- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
válasz
Alteran-IT #24212 üzenetére
Nézőpont kérdése, ha kicsit igényesebb vagy kinézeti szempontból, illetve amolyan komolyabb megjelenést akarsz biztosítani a nem látható funkciók mellé mondjuk egy cégnél...
Hogy mi? Lehet vannak ilyen kis KFT-k, ahol ez szempont valamelyik idióta narcisztikus kisfőnöknek. Én az elmúlt 20 évet azzal töltöttem, hogy mindenféle adatközpontokban és kommunikációs szobákban üzemelő hálózati eszközöket menedzseltem. Akkor nézett rá ember a hardverre, ha valami miatt nem lehetett elérni távolról. Akkor is csak addig, míg a távoli elérést megcsináltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- PlayStation 1 / 2
- EA Sports WRC '23
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Flint 2 OFF topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- HP 14 Elitebook 840 G10 FHD+ IPS i5-1335U 10mag 32GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest