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Használt, karcmentes
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest