- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Magisk
- Apple Watch
- Drága bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
gabro0 #24809 üzenetére
Szia,
ránézésre okay a VLAN config, de én ezt teszt környezetben kipróbáltam, már érdekelt is, hogy mit nézek be, mitet nem veszek észre.Na most, nekem működik, annyi megkötéssel, hogy az Internetre nem talált ki, mert NAT-olás nincs a scriptben.
De ahogy hozzáadtam, helyreállt a világ rendje.
Kapnak IP címet a DHCP kliensek az adott porton és megfelelő VLAN-ból, tehát a VLAN konfig működik, a DHCP szerver is, valahol máshol kell keresni a problémát.A bridge VLAN konfigja rendben szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile 2
- PlayStation 5
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest