- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
gabro0 #24809 üzenetére
Szia,
ránézésre okay a VLAN config, de én ezt teszt környezetben kipróbáltam, már érdekelt is, hogy mit nézek be, mitet nem veszek észre.Na most, nekem működik, annyi megkötéssel, hogy az Internetre nem talált ki, mert NAT-olás nincs a scriptben.
De ahogy hozzáadtam, helyreállt a világ rendje.
Kapnak IP címet a DHCP kliensek az adott porton és megfelelő VLAN-ból, tehát a VLAN konfig működik, a DHCP szerver is, valahol máshol kell keresni a problémát.A bridge VLAN konfigja rendben szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- 200 ezerrel ár alatt! A széria királya! A legmaxosabb 5080! Asus rog astral !
- ESZMÉLETLEN JÓ ÁRON MINDEN VAN! Amit csak szeretnél írd meg, szinte biztos hogy van! GARIS ÚJ cuccok
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- AMILYEN GAMER PC-t AKARSZ AZT ÉN ÁR ALATT ÖSSZERAKOM NEKED! TELEVAGYOK KOMPONENSEKKEL! ÍRJ BÁTRAN!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest